ΤΡΙΖΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ....!!!



Ενα καλο μαθημα αποφασισε να δωσει η Ελληνικη κυβερνηση στην Τουρκια και συγκεκριμενα στην Τουρκικη οικονομια.
Πανηγυριζουν οι απανταχου Ελληνες για τη σκληρη σταση που κρατα η κυβερνηση αλλα και για τα φοβερα αντιποινα απεναντι στη επιθετικοτητα της Τουρκιας....
Από τις 3 τα ξημερώματα η τουρκική κορβέτα Büyükada έχει εισέλθει στις θάλασσές μας και αναζητά να προκαλέσει θερμό επεισόδιο.
Στη συνέχεια κινούμενη με Νότια και Νοτιοδυτική πορεία διήλθε
από το στενό μεταξύ Κέας και Κύθνου, πλέοντας πολύ κοντά στις ελληνικές ακτές. Απο ώρα το τουρκικό πολεμικό πλοίο, που έχει παραβιάσει τους κανόνες της αβλαβούς διέλευσης, πλέει ανοιχτά της Σερίφου.Στις 9 το πρωί είχε συμπληρώσει ήδη έξι ώρες πλου εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων.
Η αντιδρση της Ελληνικης κυβερνησης ηταν αμεση.Δωθηκε επειγον εντολη....ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ........!!!......
Το σχεδιο ηταν καλα μελετημενο και χρειαζονταν κοτσια για να το εφαρμοσει κανεις.Ομως οι Ελληνες πολιτικοι ξερουν απο αυτα καθως ειναι χρονια μπαρουτοκαπνισμενοι....Ασε που ειναι ορκισμενοι να προστατευσουν την εδαφικη ακεραιοτητα αλλα και την αξιοπρεπεια των Ελληνων....αυτο που το βαζεις....!!!
Ο εξυπνος σχεδιασμος ελεγε λοιπον.....αφηστε τους να φθασουν μεχρι την Σαλαμινα,ξερεις ποσα καυσιμα χρειαζονται για να κανουν 10 ωρες περα δωθε μεσα στη θαλασσα .....ξερεις ποσα καυσιμα χρειαζονται για να κανουν πτησεις με τα αεροπλανα τους πανω απ οτα νησια μας....
Αυτο το σατανικο σχεδιο λοιπον μπηκε σε εφαρμογη εδω και λιγες μερες με σκοπο να γονατισουμε την Τουρκικη οικονομια....
Νομιζω οτι για να ειμαστε ειλικρινεις πρεπει να δωσουμε τα ευσημα στην Ελληνικη κυβερνηση για την μεγαλη μαεστρια που υπεδειξε και να αναφωνησουμε με πατριωτικη υπερηφανεια......ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!!

 SINOMOSIOLOGOS
sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις