Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ


Ειμαι σιγουρος οτι θα εχετε διαβασει διαφορες ερευνες για το ηλεκτρονικο τσιγαρο.Ειμαι επισης σιγουρος οτι οποιος τις διαβασε δεν καταλαβε τιποτα.Πιθανον αυτος θα ηταν ο σκοπος.Αλλωστε οτιδηποτε συγκεντρωνε αρνητικα αποτελεσματα ηταν
απο κατι παντελως αγνωστα Πανεπιστημια οπως το Baptist University του Χονγκ Κονγκ, που αποφαίνεται ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο εμπεριέχει ένα εκατομμύριο περισσότερες καρκινογόνες ουσίες από τον μολυσμένο αέρα του Χονγκ Κονγκ!
Με μια… πρόχειρη ματιά όμως, διαφαίνεται ότι τα στοιχεία που αναφέρονται στο σχετικό δελτίο τύπου του πανεπιστημίου δεν ανταποκρίνονται σε καμία πραγματικότητα, ενώ σοβαρές ενστάσεις εγείρονται και για τη μεθοδολογία που ακολουθήθηκε.

Φανταζομαι οτι λιγο πολυ ολοι καταλαβαν απο που χρηματοδοτηθηκαν αυτου του τυπου οι ερευνες...

Αφου μιλαμε λοιπον για ερευνες θα αναφερθουμε στον Δρ Κων/νο Φαρσαλινο διεθνη ερευνητη και καρδιολογο στο Ωνασειο.
Ο συγκεκριμενος γιατρος ηταν απο τους πρωτους που ασχοληθηκε ερευνετικα και επισημως με το ηλεκτρονικο τσιγαρο.
Μαλιστα σε ευρωπαικο συνεδριο καρδιολογων το 2011 παρουσιασε μια απο τις πρωτες επισημες ερευνες για τις επιπτωσεις στο μυοκαρδιο αναμεσα σε καπνιστες και χρηστες ηλεκτρονικου τσιγαρου(ατμιστες).
Το αποτελεσμα της ερευνας ηταν εντυπωσιακο.Το μυοκαρδιο των καπνιστων ηταν ιδιαιτερα επιβαρυμενο σε αντιθεση με τους ατμιστες που δεν επηρεαστηκε καθολου...!!!

Για να καταλαβετε το κυρος του συγκεκριμενου γιατρου ο Δρ. Κωνσταντίνος Φαρσαλινός είναι ο ένας από τους τέσσερις αξιολογητές της προσφατης ερευνας του Ινστιτουτου Υγειας της Αγγλιας,συμφωνα με την οποια το ηλεκτρονικο τσιγαρο ειναι  95% και ανω,λιγοτερο βλαβερο απο το συμβατικο.

Τωρα δειτε ενα απλο πειραμα απο μια μεγαλη εταιρια ηλεκτρονικου τσιγαρου που συγκρινει συμβατικο και ηλεκτρονικο τσιγαρο.Ολοι εσεις που καπνιζετε χρονια θα παθετε σοκ...

Οσον αφορα την προσωπικη μου αποψη μετα απο σχεδον 3 χρονια ατμισματος δε θα κανω μεγαλη αναλυση.Θα πω μονο δυο λεξεις...ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...!!!

Βεβαια το ηλεκτρονικο τσιγαρο ειναι εθιστικο,οχι τοσο οσο το συμβατικο αλλα ειναι.Επειδη πιστευω επισης οτι καμια εξαρτηση δεν ειναι καλη...καλο θα ηταν να μην χρειαζομασταν κανενα απο τα δυο...

Δειτε και το πειραμα που ανεφερα πριν και βγαλτε μονοι σας συμπερασματα









SINOMOSIOLOGOS
sinomosiologos.blogspot.gr
































Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις