"Η ΑΚΙΔΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΣΠΕΡΜΑ"


 Ο καθηγητής Dr. Arne Burkhardt, ένας Γερμανός παθολόγος, παρουσιάζει μια ανησυχητική παρουσίαση διαφανειών που αποκαλύπτει ότι σε εμβολιασμένους άνδρες, η πρωτεΐνη spike από το εμβόλιο COVID έχει αντικαταστήσει πλήρως το σπέρμα τους.

"Αν ήμουν γυναίκα σε αναπαραγωγική ηλικία, θα το ξανασκεφτόμουν να κάνω οικογένεια με έναν εμβολιασμένο σύντροφο!"

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. To Θλιβερό και εξοργιστικό συνάμα, είναι ότι ο Dr. Arne Burkhardt, πεθαίνει ξαφνικά και απρόσμενα τον Μάιο του 2023 χωρίς να γνωστοποιηθεί η αιτία θανάτου του καθηγητή-Ανθρώπου που τον σέβονταν και αγαπούσαν όσοι τον γνώριζαν. Αλλά η ζωή όσων υπηρετούν την Αλήθεια στον σημερινό "πολιτισμό" απ' ότι φαίνεται δεν μετράει.
    Η ζωή μόνο των γενοκτόνων είναι ανεκτίμητη!!... και κανείς δεν μπορεί όχι να τους σταματήσει για τα "θεάρεστα" που κάνουν, αλλά κι απλά να αναφερθεί στις θηριωδίες των.

    https://ugetube.com/watch/disturbing-gaza-palestine-april-1st-2024-disturbing_YUd4cgIdXbqzuy8.html

    Δείτε πως μπορούν να καταστρέφουν ζωές, να απειλούν και να τρομοκρατούν ελεύθερες ανθρώπινες φωνές στους "Ακαδημαικούς" χώρες και με τις πλάτες των φυτευτών στα κογκρέσσα τους και παντού.

    https://ugetube.com/watch/the-palestine-exception-the-crackdown-on-palestine-advocacy-on-us-campuses-fault-lines-documentary-m_PGNNuO1FnLqywgO.html

    Mετά το 7:10 του βιντεο που ακολουθεί δείτε ποιοί χειροκροτούν τον MAGA,....και μην χάσετε μετά το 29:35 γιατί αξίζει να ξανακόυσουμε τον William Cooper,....αλλά και να δούμε και την πόζα του MAGA (πατέρα των εμβολίων) άλλη μια φορά που με κανει να "χαιρομαι", για να κλείσουμε με τα "εμβόλια" όπως αρχίσαμε μιλώντας για τον Ιατρό Arne Burkhardt.

    https://ugetube.com/watch/none-dare-call-it-conspiracy-clips-part-228_t8gvGaG8jHO5oeW.html

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις