Η JAG συλλαμβάνει την 4η προδοτική δικαστικο του Κολοράντο SCJ Melissa Hart

 

Η δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Κολοράντο, Μελίσα Χαρτ,

μία από τις τέσσερις δικαστές που αποφάνθηκαν υπέρ της εξαλειψης του ονόματος του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ από το προκριματικό ψηφοδέλτιο της πολιτείας, δέχτηκε έναν απροσδόκητο επισκέπτη την Κυριακή το πρωί και δεν ήταν το Κουνελάκι του Πάσχα.

Πηγή  απο τα Λευκα Καπελα ειπε ότι οι ερευνητές της JAG ανακάλυψαν πού είχε εγκλωβιστεί η Χαρτ -400 μίλια νότια του Ντένβερ, σε μια κατοικία με τρία υπνοδωμάτια και δύο μπάνια τύπου Pueblo στη Σάντα Φε του Νέου Μεξικού- και αποφάσισαν να την υποδεχθουν. μια "ευγενική ενημερωση".

«Οι άντρες μας ήταν εξαιρετικά ευγενικοί πληροφορώντας τη Χαρτ ότι συνελήφθη για προδοσία», είπε μια πηγή της JAG .

Είπε ότι οι ερευνητές αντιμετώπισαν τη Χαρτ με στρατιωτικό ένταλμα σύλληψης όταν βγήκε έξω για να ανακτήσει την αλληλογραφία της προηγούμενης ημέρας. Είπε στους ερευνητές ότι είχαν τη λάθος γυναίκα και αναγνώρισε τον εαυτό της ως τη Lissa Mather, μια ημισυνταξιούχο δασκάλα δημοτικού που μετακόμισε στην περιοχή Santa Fe μετά τον τραγικό θάνατο του συζύγου της, Brad. Προσφέρθηκε να τους δείξει το συμβόλαιο ενοικίασής της για να αποδείξει ότι ήταν αυτή που ισχυριζόταν ότι ήταν, αλλά οι ερευνητές είχαν ελάχιστη ανοχή στην παραπληροφορηση του Deep State. Κάποιος ερευνητης έδειξε τη στοίβα της αλληλογραφίας, η Χαρτ βρισκόταν γραμμενη στους φακελους και σημείωσε ότι κάθε φάκελος απευθυνόταν στη Μελίσα Χαρτ, όχι στη Λίσα Μάθερ, κάτι που, όπως συμπέρανε, ήταν αναγραμματισμός για το πραγματικό της όνομα.

Αλλά η Χαρτ συνέχισε την παρωδία, υποστηρίζοντας ότι η ταχυδρομική υπηρεσία συχνά παρέδιδε κατά λάθος την αλληλογραφία άλλων στο κουτί της.

«Κρατάτε περισσότερες από δώδεκα επιστολές και καταλόγους που απευθύνονται στη Μελίσα Χαρτ και περιμένετε να πιστέψουμε ότι πρόκειται για λάθος παράδοσης;» είπε με δυσπιστία ένας ανακριτής. «Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπεράσπιση στο στρατοδικείο σας».

Έδεσαν με χειροπέδες στη Χαρτ και την οδήγησαν σε ένα κέντρο επεξεργασίας της JAG, όπου θα παραμείνει μέχρι να παει στο Γκουαντάναμο για να δικαστεί μαζί με τους τρεις συν-συνωμότες της, τον Richard L. Gabriel, τον William W. Hood και τη Monica Márquez, οι οποίοι ήταν προφυλακισμενοι από νωρίτερα. Η JAG είπε ότι και οι τέσσερις θα δικαστούν από κοινού.

Σύμφωνα με την πηγή μας, η JAG γνώριζε πού βρισκόταν η Χαρτ από τις αρχές Μαρτίου, όταν ο ερωτευμένος σύζυγός της Κέβιν Τόμας Τράσκος, επίσης Δημοκρατικός και δικηγόρος, άρχισε να πετάει με πτήσεις από το Ντένβερ στο Περιφερειακό Αεροδρόμιο της Σάντα Φε για να επισκεφτεί την αγαπημένη του σύζυγο. Οι ερευνητές τον είχαν εντοπίσει δύο φορές στην κατοικία της Σάντα Φε και είχαν επιτηρήσει την περιοχή.

Ο Τράσκος είχε προγραμματίσει να περάσει το Πάσχα στη Σάντα Φε αλλά τροποποίησε το ταξίδι του δύο μέρες νωρίτερα.

«Μπορέσαμε να παρακολουθήσουμε μια κλήση την Παρασκευή, που έγινε από τον Τράσκο στην Χαρτ. Της είπε ότι είχε επιχείρηση έκτακτης ανάγκης στο Κολοράντο και δεν μπορούσε να μεταβει. Της ευχηθήκαμε λοιπόν εμεις καλό Πάσχα στη θέση του», είπε η πηγή μας.

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ02 Απριλίου, 2024 21:54

    ΑΠΛΟ ,ΛΗΤΟ ,ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις