ΤΙΚ ΤΑΚ.....

 


Οι Φιλιππίνες ξεκινάνε

έρευνα για την σοκαριστική υπερβολική θνησιμότητα – Η αρχή έχει και τέλος κ. Τσιόδρα..τικ τακ..

Εκπληκτικές εξελίξεις στις Φιλιππίνες. Η Βουλή των Αντιπροσώπων των Φιλιππίνων έχει ξεκινήσει έρευνα για την ανησυχητική υπερβολική θνησιμότητα που μαστίζει τη χώρα.

«Σοκαριστήκαμε όταν ανακαλύψαμε ότι η υπερβολική θνησιμότητα μόνο το 2021 ήταν 262.000», δήλωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Δημόσιας Τάξης και Ασφάλειας της Βουλής των Αντιπροσώπων Νταν Φερνάντεθ.

Το επόμενο έτος, το 2022, υπήρξε επίσης υπερβολική θνησιμότητα. Εκείνη τη χρονιά, 67.000 περισσότεροι άνθρωποι πέθαναν από όσο θα περίμενες. Πρόκειται για ανεξήγητους θανάτους. Έτσι αυτοί οι άνθρωποι δεν πέθαναν από κορωνοϊό.

Το βίντεο κ. Τσιόδρα διότι η αρχή έχει και τέλος

 

 

 

Η σοβαρότητα της κατάστασης

Η σωρευτική πλεονάζουσα θνησιμότητα μετά το 2021 και το 2022 είναι επομένως 329.000. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, 67.000 άνθρωποι πέθαναν από κορωνοϊό στις Φιλιππίνες.

Η απόφαση της κυβέρνησης να ξεκινήσει έρευνα υπογραμμίζει τη σοβαρότητα της κατάστασης. Οι αρχές πρέπει τώρα να εξετάσουν άλλες επιλογές για να εξηγήσουν την ανησυχητικά υψηλή θνησιμότητα.

Μαντέψτε τι πρόκειται να συμβεί στη συνέχεια;
«Ποια θα μπορούσε να είναι η αιτία για αυτό;» ρωτά ο ομιλητής και συγγραφέας David Icke. “Είναι ένα μυστήριο. Κλιματική αλλαγή? Φυσικά, μάλλον γι’ αυτό. Υπάρχει ψεύτικο εμβόλιο για αυτό;»

Ο επιχειρηματίας τεχνολογίας Steve Kirsch λέει ότι μίλησε με τον Fernandez πριν από αυτή την ανακοίνωση για την τεράστια υπερβολική θνησιμότητα. Κάνει μια δυσοίωνη ερώτηση: «Μαντέψτε τι θα συμβεί στη συνέχεια;»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Οι Φιλιππίνες ξυπνάνε, εμείς εδώ ποτέ των ποτών...

    Παπουτσωμένος Γάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πειράζει που πιστεύω ότι δεν θα καταλήξει πουθενά;
    Ακόμη ζητάνε πιστοποιητικό εμβολιασμού για να μπεις στη χώρα τους ή τεστ απο εγκερκριμένο εργαστήριο εντός 24 ωρών....
    https://etravel.gov.ph/entry-guidelines

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις