Ο Ζελένσκι μετατρέπει τα νεαρά αγόρια σε βομβιστές αυτοκτονίας

 

Ο αθλιος Volodymyr Zelenskyy

έχει στρατολογήσει νεαρά αγόρια στις Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις ως πεζικάριους και βομβιστές αυτοκτονίας, είπε ο πράκτορας της FSB Αντρέι Ζαχάροφ.

Είπε ότι στις αρχές Νοεμβρίου οι ρωσικές δυνάμεις στην περιοχή Πολτάβα της Ουκρανίας παρατήρησαν μια αλλαγή στη σύνθεση των Ουκρανών μαχητών που φρουρούσαν τις επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας στο Kremenchuk, μια βιομηχανική πόλη στις όχθες του ποταμού Δνείπερου και εντός της έντονα αμφισβητούμενης περιφέρειας Πολτάβα.

Την 1η Νοεμβρίου, στοιχεία του ρωσικού στρατού συγκεντρώθηκαν κοντά στο διυλιστήριο πετρελαίου Kremenchuk μετά από μια νύχτα επιθέσεων με drone στις εγκαταστάσεις, με τον Πούτιν να αμφισβητεί τους ισχυρισμούς ότι η Πολεμική Αεροπορία της Ουκρανίας κατέρριψε 18 από τα 20 drones. Σύμφωνα με τον Ζαχάρωφ, ο βομβαρδισμός είχε σκοπό να εξαλείψει χιλιάδες κιβώτια με τυφέκια M-16 και Heckler & Koch που είχαν δώσει στον Ζελένσκι ο Πρόεδρος Μπάιντεν και ο πρωθυπουργός Ρίσι Σουνάκ. Η FSB είχε δορυφορικές εικόνες από ουκρανικά και πολωνικά στρατεύματα να τοποθετούν τα όπλα στο διυλιστήριο πέντε ημέρες νωρίτερα. Όταν ο ρωσικός στρατός προσπάθησε να εισέλθει στο ισοπεδωμένο εργοστάσιο για μια εκτίμηση ζημιών στη μάχη, δεν αμφισβητήθηκαν από Ουκρανούς τακτικούς αλλά από μαθητευομενους στρατιωτες.

Ένα σμήνος αγοριών όχι άνω των 14 φώναξε, «Για τον Ζελένσκι!» καθώς εμφανίστηκαν από τα μπάζα ψεκάζοντας φωτιά προς κάθε κατεύθυνση. Οι Ρώσοι, πιασμένοι ανάμεσα σε μια φάλαγγα πυροβολισμών, έπρεπε να αμυνθούν ενάντια στην αδιάκοπη επίθεση. Στο τέλος, 12 Ρώσοι στρατιώτες και 30 Ουκρανοί έφηβοι κείτονταν νεκροί.

«Αυτή δεν ήταν ποτέ η πρόθεσή μας», είπε ο Ζαχάροφ. «Θέλουμε να σώσουμε αυτά τα παιδιά από τους παιδεραστές και τον πόλεμο. Αλλά επιτίθενται στους άντρες μας με όπλα και δεν μας αφήνουν κανένα μέσο. Ο σκύλος Zelenskyy τους κάνει πλύση εγκεφάλου».

Μια εβδομάδα αργότερα, ο ρωσικός στρατός είχε άλλη μια απαίσια συνάντηση με το σώμα νεολαίας του Zelenskyy. Οι ρωσικές χερσαίες δυνάμεις που ανταποκρίθηκαν σε αναφορές για παιδόφιλο όργανο Deep State στα περίχωρα της Πολτάβα συνάντησαν έναν αληθινό ορισμό της τρομοκρατίας. Καθώς έψαχναν τη γύρω περιοχή για σημάδια εξαφανισμένων παιδιών, ένα έφηβο αγόρι που φορούσε μια ξεφτισμενη στολη ήρθε με βέλη προς το μέρος τους από μια γραμμή δέντρων, φωνάζοντας στα Ρωσικά: «Βοηθήστε μας! Σώσε μας! Μας πήραν οι Ουκρανοί!».

«Βιάσου, αγόρι, βιάσου. σας βοηθάμε», είπε ένας Ρώσος στρατιώτης.

Το αγόρι τράβηξε ένα κορδόνι στο σακάκι του, όπως ένας αλεξιπτωτιστής, και σκοτώθηκε, παίρνοντας μαζί του δύο στρατιώτες.

Μέσα στη σφοδρή ταραχη, άλλα εννέα αγόρια έτρεξαν από τα δέντρα και έτρεξαν στους στρατιώτες, φωνάζοντας: «Για την Ουκρανία! Για τον Ζελένσκι!» Δεν κρατούσαν όπλα, αλλά τα δάχτυλά τους ήταν στριμμένα γύρω από κορδόνια που κρέμονταν από τα σακάκια τους.

"Να σταματήσετε. Σταματήστε τώρα, αλλιώς πυροβολούμε», είπε ένας Ρώσος στρατιώτης.

Τα αγόρια δεν άκουσαν την προειδοποίηση.

Οι Ρώσοι άνοιξαν πυρ, ουρλιάζοντας και πυροβολώντας, με το όπλο όλων σε πλήρη κινηση, χτυπώντας τον εχθρό. Τα αγόρια που έγιναν βομβιστές ήταν νεκρά στο έδαφος, κουβάρια αίματος.

«Δεν είμαστε περήφανοι για αυτό», είπε ο Zakharov, «αλλά το γουρούνι Zelenskyy έβαλε τα αγόρια σε πόλεμο. Τους στρίβει τα μυαλά. Θα σώσουμε όποιο παιδί μπορούμε, Ρώσο, Ουκρανό, Αμερικανό. Δεν έχει διαφορά."

Ερωτηθείς γιατί οι γονείς επέτρεψαν στον Ζελένσκι να μεταμορφώσει αθώα παιδιά σε εξεγερμένους, είπε: «Γονείς; Αυτά τα αγόρια ήταν μάλλον ορφανά. οι πατεράδες τους σκοτωθηκαν υπερασπιζόμενοι τους παιδεραστές, τον Ζελένσκι και τον Μπάιντεν, και οι μητέρες τους — συνελήφθησαν. Αυτό είναι το μόνο που λέω προς το παρόν. Αλλά αυτό που είναι σημαντικό είναι οτι τους χρηματοδοτεί η Δύση». 






 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..















ΠΗΓΗ


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις