Ο Πουτιν και η μυστηριώδης γυναίκα με τα κόκκινα...

 


Είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους ισχυρότερους ηγέτες στον κόσμο, ωστόσο η εικόνα του δεν έχει καμία σχέση με των υπολοίπων. Περιβάλλεται από ένα μυστήριο. Μυστήριο για το τι
συμβαίνει στην προσωπική του ζωή, πόσα παιδιά έχει, ποια είναι, για τα πάντα. Ο λόγος για τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.
Ο Πρόεδρος της Ρωσίας απασχολεί πάλι την υφήλιο για τον ίδιο λόγο, την προσωπική του ζωή, χάρη σε ένα βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου και φαίνετι να… κρύβει μια γυναίκα με ένα κόκκινο φουστάνι.
Συγκεκριμένα, στο εν λόγω βίντεο διακρίνεται το Mercedes τζιπ που οδηγεί ο Βλαντιμίρ Πούτιν, το οποίο περνά τις πύλες κάποιου δημοσίου προφανώς κτιρίου σταματά, ο Ρώσος Πρόεδρος κατεβαίνει και αμέσως ανοίγει την πίσω πόρτα. Με το που ανοίγει η πόρτα διακρίνεται μια γυναικεία φιγούρα με κόκκινο μακρύ φόρεμα, ωστόσο δεν βλέπουμε ποτέ ποια ακριβώς είναι αφού ο Ρώσος Πρόεδρος με το που ανοίγει την πόρτα αλλάζει αστραπιαία άποψη και την κλείνει ξανά. Το τι ακριβώς συμβαίνει αν ο ίδιος ο Πούτιν άλλαξε γνώμη ή του το ζήτησε η γυναίκα με το κόκκινο φουστάνι παραμένει άγνωστο, ωστόσο τα περισσότερα μέσα συγκλίνουν στη δεύτερη εκδοχή. Αν ισχύει τότε σίγουρα πρόκειται για κάποια γυναίκα που έχει τεράστια επιρροή στον Ρώσο Πρόεδρο αφού την εντολή της την υπάκουσε αμέσως.











ΠΗΓΗ















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις