Οι δυτικές κυβερνήσεις είναι ένα άρρωστο πρωταπριλιάτικο αστείο, ακόμη και όταν πλησιάζει ο πόλεμος


 Με την αναφορά αυτής της εβδομάδας

να εμφανίζεται την 1η Απριλίου, σκεφτήκαμε να γράψουμε ένα πρωταπριλιάτικο αστείο άρθρο. Ωστόσο, η πραγματική κατάσταση είναι ήδη σαν ένα άρρωστο αστείο, οπότε δεν ασχοληθήκαμε. Απλώς σκεφτείτε τον αποκαλούμενο Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν που ανακήρυξε επίσημα το Πάσχα ως «Ημέρα ορατότητας των τρανς». Αυτό φαίνεται να είναι είτε ένα στρεβλό πρωταπριλιάτικο αστείο είτε ένα άμεσο μεσαίο δάχτυλο στους Χριστιανούς, από τον φερόμενο ως Καθολικό, Τζο Μπάιντεν.

 

 

 

Στην πραγματικότητα, αυτό που συμβαίνει δεν είναι αστείο, αλλά προοίμιο για μια πολύ πιθανή μαζική στρατιωτική κίνηση από τη Ρωσία, τη Βόρεια Κορέα και την Κίνα να πάρουν τη Δυτική Ευρώπη, τη Νότια Κορέα και την Ταϊβάν εκτός δυτικού ελέγχου. Η Δύση έχει παραλύσει τόσο πολύ από εγκληματικά ανίκανες κυβερνήσεις που αυτός δεν θα είναι πόλεμος με την κυριολεκτικη εννοια..

Ας ξεκινήσουμε με τη Ρωσία. Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία εξέδωσε μια «διαταγή» προς τον ρωσικό λαό λέγοντας ότι η ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία είναι «ένα νέο στάδιο στον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα… για την εκπλήρωση της αποστολής εκείνων που υπερασπίζονται τον κόσμο από την επίθεση της παγκοσμιοποίησης και τη νίκη της τη Δύση, που έχει πέσει στον σατανισμό».

 https://global.espreso.tv/russia-ukraine-war-russian-orthodox-church-declares-war-against-ukraine-sacred?amp

 Ας το ξεκαθαρίσουμε, η Ρωσία διοικείται από την Ορθόδοξη Εκκλησία και δεν κηρύσσει Ιερό Πόλεμο αν δεν εχουν σοβαρο λογο. Η ρωσική FSB έχει γνωστοποιήσει ότι θεωρούν το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας και τις οικογένειες που το κατέχουν ως πραγματικό εχθρό τους.

Αυτός είναι ο λόγος που η μαριονέτα του FRB Πολωνός πρωθυπουργός Ντόναλντ Τουσκ προειδοποιεί για την «πραγματική» απειλή σύγκρουσης στην Ευρώπη, λέγοντας ότι «κυριολεκτικά κάθε σενάριο είναι δυνατό. Δεν έχουμε δει τέτοια κατάσταση από το 1945».

 https://insiderpaper.com/polish-pm-tusk-warns-europe-has-entered-pre-war-era/

 Εάν η Ρωσία μετακινηθεί στη Δυτική Ευρώπη, η γαλλική και η γερμανική στρατιωτική διοίκηση παραδέχθηκαν ότι δεν μπορούσαν να αντισταθούν για περισσότερο από μερικές εβδομάδες.

Ο αντιστράτηγος Ρομπ Μάγκοουαν, αναπληρωτής αρχηγός του επιτελείου άμυνας της χώρας παραδέχτηκε στο κοινοβούλιο ότι το Ηνωμένο Βασίλειο δεν θα μπορούσε να «πολεμήσει ευρείας κλίμακας εναντίον του Βλαντιμίρ Πούτιν» για περισσότερο από δύο μήνες λόγω έλλειψης αποθεμάτων πυρομαχικών και εξοπλισμού.

Ούτε ο αμερικανικός στρατός θα μπορεί πλέον να βοηθήσει. Η κατεδάφιση της γέφυρας στη Βαλτιμόρη το έχει εξασφαλίσει.

Παρεμπιπτόντως, αν είστε ένας από τους λίγους εναπομείναντες λάτρεις της ψυχικής βοήθειας που εξακολουθούν να πιστεύουν ότι η «επίσημη» ιστορία ήταν ένα ατύχημα, δείτε τα παρακάτω βίντεο και εικόνες.

 


 


 


 


 


 

 Ωστόσο, εάν θέσετε την ερώτηση ποιος ωφελείται από αυτό, πρέπει να είναι η Ρωσία. Η κατάρρευση της γέφυρας παγίδευσε τέσσερα πλοία που θα χρειαζόταν οπωσδήποτε ο αμερικανικός στρατός για να μεταφέρει γρήγορα εξοπλισμό πέρα από τον Ατλαντικό σε περίπτωση πολέμου στη Δυτική Ευρώπη. Αυτά είναι:

     Το Cape Washington, ένα σκάφος roll-on/roll-off κατηγορίας Cape W.
     Το Gary I. Gordon, ένα σκάφος roll-on/roll-off κατηγορίας Gordon.
     Το SS Antares (T-AKR-294), ένα φορτηγό πλοίο ταχείας κυκλοφορίας οχημάτων κλάσης Algol.
     Το SS Denebola (T-AKR-294), άλλο ένα φορτηγό πλοίο ταχείας κυκλοφορίας οχημάτων κλάσης Algol.

 https://gcaptain.com/these-are-the-ships-stuck-behind-the-baltimore-key-bridge/

 

 Αυτό σημαίνει ότι εάν η Ρωσία μεταφερόταν στη Δυτική Ευρώπη, οι ΗΠΑ δεν θα μπορούσαν να μεταφέρουν έγκαιρα αρκετό στρατιωτικό εξοπλισμό για να μπορέσουν να κάνουν οτιδήποτε γι' αυτό. Ο στρατάρχης Douglas MacGregor λέει ότι τα ρωσικά υποβρύχια θα μπορούσαν να απομακρύνουν τα εναπομείναντα πλοία μεταφοράς των ΗΠΑ.

Σε κάθε περίπτωση, γνωρίζουμε από τις δικές μας επαφές με το Πεντάγωνο ότι ο στρατός των ΗΠΑ δεν σκοπεύει να πολεμήσει για να προστατεύσει τις κυβερνήσεις μαριονέτα KM στην Ευρώπη ούτως ή άλλως.

Αυτό έχει σημασία γιατί η Ρωσία έχει κηρύξει πόλεμο. Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών απαιτεί τη σύλληψη και την έκδοση στη Ρωσία όλων των ατόμων που εμπλέκονται στις 22 Μαρτίου (322)τρομοκρατικές επιθέσεις σε ρωσικό έδαφος, συμπεριλαμβανομένου του επικεφαλής της Ουκρανικής Υπηρεσίας Ασφαλείας (SBU) Vasyl Malyuk.

 

 

 https://sputnikglobe.com/20240331/russia-demands-that-ukraine-arrests-secret-service-head-for-terrorist-attacks-1117674713.html

 Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα κατέστησε πολύ σαφές ότι η αμερικανική κυβέρνηση αυτοενοχοποιήθηκε κατηγορώντας αμέσως το ISIS παρά το ότι είναι γνωστό ISIS κ.λπ. είναι δημιουργήματα των ΗΠΑ και της Βρετανίας.

 https://tass.com/politics/1766511

 Ο Αλεξάντερ Μπόρτνικοφ, ο επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ρωσίας (FSB) κατηγόρησε δημοσίως τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Βρετανία και την Ουκρανία για την τρομοκρατική επίθεση στο Δημαρχείο του Κρόκου.

 https://tass.com/emergencies/1766181

 Οι δικές μας πηγές της FSB αναφέρουν ότι η Ρωσία απαιτεί περαιτέρω τη σύλληψη του ψεύτικου προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και του αφεντικού του Μπαράκ Ομπάμα. Ζητούν επίσης τη σύλληψη του Charles Mountbatten Windsor.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Ρώσος πρεσβευτής στις ΗΠΑ Ανατόλι Αντόνοφ λέει ότι η βελτίωση των σχέσεων με την Ουάσιγκτον υπό τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν είναι «αδύνατη».

 https://www.zerohedge.com/geopolitical/improvement-us-russia-relations-impossible-under-biden-ambassador-says

 Υπάρχουν επίσης ενδείξεις ότι οποιαδήποτε επίθεση από τη Ρωσία θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα με μια κίνηση της Βόρειας Κορέας στη Νότια Κορέα.

Σε κάτι που μοιάζει με προετοιμασία για πόλεμο, η Βόρεια Κορέα εισάγει τεράστιες ποσότητες καυσίμων για στρατιωτικά οχήματα από τη Ρωσία. Τουλάχιστον πέντε βορειοκορεατικά δεξαμενόπλοια απέπλευσαν αυτόν τον μήνα με προϊόντα πετρελαίου από το λιμάνι Vostochny στη ρωσική Άπω Ανατολή.

 

 Τα βορειοκορεατικά δεξαμενόπλοια μπορεί να έχουν παραδώσει περισσότερα από 1,5 εκατ. βαρέλια πετρελαϊκών προϊόντων από την 1η Ιανουαρίου έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2023, αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Tass. «Η Μόσχα και η Πιονγκγιάνγκ έχουν υποσχεθεί να ενισχύσουν τη στρατιωτικο-τεχνική συνεργασία τους», προσθέτει.

https://tass.com/pressreview/1767055 

 Η Ρωσία χρησιμοποίησε επίσης το δικαίωμα αρνησικυρίας της την περασμένη εβδομάδα για να σταματήσει την παρακολούθηση των μεταφορών όπλων μεταξύ Μόσχας και Πιονγκγιάνγκ από τον ΟΗΕ.

 https://www.france24.com/en/asia-pacific/20240329-s-korea-slams-russia-for-using-veto-to-end-un-monitoring-of-n-korea-sanctions

 Εν μέσω αυτής της έντασης, η Ιαπωνία προσπαθεί απεγνωσμένα να συνομιλήσει με τη Βόρεια Κορέα, αλλά ο υπουργός Εξωτερικών της Βόρειας Κορέας Τσόε Σον Χούι επανέλαβε τη στάση της Πιονγκγιάνγκ την Παρασκευή ότι θα απορρίψει οποιαδήποτε επαφή με την Ιαπωνία

 https://english.kyodonews.net/news/2024/03/ee688f73342f-update1-n-korean-foreign-minister-nixes-any-contact-with-japan-kcna.html

 Οι δικές μας βορειοκορεατικές πηγές λένε ότι ελέγχουν το ιαπωνικό υπόγειο και ετοιμάζονται να απομακρύνουν την κυβέρνηση των σκλάβων στην Ιαπωνία επειδή δολοφόνησε πάνω από 400.000 ανθρώπους με εμβόλια.

Ένα άλλο σημάδι ότι κάτι θεμελιώδες έχει αλλάξει είναι ότι η Goldman Sachs κλείνει τις τραπεζικές της δραστηριότητες στην Ιαπωνία.

 https://www.bnnbloomberg.ca/goldman-sachs-exits-japan-transaction-banking-in-sudden-reversal-1.2044248

 Όταν εργαζόμουν για το Forbes θυμάμαι ότι πήγαινα σε πάρτι GS όπου υπάλληλοι όπως ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Walter Mondale. Ήταν η de facto κυβέρνηση της Ιαπωνίας. Η αποχώρησή τους είναι μεγάλη είδηση.

Η Ιαπωνία πρόκειται να αποκτήσει έναν νέο Αυτοκράτορα και μια νέα κυβέρνηση σύμφωνα με τις δικές μου πηγές που συνδέονται με τη μεγαλύτερη αυτοκρατορική οικογένεια (Fujiwara).

«Περίγραψα το περιβάλλον ασφαλείας ως το πιο επικίνδυνο που έχω δει τα τελευταία 40 χρόνια με στολή», δήλωσε ο Αμερικανός Ναύαρχος Τζον Ακουιλίνο, επικεφαλής της Διοίκησης Ινδο-Ειρηνικού, ενώπιον της Επιτροπής Ενόπλων Υπηρεσιών της Βουλής των Αντιπροσώπων αυτόν τον μήνα.

 https://thehill.com/policy/defense/4564367-rising-global-threats-shift-world-order/

 Ωστόσο, η Κίνα και η Ταϊβάν θα επανενωθούν χωρίς πόλεμο, λένε πηγές της ασιατικής μυστικής εταιρείας. Λένε ότι έχει ήδη γίνει συμφωνία για ειρηνική επανένωση.

Σε κάθε περίπτωση, η κατάσταση είναι τόσο τεταμένη, μια έκτακτη συνάντηση έχει συγκληθεί αυτήν την εβδομάδα με εκπροσώπους της οικογένειας των Αψβούργων (Ευρωπαϊκό Βασιλικό), του Πενταγώνου, της CIA, της ρωσικής FSB, των ανθρώπων στην Ανταρκτική και των βασιλιάδων της Ασίας. 

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΠΗΓΗ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις