ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.......!!!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για proetoimazoun xreokopia


Μονο ενας ανοητος δε βλεπει που παει η δουλεια με τα μνημονια.Αφου λοιπον εδω και μια εφταετια που ειμαστε και επισημως σκλαβοι βρεθηκαν οι "καταλληλοι" ανθρωποι για να βαλουν την υπογραφη τους στο ξεπουλημα της
χωρας.Φαινεται πως οι "φιλοι και εταιροι" μας δεν μας χρειαζονται πια.Αλλωστε τα πηραν σχεδον ολα.
Μια πηγη απο τις Βρυξελλες μας ειπε οτι περιπου τον Απριλιο τυπωνεται το νεο 50 ευρω.Αυτο δεν ειναι η πληροφορια.Αυτο αλλωστε εχει ακουστει.Η πληροφορια ειναι πως σκεφτονται να αποσυρουν το παλιο 50 ευρω μεσω τραπεζων,οπως πχ το 500 ευρω.Αυτο συνεπαγεται οτι οσοι εχουν φυλαξει χρηματα στα σπιτια τους θα αναγκαστουν να τα πανε στις τραπεζες.Αυτο ειναι το πρωτο.Το δευτερο ειναι οτι θα πρεπει να δικαιολογησουν που τα βρηκαν και γιατι δεν τα δηλωσαν ωστε να φορολογηθουν.
Να θυμισω οτι αρχες καλοκαιριου πρεπει να πληρωσει η Ελλαδα δοσεις κοντα στα 10,5 δις(9,648 σε ΕΚΤ κτλπ καθως και 708 εκατομυρια στο ΔΝΤ).
Δεν ειναι τυχαιο που ολοι οι "λαγοι" του Συριζα θυμηθηκαν τωρα τη δραχμη.Λετε ο κοινοβουλευτικος εκπροσωπος του Συριζα και σημειωτεον δεξι χερι του Πρωθυπουργου να ξυπνησε ενα πρωι και απο μονος του να ανοιξε κουβεντα για τη δραχμη...?

Δειτε τι ειπε



Πριν 2 ημερες ο Λαπαβιτσας "ολως τυχαιως" ηταν καλεσμενος στην Τσαπανιδου κι εκφωνησε το σχεδιο το οποιο οπως ειπε το εχει ετοιμο για επιστροφη στη δραχμη.

Δειτε το



Ασχετα αν πιστευω οτι σε πολλα απο αυτα που λεει εχει δικιο.Ασχετα αν πιστευω οτι η εξοδο απο το ευρω με καταλληλες προυποθεσεις και προεργασιες ειναι η δυσκολη αλλα και παραλληλα η μονη λυση.
Αυτο που πιστευω επισης οτι τιποτα δεν ειναι τυχαιο.Οπως δεν ειναι τυχαια η χρονικη στιγμη που γινονται ολα αυτα.

Κατι ερχεται κι αυτο το κατι θα ειναι μεγαλο...μα πολυ μεγαλο....!!!



SINOMOSIOLOGOS
sinomosiologos.blogspot.gr










































Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις