ΜΥΝΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ...!!!



Εκτενες δημοσιευμα των τελευταιων ημερων της Γαλλικης εφημεριδας «New York Post» αναφερει οτο ο Ρωσος προεδρος Πουτιν αντιμετωπιζει σοβαρα προβληματα υγειας..Μαλιστα ,συμφωνα με το σχετικο δημοσιευμα,πασχει απο καρκινο του παγκρεατος σε τελικο σταδιο. Ο Ρώσος πρόεδρος, σύμφωνα με τη «New York Post» υποβλήθηκε πρόσφατα σε ειδική θεραπεία από έναν Γερμανό γιατρό που είχε γνωρίσει για πρώτη φορά πριν από χρόνια όταν ήταν πράκτορας της KGB στο Βερολίνο.
  Είναι πια γνωστό ότι εάν σε καταλάβει η συγκεκριμένη
ασθένεια “τελειώνεις” σε λίγες εβδομάδες. Και αυτό το ξέρουν ιδιαίτερα δύο μυστικές υπηρεσίες στον κόσμο: Η Μοσάντ και η CIA. Οι οποίες από δημοσιογραφικούς κύκλους της Αθήνας, θεωρείται ότι πιθανόν να γνωρίζουν πολλά για τους μυστηριώδεις θανάτους, τριών προσώπων: Του Τάσσου Παπαδόπουλου, του Αραφάτ και του Μακαριστού Χριστοδούλου οι οποιοι ηταν κακα παιδια και "δεν καθοντουσαν καλα"...
Η αληθεια λοιπον ειναι οτι ο Ρωσος προεδρος ειναι απολυτα καλα και μαλιστα οπως αναφερει το ειδικο επιτελειο που τον φροντιζει ειναι σε αριστη υγεια και μαλιστα απο ιατρικης αποψεως δειχνει νεωτερος απο την ηλικια του λογω του αθλητικου τροπου ζωης του.
Ειναι λοιπον πασιφανες για οσους ασχολουνται με το παρασκηνιο και τα γεγονοτα "πισω απο την κουρτινα" οτι η Νεα Ταξη Πραγματων ανησυχει και ειναι στριμωγμενη.
Φοβουνται τον κοντο και το τροπο που  "κανει παιχνιδι" ωστε αποφασισαν να του στειλουν ενα ηχηρο μηνυμα οπως εκαναν και με αλλους που αναφεραμε πιο πανω στο παρελθον.
Το σιγουρο ειναι πως αναμενονται εξελιξεις μιας και ο "κασιδιαρης"εχει υιοθετησει το δογμα του μεγαλυτερου των Ελληνων......οτι δεν λυνεται κοβεται!!!

SINOMOSIOLOGOS
sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις