ΤΙ είναι ο συντονισμός Schumann, & ΠΟΙΟΣ ήταν ο Σούμαν...?


Είμαστε ενεργειακά όντα που γεννιούνται & ευδοκιμούν σε ένα ηλεκτρομαγνητικό ενεργειακό περιβάλλον

Η Γη & η ιονόσφαιρά της είναι ένα γιγάντιο αντηχείο, η κοιλότητα του οποίου είναι γεμάτη με ένα Ηλεκτρικά αγώγιμο μέσο που επηρεάζει όλη τη Ζωή.

"Ο πλανήτης μας, είχε έναν παλμό.
Μια μετρήσιμη Συχνότητα ενσωματωμένη σε ΟΛΗ τη Ζωή στη Γη.

Ο παλμός της Γης, ο Συντονισμός Σούμαν, δεν ήταν απλά παρόμοιος με τα κύματα Άλφα του ανθρώπινου εγκεφάλου, αλλά πανομοιότυπος.

Η Συχνότητα του εγκεφάλου που ελέγχει τη δημιουργικότητά μας, την απόδοσή μας, το άγχος, το στρες & το ανοσοποιητικό μας σύστημα, είχε κατά κάποιο τρόπο συντονιστεί με τη Συχνότητα του πλανήτη.

Ο παλμός της Γης, έγινε ο παλμός όλης της ίδιας της Ζωής"

Τα σήματα συντονισμού Σούμαν, τα φυσικά ηλεκτρομαγνητικά μοτίβα της Γης, λειτουργούν σαν ένα κουρδιστήρι όχι μόνο για τους βιολογικούς ταλαντωτές του εγκεφάλου, αλλά για απολύτως ΟΛΗ τη Ζωή στη Γη.

Το 99,9% της $επιστήμης έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου για να πιστέψει ότι το ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ μας πεδίο προέρχεται από τον πυρήνα της Γης.
Δεν είναι έτσι. Είναι Κοσμική Μαγνητική Επαγωγή που προκαλείται από τον Ήλιο, και κάθε κύτταρο του σώματός μας είναι ασύρματα συνδεδεμένο σε αυτό.

Και οι άνθρωποι αναρωτιούνται γιατί η λατρεία του ήλιου είναι τόσο διαδεδομένη μεταξύ των αρχαίων & ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ πολιτισμών...

Συχνότητα : Παγκόσμιος "ΝΟΜΟΣ ϕ ΤΑΞΗ" 















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις