ΒΙΝΤΕΟ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ: Η μέθοδος που έφερε στους Έλληνες το 4ο Μνημόνιο

ΒΙΝΤΕΟ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ: Η μέθοδος που έφερε στους Έλληνες το 4ο Μνημόνιο


Η αριστερόστροφη λογική της Νέας Τάξης βασίζεται στην μέθοδο της συγκάλυψης. Καλύπτει δηλαδή αυτά που θέλει να κάνει με εξωραϊσμένα λόγια, τα
οποία φυσικά δεν αντικατοπτρίζουν αυτά που τελικά θα εφαρμοστούν.
Πολλοί θα έλεγαν πως στην Ελλάδα αυτή η μέθοδος έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο που ενδεχόμενα τα επιτελεία των παγκοσμιοποιητών να παίρνουν μαθήματα για το πώς θα την βελτιώσουν.
Μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες το απόγευμα της Τετάρτης, ο Αλέξης Τσίπρας φάνηκε εξαιρετικά αισιόδοξος, όσον αφορά τις πολιτικοοικονομικές εξελίξεις των αμέσως επόμενων ημερών.
Συνομιλώντας με δημοσιογράφους στην Βουλή, εξέφρασε αισιοδοξία ότι θα έχουμε θετική έκβαση όσον αφορά στις διαπραγματεύσεις για το χρέος.
Σημείωσε ότι «μάλιστα αυτά τα μηνύματα είναι τόσο θετικά που ακόμα και ανησυχία προκαλούν, είναι πολύ καλά για να είναι αληθινά». Χαρακτηριστική η φράση του ότι «είναι τόσο θετικά που θα αναγκαστώ να φορέσω και γραβάτα δηλαδή».
Βάσει εμπειρίας λοιπόν να περιμένουμε το αντίθετο. Αυτό άλλωστε συνέβη και με νέα μέτρα του 4ου Μνημονίου (4.9 δις), στα οποία ετοιμάζεται σύσσωμη η κυβέρνηση να πει «ναι σε όλα», σήμερα το βράδυ.
Πόσες φορές ακούσαμε από τον πρωθυπουργό, τους υπουργούς και τους βουλευτές πως δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφιστούν νέα μέτρα;









Πιστέψτε μας είναι τόσα πολλά τα βίντεο με τις τοποθετήσεις των κυβερνώντων είναι τόσα πολλά που θα βαρεθείτε και θα πατήσετε να διαβάσετε άλλο άρθρο, γι’ αυτό σας βάζουμε λίγα ακόμα.
















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις