ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΤΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΪ ΣΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ!!!(ΒΙΝΤΕΟ)





Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Fort Lauderdale της Φλόριδα, όπου σύμφωνα με έναν νέο νόμο, η διανομή τροφίμων θεωρείται ποινικό αδίκημα!
Στο βίντεο εμφανίζονται αστυνομικοί να συλλαμβάνουν τον 90χρονο Arnold Abbott, ο οποίος ηγείται της ομάδας «Αγάπη στον Γείτονα», την ώρα που μαζί με άλλους εθελοντές μοίραζαν φαγητό στους άστεγους στο
πάρκο Stranahan!!!


 Στο σημείο του περιστατικού έσπευσαν έξι αστυνομικοί με τέσσερα περιπολικά! «Πέταξε αμέσως το πιάτο που κρατάς», φωνάζει ένας από τους αστυνομικούς πριν συλλάβει τον ηλικιωμένο άνδρα, ενώ στη συνέχεια ένας άλλος του επιδίδει την κλήση για το δικαστήριο.

Ο Abbott, μαζί με τον Αιδεσιμότατο Canon Mark Sims και τον Αιδεσιμότατο Dwayne Black, κινδυνεύουν να καταδικαστούν σε 60 ημέρες φυλάκιση για την παραβίαση ενός νέου αμφιλεγόμενου νόμου που απαγορεύει την διανομή τροφίμων.
Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, ο νόμος θεσπίστηκε για να περιορίσει τον αυξανόμενο πληθυσμό των αστέγων στο κέντρο της πόλης.

Ο 90χρονος ασχολείται ως εθελοντής με τη σίτιση των αστέγων εδώ και 23 χρόνια.
«Προσπαθούμε απλώς να θρέψουμε ανθρώπους που πεινούν», δήλωσε ο Αιδεσιμότατος Sims. «Η ποινικοποίηση αυτής της πράξης είναι αντίθετη με όσα πιστεύω τόσο ως ιερέας, όσο και ως πιστός».
«Δεν νομίζω ότι η πόλη έχει το δικαίωμα να μας λέει ότι δεν μπορούμε να θρέψουμε τους άστεγους», ανέφερε ο αιδεσιμότατος Black. «Αυτό αντιτίθεται στους χριστιανικούς μου όρκους».
Ο 90χρονος Abbott εμφανίστηκε «προκλητικός», λέγοντας ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσει παρά το γεγονός ότι απειλείται με φυλάκιση.

Η σίτιση των αστέγων ποινικοποιείται σταδιακά σε ολόκληρη την Αμερική. Μια έκθεση που δημοσιεύθηκε τον περασμένο μήνα αναφέρει ότι 21 μεγάλες πόλεις έχουν ήδη απαγορεύσει τη διανομή τροφίμων ενώ άλλες 10 πόλεις έχουν ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες για τη θέσπιση παρόμοιων μέτρων.




ΠΗΓΗ









Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις