Ωρολογιακή βόμβα! Γι αυτήν θα πληρώνει και το εγγόνι σου


Ωρολογιακή βόμβα, το ονομά της Deutsche Bank.
Στην πρωτεύουσα του καπιταλισμού, την Νέα Υόρκη αυτοκτόνησε την περασμένη εβδομάδα ο Διευθύνων Σύμβουλος της Deutsche Bank, ο Calogero Gambino. Ασφαλώς όλοι οι θάνατοι πρέπει να είναι «τυχαίοι», τόσα πολλά κεφάλια του τραπεζικού κόσμο που αυτοκτονούν φέτος, πεθαίνουν απο ανεξήγητο αφύσικο θάνατο.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Deutsche Bank στη Νέα Υόρκη, ο Calogero Gambino, βρέθηκε νεκρός στο διαμερισμά του. Καθώς η σύζυγό του κατέβαινε την
σκάλα τον βρήκε κρεμασμένο απο τα κάγκελα της σκάλας του διαμερίσματος τους.
Το ίδιο είχε συνέβη νωρίτερα, τον Ιανουάριο με τον William Smit στο Λονδίνο, και αυτός επίσης τραπεζίτης στην Deutsche Bank.
Ξαφνικά μια νέα είδηση μας λέει ​​ότι ο επικεφαλής της Deutsche Bank ο Stefan Krause, αντικαθίσταται από τον Marcus Schenck που είναι συνέταιρος της Goldman Sachs!!!
Δηλαδή στέλνουν πλήρωμα εκαθαρισμού της τράπεζας, αλλα η Goldman Sachs είναι η ίδια εκτεθειμένη για το ποσό των 54 τρισεκατομμύριων.
Η τράπεζα ανέφερε επίσης αυτή την εβδομάδα μια απώλεια που προκαλείται από νομικές διαδικασίες στις οποίες εμπλέκονται είτε το θελουν είτε όχι.
Η τράπεζα έχει εμπλακεί σε μια σειρά από περιπτώσεις απάτης, όπως τα επιτόκια Libor και τη φερόμενη χειραγώγηση των συναλλαγματικών ισοτιμιών. Τα νομικά έξοδα για την τράπεζα σύμφωνα με τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, είναι δισεκατομμύρια!!! Πέρυσι, η Deutsche Bank δαπάνησε 3 δισεκατομμύρια για νομικά ζητήματα. Απάτες κτλ.
Κορυφαία κεφάλια που «αυτοκτονούν», διευθυντές που αντικαθίστανται από άλλους, όλα αυτά είναι σημάδια που δείχνουν ότι συμβαίνει κάτι πολύ μεγάλο στην Deutsche Bank!
Ο πανικός που έχει ξεσπάσει μες την τράπεζα είναι μεγάλων διαστάσεων.....
Ασχημα νέα για εκείνους που αγάπησαν το σημερινό χρηματοπιστωτικό σύστημα, η Deutsche Bank είναι μια Μέγα Ωρολογιακή βόμβα....
Η τράπεζα βρίσκεται σε μέγα κινδύνο οικονομικών παραγώγων ύψους έως και 75 τρισ. Μια αναλογία, πέντε φορές μεγαλύτερη από το συνολικό ευρωπαϊκό ΑΕΠ (Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν) ....το ποσό αυτό είναι περίπου ίσο με το συνολικό ΑΕΠ ..... σε όλο τον κόσμο!!!
Ο φασισμός έχει πολλά πρόσωπα φίλε αναγνώστη, εάν δεν υπήρχε η οικονομική κρίση των Νοτιοευρωπαικών χωρών οι τραπεζίτες θα την είχαν ανακαλύψει και δημιουργήσει. Εαν δεν υπήρχε η Ελλάδα φίλα αναγνώστη θα είχαν βρεί την Ισπανία ή άλλο κορόιδο.... Εαν σταματήσεις να πληρώνεις τις τράπεζες, θα πεθάνουν πολλοί απο δαύτους. Καλύτερα όμως να είναι οι ίδιοι και όχι οι λαοί.
Πόσο περιθώριο θα δώσεις στο μεγαλύτερο οικονομικό- φασιστικό σύστημα πρίν αυτό καταρρεύσει;;; Σταμάτα αυτόματα να τους πληρώνεις!!!

Ο ΚΟΡΑΞ

ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις