Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

Απόφαση υπουργείου! ΠΕΤΑΝΕ ΕΞΩ ΠΑΙΔΙΑ & ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ στην Λέσβο, για να βάλουν μέσα… "πρόσφυγες"!!!

 


ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ; ΟΧΙ, Ε;
ΟΥΤΕ ΓΙΑ «ΔΕΙΓΜΑ»


(ΣΚΟΤΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ! «ΠΑΛΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ»!)
Για ΠΟΛΛΟΣΤΗ φορά αποδεικνύεται ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ, πως στην Ελλάδα, δεν υπάρχει Κοινωνικό Κράτος, ή για να είμαστε πιο ακριβείς δεν υπάρχει Κοινωνικό Κράτος για τους Έλληνες!
Πριν μερικές εβδομάδες το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, προχώρησε σε μια ακόμα ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ & ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ανθελληνική πράξη.

Με σχετικό έγγραφο το Υπουργείο, ζήτησε από τον Δήμο Ευεργέτουλα Λέσβου, να …»πετάξει» έξω (!!!) τα άτομα που φιλονεξούνται σε ξενώνες για κακοποιημένες γυναίκες και παιδιά, στο χωριό της Συκούντας, ώστε να εγκατασταθούν στο χώρο γυναίκες «πρόσφυγες»!

Φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο, οι κάτοικοι της περιοχής αντέδρασαν αρνητικά στην απόφαση αυτή καθιστώντας για άλλη μια φορά σαφές …ότι παρά την άθλια προπαγάνδα των συστημικών μέσων ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΩΣ, οι λαθρομετανάστες ΔΕΝ είναι επιθυμητοί στις ελληνικές γειτονιές!
Η κινητοποίηση των τοπικών παραγόντων ήταν άμεση και είχε ως αποτέλεσμα να «παγώσει» το ζήτημα και να μην προχωρήσουν οι διαδικασίες…

Στην Ελλάδα του σήμερα, η οποία έχει ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ από τις μνημονιακές πολιτικές των προδοτικών κυβερνήσεων και που ένα τεράστιο ποσοστό των πολιτών, ζουν ΚΑΤΩ από το όριο της φτώχειας και της εξαθλιώσεως, η κυβέρνηση με την κίνηση αυτή καθιστά για άλλη μια φορά σαφές το γεγονός, ότι οι Έλληνες έρχονται σε ΔΕΥΤΕΡΗ μοίρα και προτεραιότητα σήμερα στην Ελλάδα έχουν  ΑΣΦΑΛΩΣ οι ξένοι μουσουλμάνοι  – μήν ξεχνιόμαστε – ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ…
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου