Ολα συμβαίνουν για κάποιο λόγο!


 Το «Deep State» ή «Cabal» έχει από καιρό κυριαρχήσει, χειραγωγώντας τις παγκόσμιες υποθέσεις για το προσωπικό τους όφελος. Αυτή η παράνομη κλίκα, που περιλαμβάνει τις μέγα-πλούσιες ελίτ, ελέγχει όχι μόνο τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα του κόσμου αλλά και τα μέσα ενημέρωσης που διαμορφώνουν τις αντιλήψεις μας. Σήμερα, αποκαλύπτουμε τις ανησυχητικές αλήθειες πίσω από τις κρυφές επιχειρήσεις τους, την αντίστασή τους στην αλλαγή και το κίνημα των Στρατιωτικών GESARA που στόχευε στην εξάρθρωση του πνιγμού τους.

Το Deep State, ένας όρος που έχει διαποτίσει το λεξικό μας τα τελευταία χρόνια, αναφέρεται σε μια ισχυρή ομάδα ατόμων που ασκούν τεράστια επιρροή στις παγκόσμιες οικονομικές και πολιτικές υποθέσεις. Στον πυρήνα του βρίσκεται το ιδιωτικό τραπεζικό σύστημα, με την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των Ηνωμένων Πολιτειών, που ιδρύθηκε το 1913, να λειτουργεί ως επίκεντρό της. Συγκλονιστικά, αυτό το φαινομενικά αμερικανικό ίδρυμα κυριαρχεί σε ένα εκπληκτικό 98% των κεντρικών τραπεζών του κόσμου, υπαγορεύοντας ουσιαστικά την πορεία της παγκόσμιας οικονομίας.

Αλλά η κυριαρχία τους δεν σταματά εκεί. το Deep State επεκτείνει επίσης τα πλοκάμια του στη σφαίρα των μέσων ενημέρωσης. Τα μεγάλα ειδησεογραφικά μέσα όπως το FOX, το CNN, το NBC, το ABC, το CBS, το BBC, οι New York Times και η Washington Post είναι απλά γρανάζια σε αυτή την τεράστια μηχανή προπαγάνδας. Η στρατηγική τους είναι ξεκάθαρη: να αποσπάσουν την προσοχή του πληθυσμού με ρηχά τηλεοπτικά προγράμματα, ριάλιτι και κινούμενα σχέδια που μουδιάζουν το μυαλό. Χρησιμοποιούν τηλεοπτικές σειρές, ταινίες και εντυπωσιακές ειδήσεις για να διαβρώσουν την πίστη μας στο μέλλον και να υπονομεύσουν την ενότητα και την αδελφότητα της ανθρωπότητας.

Μια ιστορία εξαπάτησης και κακίας.

Το Βαθύ Κράτος δεν είναι ξένο στην σκληρότητα και την υποταγή. Τα ιστορικά γεγονότα μαρτυρούν την προθυμία τους να κάνουν ακραία μήκη για να διατηρήσουν τον οικονομικό ασφυκτικό τους φραγμό στην ανθρωπότητα:

1. Η συνωμοσία του Τιτανικού:  Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη, τα στοιχεία δείχνουν ότι η καταστροφή του Τιτανικού δεν ήταν τυχαία. Αντίθετα, ήταν μια σκόπιμη πράξη ενορχηστρωμένη για την εξάλειψη τριών διακεκριμένων τραπεζιτών που αντιτάχθηκαν στη δημιουργία μιας ειδικής τράπεζας –της Federal Reserve– που ουσιαστικά διαιωνίζει την ανθρώπινη σκλαβιά.

2. Η δολοφονία του JFK:  Ο Πρόεδρος John F. Kennedy είχε ένα τραγικό τέλος επειδή τόλμησε να αμφισβητήσει το status quo. Η πρόθεσή του να μετατοπίσει τον έλεγχο μακριά από τις ιδιωτικές τράπεζες σε μια δημόσια τράπεζα απείλησε την οικονομική κρίση του Deep State. Σε απάντηση, τον φίμωσαν, μαζί με το όραμά του για ένα μέλλον χωρίς χρέη.

3. 9/11 και η καταστολή της αλήθειας:  Η κατάρρευση των Δίδυμων Πύργων εκείνη τη μοιραία μέρα δεν ήταν απλώς μια τρομακτική τρομοκρατική επίθεση. ήταν ένα μέσο για να θάψει πολλές άβολες αλήθειες. Συνέπεσε με την αποκάλυψη του νόμου για την ανθρώπινη ισότητα GESARA NESARA, ο οποίος εξαλείφει εύκολα κρίσιμα στοιχεία.

4. Παρέμβαση στις εκλογές:
Το Deep State κατέφυγε στη νοθεία των τελευταίων εκλογών στις ΗΠΑ για να αποτρέψει τον Ντόναλντ Τραμπ, έναν τρομερό αντίπαλο, να καταλάβει τον έλεγχο της Federal Reserve και να διαλύσει τη δομή εξουσίας τους.

Το Deep State επεκτείνει τον έλεγχό του μέσω διαφόρων φορέων, οργανισμών και προσωπικοτήτων με επιρροή, όπως:

Οικογένεια Rothschild: Με έδρα το Λονδίνο, το Βερολίνο και το Ισραήλ, είναι βασικοί παίκτες στη δομή εξουσίας του Deep State. Οικογένεια Rockefeller:  Με ρίζες στις ΗΠΑ και το Ισραήλ, ασκούν σημαντική επιρροή. Οικογένεια Morgan:  Με επίκεντρο την Αγγλία, διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στις επιχειρήσεις της Καμπάλ. Οικογένεια Warburg:  Με έδρα τη Γερμανία, διαδραματίζουν κεντρικό ρόλο στις οικονομικές μηχανορραφίες.

 Οικογένεια Lazard:  Λειτουργώντας από το Παρίσι της Γαλλίας, συμβάλλουν στην παγκόσμια κυριαρχία της καμπαλ. Moses Israel Seif Family: Με παρουσία στην Ιταλία και το Ισραήλ, αποτελούν μέρος του δικτύου της Καμπάλ. Οικογένεια Kuhn Loeb: Εκτείνοντας τη Γερμανία και τις ΗΠΑ, κατέχουν εξέχουσα θέση. Οικογένεια Lehman Brothers: Με τις ρίζες τους στις Η.Π.Α., συνεισφέρουν στη δύναμη της κλίκας. Οικογένεια Goldman Sachs: Με έδρα τις ΗΠΑ, είναι βαθιά ενσωματωμένοι στις επιχειρήσεις της Καμπάλ.
Μαύροι Ευγενείς: Οι ευρωπαίοι μονάρχες με αίμα Ρότσιλντ αποτελούν μέρος της εκτεταμένης επιρροής της Καμπάλ. Βατικανό: Με διασυνδέσεις με την εβραϊκή κοινότητα, το Βατικανό παίζει ρόλο στην ατζέντα του Deep State. Διάφορες Μυστικές Εταιρείες: Συμπεριλαμβανομένου του Ελευθεροτεκτονισμού, του Σατανισμού, της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και των Ιλλουμινάτι, αυτές οι οργανώσεις είναι καθοριστικές για την προώθηση των στόχων της κλίκας.

Η προεδρία του Ντόναλντ Τραμπ σηματοδότησε μια σημαντική καμπή στη μάχη ενάντια στο Deep State. Υποστηριζόμενος από έναν συνασπισμό περισσότερων από 200 στρατηγών και ναυάρχων, ξεκίνησε να διαλύσει τη δομή εξουσίας της Καμπάλ. Ωστόσο, το μέγεθος του έργου αποδείχθηκε ανυπέρβλητο στην τετραετή θητεία του. Η οικονομική ισχύς του Deep State εμπόδιζε κάθε κίνηση.

Παρά το γεγονός ότι ήταν ο νόμιμος νικητής των εκλογών, η επιστροφή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία ματαιώθηκε από τις αδιάκοπες προσπάθειες του Deep State να διατηρήσει τον έλεγχο. Οι στρατιωτικοί σύμβουλοι που τον περιβάλλουν συνεχίζουν να παλεύουν για την αποκατάστασή του, αναγνωρίζοντας τον κρίσιμο ρόλο που διαδραματίζει στην αμφισβήτηση της εξουσίας της Καμπάλ. Το Deep State, σε συνδυασμό με οργανισμούς όπως η Ομάδα Bilderberg, το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (CFR) και η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA), ασκεί την επιρροή του σε παγκόσμια κλίμακα. Αποφασίζουν σε ποιες χώρες να επιτεθούν, ποιους ηγέτες να εξολοθρεύσουν, ποιες τρομοκρατικές οργανώσεις να χρηματοδοτήσουν, ποιες οικονομικές κρίσεις να ενορχηστρώσουν, ακόμη και ποιες πανδημίες να κατασκευάσουν.

Το Deep State είναι ένας τρομερός αντίπαλος, αλλά δεν είναι ανίκητος. Το στρατιωτικό κίνημα GESARA, που υποστηρίζεται από μια συμμαχία πατριωτών ατόμων, εργάζεται ακούραστα για να διαλύσει τον ασφυκτικό κλοιό στις παγκόσμιες υποθέσεις. Είναι επιτακτική ανάγκη εμείς, ως ενδιαφερόμενοι πολίτες, να γίνουμε ψηφιακοί στρατιώτες σε αυτή τη μάχη για την αλήθεια και τη δικαιοσύνη. Μοιραστείτε αυτό το μήνυμα με όσες περισσότερες ομάδες και άτομα μπορείτε, γιατί μόνο μέσω της ευαισθητοποίησης και της συλλογικής δράσης μπορούμε να ελπίζουμε να αποκαλύψουμε την επικείμενη  εκδήλωση του Μαύρου Κύκνου και να ανοίξουμε το δρόμο για ένα πιο φωτεινό, πιο δίκαιο μέλλον. Αυτή η αποκάλυψη χρησιμεύει ως μια έντονη υπενθύμιση ότι ο κόσμος μας δεν είναι όπως φαίνεται. Καθώς εμβαθύνουμε στα θολά νερά της επιρροής του Deep State, πρέπει να παραμείνουμε σε εγρήγορση και αφοσιωμένοι στο να αποκαλύψουμε την αλήθεια, όσο άβολα κι αν είναι. Κάνοντας αυτό, κάνουμε τα πρώτα βήματα προς την ανάκτηση του μέλλοντός μας και την εξάρθρωση των δυνάμεων που επιδιώκουν να μας κρατήσουν στη σκιά.

Καθώς ο κόσμος περιμένει με ανυπομονησία την άφιξη της πολυσυζητημένης εποχής GESARA NESARA, μια σειρά από ενδιαφέροντα γεγονότα και αποκαλύψεις πρόκειται να εκτυλιχθούν. Ενώ το ακριβές χρονοδιάγραμμα παραμένει άγνωστο, η αναμφισβήτητη ορμή της αλλαγής σαρώνει σε όλο τον κόσμο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις