Λουκέτο σε όποιο σχολείο δεν προωθεί την ομοφυλοφιλία!


Η τυραννία της ανωμαλίας εδραιώνεται: Λουκέτο σε όποιο σχολείο δεν προωθεί την ομοφυλοφιλία! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Μέσω της σκόπιμα επιβεβλημένης ανοχής απέναντι σε κάθε τι αρρωστημένο και σάπιο εδραιώνεται η τυραννία της ανωμαλίας
Η βρετανική κυβέρνηση, πλήρως υποταγμένη στα συμφέροντα των Νεοταξιτών, ετοιμάζεται να θεσπίσει έναν νέο νόμο, ο οποίος προβλέπει ότι όποιο σχολείο περνάει στους μαθητές μηνύματα εναντίον της ομοφυλοφιλίας θα κλείνει.
Σύμφωνα με την Daily Mail, όσα σχολεία «προπαγανδίζουν» εναντίον των ομοφυλόφιλων θα κλείνουν, βάσει του νέου νόμου, ο οποίος, όπως ισχυρίζεται η κυβέρνηση, θεσπίζεται για να αναδείξει τις «βρετανικές αξίες».
Το Υπουργείο Παιδείας ισχυρίστηκε ότι ο νέος νόμος δεν σημαίνει ότι οι καθηγητές θα διδάσκουν στους μαθητές τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων.
Ωστόσο, ένας εκπρόσωπος επέμεινε ότι ο Ofsted (κρατικός οργανισμός για την επιθεώρηση των σχολείων), ο οποίος εισηγήθηκε τον νέο νόμο, δικαίως προσπαθεί να διασφαλίσει το ότι τα σχολεία δεν θα αποτελούν πρόσφορο έδαφος για την εξάπλωση της ομοφοβίας.
«Ο Ofsted δικαίως προσπαθεί να διασφαλίσει το ότι τα σχολεία δεν θα διδάσκουν στους μαθητές ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι κατώτεροι άνθρωποι», δήλωσε χαρακτηριστικά.
«Το ίδιο ισχύει και για όσα σχολεία επιβάλλουν στα κορίτσια να κάθονται ξεχωριστά από τα αγόρια, στα τελευταία θρανία της τάξης. Και οι δύο είναι πρακτικές που αντιτίθενται στις θεμελιώδεις βρετανικές αξίες της ανοχής και του σεβασμού», πρόσθεσε.
«Πιστεύουμε ότι τα σχολεία πρέπει να προετοιμάζουν τους μαθητές για τη ζωή στη σύγχρονη Βρετανία. Ένα ευρύ και ισορροπημένο πρόγραμμα σπουδών είναι ζωτικής σημασίας», συνέχισε.
Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που οι επιθεωρητές θα έχουν το δικαίωμα να κλείσουν ένα σχολείο, αν διαπιστώσουν ότι παραβιάζεται ο νόμος περί ισότητας, ο οποίος προβλέπει το σεβασμό για τις λεσβίες, τους γκέι και τις τρανσέξουαλ, καθώς και για τα άτομα που ανήκουν σε άλλες φυλές ή θρησκείες.
γκει
Η είδηση δεν αποτελεί παρά επιβεβαίωση των σκοτεινών σχεδίων της Νέας Τάξης Πραγμάτων για τη δημιουργία ενός ανθρώπου που δεν θα έχει φύλο, δεν θα τεκνοποιεί, που θα δρα ενάντια στη φύση του και στην απόστολή του όπως την όρισε ο Θεός.
Όλα τα υπόλοιπα είναι απλά υποκρισία και φτηνές δικαιολογίες, αφού οι ίδιοι άνθρωποι που νοιάζονται δήθεν για τον αλληλοσεβασμό, κλείνουν ερμητικά τα μάτια τους και στρουθοκαμηλίζουν στη χρήση ναρκωτικών, στην εκπόρνευση, στον αλκοολισμό, στον τζόγο, εικόνες που καθημερινά προβάλλονται και αποθεώνονται στις τηλεοράσεις και τη βιομηχανία του θεάματος.
Οι ίδιοι που μιλούν για πογκρόμ και ρατσισμό, κατακρίνουν κάποιον απλά και μόνο επειδή έχει αντίθετη άποψη. Οι ίδιοι που μιλούν για ελευθερία λόγου, επιβάλλουν με το «έτσι θέλω» τις επιλογές τους ως αυτονόητες και φυσιολογικές. Οι ίδιοι που μιλούν για αγάπη και αποδοχή, χρησιμοποιούν μια ρητορική έμπλεη απαξίωσης και μίσους…

ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις