ΣΟΚ: Το Facebook στο DeepWeb με τους παιδόφιλους και τους πρεζέμπορους





Για πρώτη φορά ο γίγαντας της Silicon Valley, το “Facebook” λάνσαρε τη δική του έκδοση για το Deep Web. Η κίνηση αυτή προκαλεί σοκ στους κύκλους όσον ασχολούνται με την τεχνολογία καθώς αφήνει αναρίθμητες αναπάντητες ερωτήσεις.
Τι αποσκοπεί η εταιρεία κολοσσός με αυτή τη κίνηση της;
Στην επίσημη της ανακοίνωση αναφέρει πως πλέον το Facebook είναι προσβάσιμο από τους χρήστες που επιθυμούν να κρατήσουν την ανωνυμία τους και να αυξήσουν το
επίπεδο ασφάλειας από τη συγκεκριμένη διεύθυνση https://facebookcorewwwi.onion/
Παρόλα αυτά ελάχιστοι αρκούνται στο να το πιστέψουν αφού τα ψεύτικα προφίλ είναι παράνομα βάση της πολιτικής που εφαρμόζει η εταιρεία. Άλλωστε είναι κοινό μυστικό ότι το Facebook έχει χάσει πόλους χρήστες τα τελευταία χρόνια λόγο της σκληρής πολιτικής που ακολουθεί για τις δημοσιεύσεις των χρηστών.
Τι είναι το Deep Web;
Το Deep Web η αλλιώς TOR είναι ένα “κρυφό” μυστικό κομμάτι του internet όπου μπορούμε να αποκτήσουμε παράνομη πρόσβαση σε μυστικές πληροφορίες, απόρρητα έγγραφα, παιδική πορνογραφία, αγορά σκληρών ναρκωτικών, εμπορία όπλων και λεύκης σαρκός.
Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει χιλιάδες καταγγελίες ενάντια σε ιστοσελίδες και χρήστες του DeepWeb ιδιαίτερά από γονείς που ζητούν να αυξηθούν τα μέτρα ασφάλειας στο διαδίκτυο ώστε να “προστατεύουν” τα παιδιά τους.
Τι αποσκοπεί τελικά το Facebook με αυτή του τη κίνηση; Δεν έχουμε τίποτα άλλο παρά να περιμένουμε και να δούμε.
ΥΓ: Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο DeepWeb χρειάζεστε το πρόγραμμα TOR και μερικούς “φίλους” να σας καθοδηγήσουν. Σε καμιά περίπτωση δε σας παροτρύνουμε να το κάνετέ. Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να βρεθείτε ενάντια σε παράνομο υλικό.
Δειτε τι ακριβώς υπάρχει στο Deep Web μέσα από τις φωτογραφίες που εξασφάλισε για εσάς το Idisis.eu



 ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις