Μουσουλμάνος μετανάστης καταδικάστηκε σε 2 μήνες φυλάκιση για βιασμό 13χρονης

Σουηδία: Μουσουλμάνος μετανάστης καταδικάστηκε σε 2 μήνες φυλάκιση για βιασμό 13χρονης 

 

Επιεικέστατη τιμωρία επέβαλλε ένα σουηδικό δικαστήριο στον 18χρονο Μοχάμεντ,

καταδικάζοντάς του σε
μόνο δύο μήνες φυλάκισης για τον πρωκτικό βιασμό ενός 13χρονου κοριτσιού μέσα σε σχολικές τουαλέτες, λέγοντας μάλιστα, ότι η ποινή έπρεπε να είναι επιεικής, λόγω του ότι ο βιασμός έλαβε χώρα πριν ο μετανάστης γίνει 18 ετών.
Η ηλικία του δράστη αποτέλεσε ένα αμφιλεγόμενο θέμα, καθώς ενώ τα χαρτιά του δείχνουν ότι έχει γεννηθεί το 1998, πράγμα που σημαίνει ότι είχε ενηλικιωθεί όταν έλαβε χώρα ο βιασμός, ο ίδιος δήλωσε ότι γεννήθηκε το 1999.
Τελικά, το δικαστήριο αποφάσισε να αγνοήσει τα έγγραφα που αποδείκνυαν την ενηλικίωσή του την περίοδο του βιασμού (Δεκέμβριος 2016) και δέχτηκε κάποια άλλα χαρτιά, που έδειχναν το αντίθετο.
Ο δράστης κλήθηκε, επίσης, να πληρώσει 2.800 δολάρια στο θύμα…
Ο Μοχάμεντ είχε κατηγορηθεί, επίσης, για έναν ακόμη βιασμό μιας 14χρονης υπό παρόμοιες συνθήκες, αλλά το δικαστήριο είχε κρίνει ότι ήταν κακοποίηση ανηλίκου και όχι βιασμός, λόγω του “βαθμού αμοιβαιότητας”.
Η Σουηδία εδώ και καιρό έχει μετατραπεί σε ένα “κέντρο βιασμών”, καθώς οι αρχές, αλλά και τα ΜΜΕ, αρνούνται να δημοσιοποιήσουν εγκλήματα που έχουν να κάνουν με την μαζική εισροή μουσουλμάνων μεταναστών.






ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις