Η JAG συλλαμβάνει τον δικαστή του Deep State της Georgia

 

Οι ανακριτές της JAG

του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ εξέδωσαν την Πέμπτη στρατιωτικό ένταλμα σύλληψης στον ποινικό δικαστή της Τζόρτζια που απέρριψε το αίτημα του Προέδρου Τραμπ να απαλλαγεί από την αβάσιμη υπόθεση εκλογικής παρέμβασης εναντίον του, ανέφεραν πηγές της JAG .

Ένας δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου της κομητείας Fulton, ο Scott McAfee, αποφάσισε την Πέμπτη ότι οι δηλώσεις του Τραμπ για και γύρω από το J6 ενέκριναν την εγκληματική δραστηριότητα και, ως εκ τούτου, δεν προστατεύονται από την Πρώτη Τροποποίηση.

Εν αγνοία του McAfee, οι ερευνητές ήταν ινκόγκνιτο έξω από το δικαστήριο αναμένοντας την απόφασή του να απορρίψει τις ψεύτικες κατηγορίες ή να στείλει την υπόθεση στο αρχειο. Η αντισυνταγματική του απόφασή σηματοδότησε το τελευταίο, πράγμα που σημαίνει ότι μια κριτική επιτροπή του Deep State θα αποφάσιζε εάν ο Τραμπ και οκτώ συγκατηγορούμενοι του, συμπεριλαμβανομένου του Ρούντι Τζουλιάνι, διέπραξαν εγκληματική παράβαση.

«Συντάξαμε ένα κατηγορητήριο και ένα ένταλμα, προβλέποντας την εντολή του δικαστή McAfee. Τον κατηγορεί για παραβίαση του όρκου του και προδοσία, σοβαρά αδικήματα. Είχε την ευκαιρία να κάνει το σωστό, αλλά ακολούθησε τον δρόμο του κακού. Όταν το κακό προσκρούει στο Σύνταγμα, είμαστε υποχρεωμένοι να δράσουμε. Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ομάδα μας ήταν έτοιμη να συλλάβει τον McAfee», είπε η πηγή μας στο JAG.

Έξι ειδικευμένοι ερευνητές, τοποθετήθηκαν στις εισόδους του δικαστηρίου μετά το παράνομο διάταγμα του McAfee. Γνώριζαν από παλαιότερη επιτήρηση ότι ο δικαστής συνήθως εφευγε απο τη δουλειά από τις μπροστινές πόρτες, αλλά μερικές φορές έβγαινε από το κτίριο μέσω μιας πίσω πόρτας δίπλα στους θαλάμους του.

«Αυτός ο δικαστής απέφευγε τα μέσα ενημέρωσης όποτε ήταν δυνατόν και του άρεσε να γλιστρήσει από το πίσω μέρος για να ξεφύγει από ένα τσίρκο των μέσων ενημέρωσης. Και αυτό ήταν που εγινε το απόγευμα της Πέμπτης», είπε η πηγή μας.

Περίπου στις 5:00 μ.μ., ο McAfee και ενας φιλος του δικηγόρος έφυγαν από το κτίριο για το πάρκινγκ μερικές εκατοντάδες πόδια μακριά. Ο JAG τους έστησε ενέδρα από το πίσω μέρος, αφήνοντας τον δικηγορο αναίσθητο με ένα ηρεμιστικό και ενημερώνοντας τον McAfee ότι συνελήφθη για προδοσία.

Ένας ξαφνιασμένος McAfee φορούσε ήδη χειροπέδες όταν μουρμούρισε: «Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Τι συμβαίνει εδώ στο όνομα της δικαιοσύνης; Είμαι δικαστής και αυτό είναι παράνομο. Απαιτώ απάντηση».

«Το μόνο που χρειάζεται να ξέρετε αυτή τη στιγμή είναι ότι είστε υπό σύλληψη για προδοσία και, αν κριθείτε ένοχος, πιθανότατα θα εκτελεστείτε», είπε ένας ερευνητής της JAG καθώς και δύο αλλοι ερευνητες έσπρωξαν ένα μπερδεμένο McAfee στο πίσω μέρος ενός μαύρου βαν που σταμάτησε δίπλα τους.

«Ο McAfee θα έχει μια δίκαιη δίκη, όπως και όλοι οι Deep Staters», είπε η πηγή μας.

Ερωτηθείς εάν ο Πρόεδρος Τραμπ ενθάρρυνε την JAG να αρπάξει τον McAfee, πρόσθεσε: «Τον συλλάβαμε επειδή παραβίασε το Σύνταγμα και είναι προδότης. Ο Τραμπ δεν ήξερε τίποτα παρά μόνο μετά το γεγονός».

Όταν ρωτήθηκε πώς η JAG σχεδιάζει να αντιμετωπίσει τη Φάνι Γουίλις, τη διεφθαρμένη εισαγγελέα που θα διώξει την υπόθεση της πολιτείας εναντίον του Τραμπ, πρόσθεσε: «Το ότι οι Deep Staters εξακολουθούν να κυκλοφορούν δεν σημαίνει ότι δεν τους ερευνούμε. Υπάρχουν πολλές μεταβλητές σε κίνηση και δεν μπορώ να λεω ποιος θα συλληφθεί και πότε, ή γιατί δεν έχουμε αρπάξει ακόμα το άτομο X ή το πρόσωπο Y. Υπάρχει μια μέθοδος για αυτό που μπορεί να φαίνεται τρέλα».

 

 

 

 

  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ05 Απριλίου, 2024 22:11

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΚΑΛΟΟΟΟ !
    ΣΙΓΑ ! ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ .
    ΘΑ ΒΑΛΗ ΠΥΤΖΑΜΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΒΑΤΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις