Τραμπ: Θα κάνω κάτι "πολύ γρήγορα" προκειμένου να προστατέψω τη χώρα

Τραμπ: Θα κάνω κάτι "πολύ γρήγορα" προκειμένου να προστατέψω τη χώρα 


Αποφασισμένος όσο ποτέ και παρά τα συνεχή εμπόδια φαίνεται να είναι ο Ντόναλντ Τραμπ, ετοιμάζοντας όπως αποκάλυψε τις επόμενες καθοριστικές του κινήσεις.
Αυτές, διεμήνυσε, πρόκειται να
είναι σύντομες και να φέρουν άμεσα αποτελέσματα, φανερά σε όλο το εύρος της ζωής στις ΗΠΑ.
Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξη τύπου που είχε με αφορμή την επίσκεψη του Ιάπωνα πρωθυπουργού, ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε πως θα προβεί την επόμενη βδομάδα σε "νέα δραστικά μέτρα", κάνοντας ότι είναι δυνατό για να πάρει τον απόλυτο έλεγχο στα χέρια του.
Την ώρα που το "βαθύ και καλά στημένο κράτος των ΗΠΑ" δεν τον αφήνει να πάρει την εξουσία στον μέγιστο βαθμό, ο 45ος πρόεδρος έχει στα χέρια του ένα "υπερόπλο", προερχόμενο από την προεδρία Ομπάμα και δεν είναι άλλο από τον νόμο έκτακτης ανάγκης εν ονόματι "Patriot Act".
Σε περίπτωση ενεργοποίησής του, ο ίδιος ο πρόεδρος έχει τον απόλυτο έλεγχο του κράτους και των δυνάμεών του, ελέγχοντας ακόμη και τη FΕΜΑ, κηρύσσοντας ουσιαστικά σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης τις ΗΠΑ.
Το σενάριο αυτό γίνεται ολοένα και πιο πιθανό, όσο οι παγκοσμιοποιητές δεν αφήνουν τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο να κυβερνήσει και σίγουρα οι παραπάνω δηλώσεις του μόνο τυχαίες δεν είναι.













Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις