Στρατιωτικοί: Αυτοί είναι οι βασικοί μισθοί, τα μισθολογικά κλιμάκια και τα επιδόματα με το νέο μισθολόγιο!

 
 
 
Οι βασικοί μισθοί, τα μισθολογικά κλιμάκια και τα επιδόματα όπως διαμορφώνονται με το νέο μισθολόγιο.
Στα άρθρα 124 και επόμενα του νέου Σ/Ν βρίσκεται το μισθολόγιο των Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.
 
Δείτε αναλυτικά τα νεα μισθολόγια των στρατιωτικών καθώς και το τί θα γίνει με τις υπερωρίες.
 
Ολόκληρο το νομοσχέδιο  ΕΔΩ
 
Να σημειωθεί ότι ο ναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα Παρασκευή 12 Μαΐου 2017, σε τηλεοπτικό σταθμό δήλωσε μεταξύ άλλων οτι "αρκετές περιπτώσεις, θα δουν ελαφρές έως και μεγαλύτερες βελτιώσεις αμοιβών."
 
«Το συνολικό μισθολογικό κόστος των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας δεν θα μειωθεί ούτε κατά ένα σεντ. Αντίθετα θα υπάρξουν αρκετές περιπτώσεις, με βάση τους δικούς μας υπολογισμούς η πλειοψηφία - μιλάω για το ΥΠΕΘΑ - που θα δουν ελαφρές έως και μεγαλύτερες βελτιώσεις αμοιβών.
 
Δεν θα μπούμε σε μια λογική νέων εξοπλισμών. Έχουμε μια στρατηγική που περιέχει εκπαίδευση, στρατηγικά πλάνα και αναβαθμίσεις και συντήρηση των οπλικών μας συστημάτων.
 
Το μήνυμα που εκπέμπουμε είναι ότι τα κυριαρχικά μας δικαιώματα δεν μπαίνουν σε κανένα τραπέζι και «γκρίζες» ζώνες δεν υπάρχουν. Εμείς θέλουμε να έχουμε καλές, ειρηνικές και συνεργατικές σχέσεις με όλη τη γειτονιά μας. Η πρόσφατη σύνοδος των αρχηγών Γενικών Επιτελείων των Βαλκανίων στην Αθήνα αυτό απέδειξε και σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε.
 
Μας ενδιαφέρει μια ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας, το ερώτημα όμως είναι αν ενδιαφέρει την πολιτική ηγεσία της Τουρκίας μια τέτοια πορεία και τι σημαίνει αυτό. Πρέπει να είμαστε αποφασιστικοί και νηφάλιοι και να σκεφτόμαστε πολλά πράγματα συγχρόνως», είπε ο ΑΝΥΕΘΑ.
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις