Δημοσκόπηση Σοκ: Ένας στους 10 Γερμανούς θέλουν νέο Φύρερ




Μια συγκλονιστική νέα δημοσκόπηση αποκάλυψε ότι ένας στους δέκα Γερμανούς θέλουν έναν νέο Φύρερ, ο οποίος θα χρησιμοποιεί ένα πιο «σταθερό χέρι για το κοινό καλό» και να
δημιουργήσει μια«δικτατορία προς το εθνικό συμφέρον».
Η έρευνα, που διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο της Λειψίας, αποκάλυψε επίσης, ότι ένας μεγάλος αριθμός Γερμανών πολιτών είναι πλέον εξαιρετικά ανήσυχος για τη μετανάστευση στη χώρα – με ιδιαίτερη έμφαση στους μουσουλμάνους μετανάστες, σύμφωνα με την Daily Express.
Ένα 34 τοις εκατό των 2.240 ερωτηθέντων δήλωσε ότι η χώρα «γεμίζει επικίνδυνα από αλλοδαπούς», με τους μισούς να δηλώνουν ότι μερικές φορές ένιωθαν σαν ξένοι στη χώρα τους.
Τέσσερις στους 10 ακόμα κάνουν έκκληση για γενική απαγόρευση για τους μουσουλμάνους που ταξιδεύουν προς τη Γερμανία, ενώ το 11 τοις εκατό είπε ότι ο εβραϊκός λαός έχει πολύ μεγάλη επιρροή στη χώρα.
Fuhrer-567659
Μια σειρά από διαδηλώσεις κατά των μεταναστών έχουν πραγματοποιηθεί στη Γερμανία
Η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ δέχεται σφοδρά πυρά για την πολιτική των ανοικτών συνόρων και την μεταναστευτική κρίση, με έναν μεγάλο αριθμό των ερωτηθέντων να εκφράζει τις ανησυχίες τους σχετικά με τον αριθμό των μεταναστών που εισήχθησαν στη χώρα.
Αυτό που πραγματικά γυρίζει την χώρα στη δεκαετία του 1930 και του 1940, είναι ότι το 12 τοις εκατό των ερωτηθέντων δήλωσε ότι οι Γερμανοί είναι «ανώτεροι» από άλλους ανθρώπους.
Germany-567671
Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης απηχούν τα συναισθήματα που επικρατούσαν στους Γερμανούς και στη δεκαετία του 1930 και του 1940.
Ακριβώς ένας στους τρεις δήλωσε ότι στην χώρα έχουν «διεισδύσει πάρα πολλοί ξένοι σε επικίνδυνο βαθμό», ενώ το 60 τοις εκατό πιστεύει ότι οι αιτούντες άσυλο που προσπαθούν να ξεφύγουν από πολέμους «δεν βρίσκονται πραγματικά σε κίνδυνο.»
Germany-567673
Άλλη μια διαδήλωση κατά των μεταναστών
Η έκθεση αναφέρει επίσης ότι: «Υπάρχει μια σαφής πόλωση και ριζοσπαστικοποίηση στη γερμανική κοινωνία.
«Υπάρχουν οι δύο ομάδες δίπλα στην άλλη. Έχουμε ανθρώπους που συμμετέχουν ενεργά για να βοηθήσουν τους πρόσφυγες και υπάρχουν άνθρωποι που τους απορρίπτουν ενεργά.
«Ενώ η γενική προκατάληψη κατά των μεταναστών μειώθηκε ελαφρά, το επίκεντρο της δυσαρέσκειας προς τους αιτούντες άσυλο, μουσουλμάνους, Σίντι και Ρομά, αυξάνεται.»
Η Γερμανία φιλοξενεί περίπου τέσσερα εκατομμύρια μουσουλμάνους, που είναι περίπου πέντε τοις εκατό του συνολικού πληθυσμού. Πολλοί έχουν πάει παλιά από την Τουρκία για να βρουν δουλειά, αλλά αυτοί που έχουν πάει μόνο το περασμένο έτος είναι, επί το πλείστον, από την Συρία, το Ιράκ και το Αφγανιστάν που πλήττονται από συγκρούσεις.








ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις