"ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ"


 Ένας χάρτης με το τι θα απομείνει από τις Ηνωμένες Πολιτείες, από την ταινία "Εμφύλιος Πόλεμος", η οποία θα κυκλοφορήσει στις 12 Απριλίου.

Η Καλιφόρνια και το Τέξας θα σχηματίσουν αποσχιστικές Δυτικές Δυνάμεις. Εν τω μεταξύ, η Οκλαχόμα, το Αρκάνσας, η Λουιζιάνα, το Μισισιπή και άλλοι θα ενωθούν στη Συμμαχία της Φλόριντα. 

Η μεγαλύτερη ομάδα πολιτειών (Νεβάδα, Κολοράντο, Νέο Μεξικό, Κάνσας, Οχάιο, Μέιν, Βερμόντ κ.ά.) θα προσπαθήσει να διατηρήσει τα απομεινάρια της πρώην χώρας με την ονομασία "Πιστές Πολιτείες". 

Και τα βορειοδυτικά, που εκπροσωπούνται από τη Γιούτα, τη Μοντάνα, τη Μινεσότα και άλλες, σχηματίζουν τον "Νέο Λαϊκό Στρατό"


Ειναι καλά μελετημένο.

Θα τους βγει...?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Προσωπικα ουτε με νοιαζει για τους γιανκηδες γιατι απο κει ξεκινησαν ολα τα ασχημα για ολο τον κοσμο , και ειδικα για την Πατριδα μου , οποτε Ηπα , Αγγλια Γερμανια ,αυτες οι κολωχωρες εναι υπευθυνες για ολο το κακο που περασε και περναει η ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ .ας πανε στο διαολο εκει που ανηκουν , οπως και οι ορτιναντζες τους που τους κανουν τις βρωμοδουλειες τους .[βλ. τουρκια αλβανια βουλγαρια κλπ .ΣΑΣΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις