ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


 Οπως μου ειπε πηγη μου απο τη Ρωσικη πλευρα σε μια κουβεντα που ειχαμε οι Ρωσοι προετοιμαζονται για Γενικη εφοδο η οποια περιλαμβανει και το Κιεβο.

Το βλεπει να γινεται πολυ συντομα...

Eιπε οτι οι Ρωσοι χτυπουν στοχευμενα ολα τα εργοστασια ενεργειας και δε θα μεινει ρουθουνι.Με αυτο το τροπο δε δουλευουν τα τρενα και λοιπα μεταφορικα οπου γινεται μεταφορα προσωπικου και βαρεως οπλισμου.

Μου ειπε οτι αν επρεπε να υπαρχει κρατος Ουκρανια αυτο ηταν μονο ενα μικρο κομματι στα δυτικα στην περιοχη του Λβιβ οπου ανεκαθεν ειχαν μαζευτει οι πιο φανατικοι.

Υπηρχε τεραστια προπαγανδα απο τον β παγκοσμιο πολεμο εκει οπου οι Ναζι ειχαν βαλει τον Μπαντερα αλλα απο τα εγκληματα που εκανε τον σιχαθηκαν μεχρι και οι Χιτλερικοι.

Η Ουκρανια σημιουργηθηκε σαν μερικως αυτονομη περιοχη επι ΕΣΣΔ απο τον ιδιο τον Χρουτσωφ επειδη ο ιδιος καταγοταν απο εκει.

Στην τοπικη διαλεκτο λεγοταν Ακραινα με τονο στο ι και αργοτερα Ουκραινα(πιθανον απο την Ελληνικη λεξη ακρο) μιας και ηταν το ακρο της ΕΣΣΔ απο εκεινη τη μερια.

Μου ειπε επισης οτι συζητιεται πολυ στο παρασκηνιο οτι ο αντικαταστατης του διοικητη του Ουκρανικου στρατου Βαλερι Ζαλουζνι με τον Αλεξαντρ Σιρσκιι ειναι βουτυρο στο ψωμι των Ρωσων.

Ο νεος διοικητης ειναι γεννημενος στη Ρωσια και συγκεκριμενα στην περιοχη Βλαντιμιρ κι εκπαιδευτηκε παλι στη Ρωσια...

Οι Ρωσοι "περιτεχνα" τον λενε δημοσια προδοτη...

Χαμογελωντας ολο υπονοουμενα μου ειπε...οτι γι αυτο τα εχει κανει σκ@τα απο τη μερα που ανελαβε....

Ειπε επισης οτι το ΝΑΤΟ απαλλαξε απο τα καθηκοντα του εναν Πολωνο στρατηγο που ηταν υπευθυνος στα Πολωνο-Ουκρανικα συνορα γιατι "μιλαγε πολυ"με τους Ρωσους...

Μου ειπε χωρις να επεκταθει οτι το δικτυο πληροφοριων που εχουν οι Ρωσοι ειναι απιστευτο...

Οσον αφορα το κομματι της βομβιστικης ενεργειας στη Μοσχα μου ειπε τα εξης.

Ειχαν την πληροφορηση οτι θα χτυπουσαν την περιοδο των εκλογων.Αυτο ουσιαστικα ηταν αληθεια μιας και τ ομολογησαν στις ανακρισεις οι τρομοκρατες.Ομως τ ανεβαλαν λογω της μεγαλης κινητικοτητας των Ρωσικων αρχων.

Οι Ρωσοι πιανοντας 3 θυλακες τζιχαντιστων θεωρησαν οτι εκει εληξε το θεμα και χαλαρωσαν...κι εκει εγινε το κακο...

Κλεινοντας μου ειπε για δυο απιστευτες εφευρεσεις που εχουν οι Ρωσοι.

Την πρωτη την ειδα σε φωτο κι αναφερεται σε μια συσκευη που ειναι συνδεδεμενη με Η/Υ κι ενα πραγμα σαν μικροφωνο.

Φυσας σε αυτο του τυπου μικροφωνο και μεσα σε δευτερολεπτα σου αναλυει ολη τη σωματικη σου υγεια ,το προβλημα ακριβως που εχεις,το φαρμακο και τη συχνοτητα που χρειαζεσαι και την ακριβη δοσολογια....!!!

Πιθανοτητες διαγνωσης 99%

Πιθανοτητες θεραπειας ανω του 95%

Η δευτερη ειναι ενα τυπου "ηλιακο πανελ" στυλ φωτοβολταικου οπου φορτιζει ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ...!!!

Η φορτιση γινεται την νυχτα με μια τυπου ηλεκτρομαγνητικη ενεργεια(οπως καταλαβα) απο ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ...!!!

Η φορτιση ειναι 10 φορες ισχυροτερη απο αυτη του πρωινου ηλιου...

Απιστευτα πραγματα....!!!

Βεβαια μου ειπε να μην περιμενω να τα δω ποτε σε ευρεια κυκλοφορια ολα αυτα και δεν προκειται να βγουν ποτε εκτος Ρωσιας.

Ειναι αρκετα αυτα που ξερουμε η νομιζουμε πως ξερουμε αλλα οσο περισσοτερο προχωραμε ειναι τρομακτικο το ποσα δε ξερουμε....!!!







SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις