Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ FEMA ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΟ GITMO ΑΠΟ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ

 

Ένας πρώην αξιωματούχος της FEMA,

τον οποίο συνέλαβαν οι πεζοναύτες των ΗΠΑ τον Αύγουστο, ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στον Κόλπο του Γκουαντάναμο, είπε μια πηγή της JAG .

Όπως αναφέρθηκε στις 22 Αυγούστου, τα Λευκα Καπελα συνέλαβαν τον αναπληρωτή διαχειριστή της FEMA, Erik Hooks, αφού τον συνέδεσαν με φρικαλεότητες που διέπραξε το προσωπικό της FEMA εναντίον πολιτών της Χαβάης ενώ το Μάουι έκαιγε. Ο Χουκς υποβλήθηκε σε επεξεργασία στη Νότια Φλόριντα και μεταφέρθηκε στο GITMO στις 27 Αυγούστου. Εκεί, αρνήθηκε να συνεργαστεί με τους ανακριτές και είπε ότι εάν η JAG τον διώξει για εκπλήρωση των καθηκόντων του, θα ήταν σιωπηλός συμμετέχων σε όλες τις διαδικασίες. Το δικαστήριό του θα είχε γίνει στις 18 Σεπτεμβρίου – αν είχε ζήσει αρκετά για να το δει.

Στις 13 Σεπτεμβρίου, ένας φύλακας του Camp Delta άρχισε να χτυπάει με ρόπαλο τον Χουκς, αφού τον συνόδευσε στους πάγκους ντους, που δεν έχουν κάμερες ασφαλείας. Ο Χουκς, με χειροπέδες καθώς ξεκίνησε ο ξυλοδαρμός, χτυπήθηκε δύο φορές σε κάθε επιγονατίδα πριν καταρρεύσει σε μια λακκούβα με νερό. Στη συνέχεια, ο φρουρός έπληξε τον κορμό και το πρόσωπο του Χουκς, καθώς ο Χουκς παρακαλούσε τον φρουρό να του δειξει έλεος. Περίπου δύο λεπτά αργότερα, με τον φρουρό να χτυπά αλύπητα τον Χουκς, ένας δεύτερος φύλακας μπήκε στο παιχνιδι και συμμετείχε στην επίθεση, κλωτσώντας έναν επιρρεπή και ανυπεράσπιστο Χουκς στα δόντια. Η ακλόνητη επιθυμία των φρουρών να τερματίσουν τη ζωή του Χουκς διήρκεσε αρκετά λεπτά, οπότε ένας φρουρός δεν ένιωσε κανέναν παλμό και είπε: «Ναι, έφυγε».

Ο φρουρός που ξεκίνησε την περιπέτεια τηλεφώνησε αμέσως στον αξιωματικο υπηρεσιας λέγοντας: «Πρέπει να παραδοθούμε. Μόλις σκοτώσαμε τον κρατούμενο Έρικ Χουκς. Το κάναμε για το Μάουι».

Καθώς το ιατρικό προσωπικό έβαζε το πτώμα του Χουκς μέσα σε μια πλαστική σακούλα, η στρατιωτική αστυνομία διάβασε τους φρουρούς τα δικαιώματά τους και τους συνόδευσε σε ένα απομονωμένο κελί στο Camp Six, το μεσαίο τμήμα ασφαλείας του GITMO, γεμάτο με ιδιωτικά ντους, τηλεοράσεις και κοινόχρηστους χώρους.

Η πηγή μας είπε ότι η ηγεσία του GITMO προσπάθησε αμέσως να αποκρύψει τα νέα για την εξώδικη εκτέλεση, φοβούμενοι ότι άλλα απείθαρχα μέλη της υπηρεσίας μπορεί να επιβάλουν τον σιωπηλο νομο της δικαιοσύνης -από την οποία το GITMO έχει δει στο παρελθον πολλα περιστατικα- κατά των Deep Staters που βρίσκονται υπό κράτηση. Ωστόσο, η είδηση των πράξεων των φρουρών διαδόθηκε ταχύτερα από την αλήθεια για τα εμβόλια για τον COVID-19, και κάποιοι στο GITMO υπερασπίστηκαν τις ενέργειές τους και τους σεβάστηκαν επειδή «έβγαλαν απο τη μεση τα σκουπίδια».

Οι φρουροί, πρόσθεσε, αναφέρουν λεπτομερώς αυτό που αποκαλούσαν «δικαιολογημένη ανθρωποκτονία», όπως περιγράφεται παραπάνω, και είπαν ότι άρχισαν να σχεδιάζουν να σκοτώσουν τον Χουκς τέσσερις ημέρες αφότου είχε φτάσει στο GITMO.

«Οι φρουροί φορούσαν κάμερες σώματος και κατέγραψαν τα πάντα. Σύμφωνα με τις ένορκες δηλώσεις τους, ο Χουκς καθόταν στο κελί του τη νύχτα ψιθυρίζοντας αρκετά δυνατά για να τον ακούσουν οι φρουροί και καυχιόταν για όλους τους ανθρώπους στο Μάουι που πέθαναν με εντολή του. Είπαν ότι ακόμα κι αν ο JAG βρήκε τον Χουκς ένοχο, ο απαγχονισμός ήταν πολύ καλός για αυτόν. Οπότε, συνωμότησαν για να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, γνωρίζοντας ότι θα έβαζαν τον εαυτό τους μπροστα για αυτό».

Και οι δύο φρουροί είχαν υποδειγματικο δελτιο υπηρεσίας μέχρι τη δολοφονία, και κανένας δεν είχε δεσμούς με τους κατοίκους του Μάουι.

«Το UCMJ είναι εδώ για έναν λόγο. μας καθοδηγεί και το σπάσιμο του φέρνει συνέπειες. Η JAG έχει κατηγορήσει τους φρουρούς για παραβίαση του άρθρου 118, δολοφονία, του UCMJ. Ήξεραν ότι θα πιαστούν και δεν τους ένοιαζε. Δήλωσαν αθώοι για δικαιολογημένη ανθρωποκτονία», είπε η πηγή μας.

Μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν έχει οριστεί ημερομηνία δίκης, ούτε είναι σαφές ποιος θα ασκήσει δίωξη στην υπόθεση.

Κλείνοντας, ρωτήσαμε την πηγή γιατί η JAG έδωσε στους φρουρούς άνετα καταλύματα.

«Προφανώς, δεν τους θέλουμε κοντά σε ορισμένους άλλους», είπε. 





  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Πωπωπω ένας ερπετολαίμης... Σα να βλέπω ανακόντα έτοιμο να ορμήξει στο θήραμα...

    Παπουτσωμένος Γάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις