Το καθεστώς Μπάιντεν δημιουργεί νέα κρίση υγείας

 

Το εγκληματικό

καθεστώς Μπάιντεν φαίνεται να σαμποτάρει τον ανεφοδιασμό τροφίμων του έθνους για να ενισχύσει περαιτέρω τον πληθωρισμό και να φτωχύνει τους σκληρά εργαζόμενους Αμερικανούς που αγωνίζονται να τα βγάλουν πέρα, καθώς και να θέσουν τα θεμέλια για μια ακόμη κρίση υγείας.

Τον Απρίλιο του 2022 και τον Ιανουάριο του 2023, η ιστοσελιδα κάλυψε τις συλλήψεις, τις δίκες και τις καταδίκες του Υπουργού Γεωργίας Tom Vilsack και του Διευθυντή του Εθνικού Οικονομικού Συμβουλίου, Brian Deese, αντίστοιχα, τους οποίους η JAG απαγχόνησε επειδή δημιούργησε μια φανταστική έκτακτη ανάγκη που είχε ως αποτέλεσμα τη σφαγή 150 εκατομμυρίων κοτοπουλων σε 47 πολιτείες. Η δικαιολογία του καθεστώτος για την εξάλειψή τους ήταν η γρίπη των πτηνών, μια ασθένεια που κατοικούσε μόνο στο διαταραγμένο μυαλό τους εκείνη την εποχή. Ωστόσο, το αποτέλεσμα, μια αύξηση των τιμών κατά 25% και 45% στα πουλερικά και τα αυγά, άφησε μια χειροπιαστη πληγη στα πορτοφόλια των ανθρώπων.

Τώρα, το Deep State επανεξετάζει το παλιό κόλπο, ισχυριζόμενος ότι ο H5N1, μια εξαιρετικά παθογονική γρίπη των πτηνών, διαδίδεται μεταξύ των κοτοπουλων και σε αγελάδες γαλακτοπαραγωγής, κατσίκες και ανθρώπους, ενώ επίσης υποβαθμίζει το «ξέσπασμα» για να καθυστερήσει προσωρινά τη δημόσια υστερία.

«Η καμπαλ διαπράττει εγκλήματα ύπουλα, αργά. Μια μικρή ταλαιπωρία σήμερα γίνεται μια πλήρης καταστροφή σε λίγους μήνες. Το Deep State προετοιμαζει το κοινό να αποδεχθεί μια μελλοντική καταστροφή. Μια τεχνητή καταστροφή», είπε μια πηγή των Λευκων Καπελων.

Το USDA ισχυρίστηκε τη Δευτέρα ότι οι επιθεωρητές βρήκαν γρίπη των πτηνών σε κοπάδια βοοειδών στο Νέο Μεξικό και το Τέξας και το CDC είπε ότι ο ιός έχει μολύνει ένα άτομο. Επιπλέον, ο μεγαλύτερος παραγωγός αυγών της χώρας, η Cal-Maine Foods, έκλεισε ένα εργοστάσιο στο Τέξας αφού εντόπισε γρίπη των πτηνών σε ορισμένα κοτόπουλα. Η απάντηση του εργοστασίου, υπό την επίβλεψη του Υπουργείου Γεωργίας, ήταν η μαζική θανάτωση σχεδόν δύο εκατομμυρίων κοτοπουλων.

Ένας υπάλληλος του Cal-Maine που μιλούσε υπό την υπόσχεση της ανωνυμίας για τον φόβο αντιποίνων είπε ότι οι επιθεωρητές του USDA έφτασαν στο εργοστάσιο απροειδοποίητα τη Δευτέρα το πρωί και έδειξαν στη διοίκηση μια αναφορά που επιβεβαίωνε ότι η γρίπη των πτηνών εξαπλώθηκε σε όλα τα κοτέτσια. Είπε ότι η διοίκηση δεν εξέτασε ούτε αμφισβήτησε τα ευρήματα. το αποδέχτηκαν ως γεγονός και άρχισαν να σκοτώνουν αυθαίρετα πουλιά.

«Κανείς εδώ δεν είπε τίποτα για την ασθένεια των πτηνών έως ότου αυτοί οι τύποι του USDA εμφανίστηκαν απότομα. Έτσι, τα αφεντικά στέλνουν τη μισή βάρδια στο σπίτι και στους υπόλοιπους μας λένε ότι πρέπει να αρχίσουμε να σκοτώνουμε. Μετά τραβούν την πρίζα και όλοι πάνε σπίτι τους. Δεν ξέρω αν και πότε θα με καλεσουν πίσω στη δουλειά. Αισθάνομαι ότι κάποιος στην εταιρεία, και σίγουρα δεν ξέρω ποιος, πίστεψε αυτούς τους τύπους ή δούλευε μαζί τους. Δεν νομίζω ότι κανένα από τα πουλιά μας ήταν άρρωστο», είπε ο εργαζόμενος στο Cal-Maine.

Αν και ανέκδοτο, η λογιστική του για το περιστατικό ευθυγραμμίζεται με τον τρόπο με τον οποίο το USDA το 2022 και το 2023 χρησιμοποίησε κατασκευασμένα αποτελέσματα δοκιμών για να ξεγελάσει τη βιομηχανία πουλερικών ώστε να πιστέψει ότι τα πουλιά τους αποτελούν κίνδυνο για την υγεία της κοινωνίας.

Η ιστοσελιδα επικοινώνησε με δύο άλλους εργάτες του Cal-Maine, αλλά αρνήθηκαν να σχολιάσουν.

Αλλού, η Μινεσότα ανέφερε ένα κρούσμα H5N1 σε μια κατσίκα—το πρώτο τεκμηριωμένο κρούσμα γρίπης των πτηνών μεταξύ μηρυκαστικών. Η ιστοσελιδα επικοινώνησε με το Τμήμα Υγείας της Μινεσότα, αλλά και αυτό αρνήθηκε να σχολιάσει.

Όταν η ιστοσελιδα ρώτησε τα Λευκα Καπελα αν θα συνέχιζε την έρευνα, μας εδωσε μια απαντηση: «Είμαστε δεμένοι σε τόσες πολλές επιχειρήσεις αυτή τη στιγμή, δεν έχουμε πόρους για να εξετάσουμε ένα ζήτημα αυτού του μεγέθους με βάση τα στοιχεία ενός υπαλλήλου. Όταν συλλάβαμε τον Vilsack και τον Deese, είχαμε ένα πραγματικό βουνό από αδιαμφισβήτητα στοιχεία εναντίον τους. Έχει νόημα? το Deep State συχνά επαναχρησιμοποιεί τακτικές. Και τα μάτια και τα αυτιά μας είναι πάντα ανοιχτά. Αυτό είναι το καλύτερο που μπορώ να σου πω αυτή τη στιγμή».

Και ερωτηθείς για να μαντέψει γιατί το καθεστώς θα κατασκεύαζε κρίσεις -εκτόξευση πληθωρισμού και κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία- τόσο κοντά στις εκλογές του 2024, είπε: «Αν υποθέσουμε ότι είναι αλήθεια, απλώς θα βρουν έναν τρόπο να το κατηγορήσουν στον Τραμπ ή τον Πούτιν, συνηθισμένοι αποδιοπομπαίοι τράγοι. Ή είναι ένα άλλο σχέδιο για την προώθηση της ψηφοφορίας μέσω ταχυδρομείου."





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις