Η JAG ανοιγει καινουρια κελια για VIP κρατουμενους των ΜΜΕ

 

Η βάση του Σώματος Πεζοναυτών Camp Blaz στο Γκουάμ

ολοκλήρωσε την κατασκευή ενός σωφρονιστικού καταστήματος 200 κελιών που σύντομα θα στεγάζει «προσωπικότητες των μέσων ενημέρωσης» που εξαπάτησαν τους Αμερικανούς να πιστέψουν ότι ο Τζόζεφ Ρ. Μπάιντεν κέρδισε νόμιμα τις προεδρικές εκλογές του 2020.

Ένας αξιωματούχος της JAG που σταθμεύει στο Γκουάμ είπε ότι η κατασκευή ξεκίνησε αφού τα Λευκα Καπελα κατέλαβαν την εγκατάσταση 4.000 στρεμμάτων τον Ιανουάριο και την στελέχωσαν με 2.700 πατριώτες πεζοναύτες και ναύτες που κατήγγειλαν το καθεστώς Μπάιντεν και ορκίστηκαν να υπερασπιστούν το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών. Ονόμασε τη φυλακή «ακατέργαστη» και «βασική», λέγοντας ότι η τσιμεντένια πρόσοψη και οι ατσάλινες ράβδοι μοιάζουν περισσότερο με το νησί του Ράικερ παρά με το κύριο, υπερσύγχρονο supermax του Blaz.

«Θα κρατήσουμε τυπους όπως ο Mehdi Hasan, όχι ο Mark DeFriest», είπε η πηγή μας.

Ο Χασάν είναι ένας από τους ακροαριστερούς παρουσιαστές του MSNBC και ο ΝτεΦρίεστ, 63 ετών, είναι γνωστός ως Χουντίνι της Φλόριντα, έχοντας αποδράσει από τη φυλακή επτά φορές μεταξύ 1980 και 2017.

«Και ο Άντερσον Κούπερ δεν είναι «Hannibal» Smith», πρόσθεσε, αναφερόμενος στον επιδεικτικό ηγέτη της φανταστικής A-Team.

Φαινόταν ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα να αφήσει ονόματα μελλοντικών κρατουμένων, όπως η Rachel Madow, ο Jim Acosta, η Kaitlan Collins, ο Chris Wallace, η Savannah Guthrie και ο Arie Melber, καθώς και οι The View's Joy Behar και Whoopi Goldberg και οι παρουσιαστές του talk show Jimmy. Kimmel και Oprah Winfrey. Μέσα σε έναν σπειροειδή μονόλογο, ανέφερε επίσης τον Arnon Mishkin, τον Διευθυντή του Γραφείου Αποφάσεων του Fox News, ο οποίος τηλεφώνησε στην κρίσιμη στιγμη της Αριζόνα για τον Joe Biden τη νύχτα των εκλογών του 2020.

Ερωτηθείς εάν η JAG είχε σφραγίσει κατηγορητήρια για τα παραπάνω πρόσωπα, οπισθοχώρησε λίγο: «Δεν μπορώ να πω επίσημα αν υπάρχουν κατηγορίες ή για ποιον, αλλά περιμένουμε μια γεμάτη φυλακη».

Και ρωτήθηκε πότε η JAG σχεδιάζει να αρχίσει να γεμιζει τη φυλακή, είπε, «Δεν προσδιορίζω ημερομηνίες, αλλά μην εκπλαγείτε αν τα Χριστούγεννα έρθουν νωρίς φέτος».

Δεν θα εξέθετε αυτό το ερώτημα με περισσότερες λεπτομέρειες.

Σε απάντηση ερωτήσεων σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η JAG θα χρηματοδοτούσε τις επ' αόριστον κρατήσεις - το ετήσιο κόστος της φυλάκισης ενός κρατουμένου είναι περίπου 30.000 $ - δήλωσε ότι οι προσωπικότητες των μέσων ενημέρωσης του Deep State θα χρηματοδοτούσαν τις δικές τους ποινές φυλάκισης.

«Ας είμαστε ξεκάθαροι: Δεν θα υπάρχουν αόριστες παραμονές εκεί. Είναι προσωρινή διαμονή ενώ περιμένουν τα δικαστήρια. Περιμένουμε υψηλό τζίρο, απο κατασχεσεις. Θα χρησιμοποιήσουμε τα κατασχεθέντα περιουσιακά τους στοιχεία για να πληρώσουμε τα έξοδά τους—μεταφορά, περιορισμό, φαγητό κ.λπ. Μπορείτε να φανταστείτε τη δουλειά που θα μπορούσαμε να κάνουμε με τα χρήματα της Oprah; Και, πιστέψτε με, δεν θα τους κάνουμε να ζουνε άνετα», είπε η πηγή μας.

Τα καταλύματα, είπε, είναι σπαρταριστά ως προς το σχεδιασμό - χωρίς κλιματισμό, άβολα κρεβάτια και άφθονα ζεστό νερό.

«Οι μελλοντικοί καταδικοι εξαπάτησαν την Αμερική. Δεν αξίζουν άνεση ή ωραίες διαμονες. Αν ήταν στο χέρι μου, θα έβαζα μια τηλεόραση έξω από κάθε κυψέλη κελιων. Τώρα, αυτή θα ήταν απάνθρωπη, σκληρή και ασυνήθιστη τιμωρία, αλλά άξια», είπε.

Η φυλακή του MSM είναι μία από τις τρεις εγκαταστάσεις κράτησης στη βάση. 





  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις