Βρέθηκε κρανίο ανθρωποειδών, που αποδεικνύει την ύπαρξη πυροβόλων όπλων στην αρχαιότητα


Το 1921, στη Ζάμπια, σε βάθος 18 μ., βρήκαν το κρανίο ενός πρώιμου ανθρωποειδούς με μια στρογγυλή τρύπα στον κρόταφο.  Αποφασίστηκε ότι μια τέτοια τρύπα είναι χαρακτηριστική μόνο μιας σφαίρας και αποκλείει την πιθανότητα να χτυπηθεί από βέλος ή δόρυ.

 Αλλά σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, η πυρίτιδα εφευρέθηκε μόνο τον 19ο αιώνα και τα πρώτα πυροβόλα όπλα τον 20ο αιώνα.  Το βάθος στο οποίο βρέθηκε το κρανίο αποκλείει την πιθανότητα να χρησιμοποιήθηκε το κρανίο ως στόχος.

 Μερικές φορές τα αρχαιολογικά στοιχεία έρχονται σε αντίθεση με τον εαυτό τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 


 

Σχόλια

  1. Κάποιοι βάλθηκαν να μας τρελάνουν απ' ότι φαίνεται.
    "Η πυρίτιδα εφευρέθηκε μόνο τον 19ο αιώνα και τα πρώτα πυροβόλα όπλα τον 20ο αιώνα", αναφέρει η ΠΗΓΗ.
    Τότε τον Καποδίστρια κάποιος Δαυίδ με την σφεντόνα θα πρέπει να τον δολοφόνησε, η Ελληνική και Γαλλική επανάσταση έγινε με τόξα, ακόντια και σπαθιά, ενώ τα τείχη της Κων/λεως έπεσαν με τα κέρατα, όπως της Ιεριχούς.
    Όσο για την ανατίναξη της Ακρόπολης από το εβραίο Μουοοζίνι, μάλλον κι εκεί κάποια πόρνη Ραάβ θα βρέθηκε να τον βοηθήση στο έργο του.
    Και κάτι τελευταίο γιατί όλοι εμείς οι χριστιανοί θα πρέπει να γνωρίζουμε.
    Τελικά βρέθηκε και το κρανίο του Γολιάθ, με την τρύπα στο κούτελο από την πετριά του νάνου Δαυίδ, από έναν 13χρονο τουρίστα ο οποίος μόνο το μικρό του όνομα απεκάλυψε κι είναι μα τι άλλο! David....και σχεδιάζει να το βάλλει σε Πλειστηριασμό ελπίζοντας να γίνει εκατομμυριούχος.
    Αυτό θα πεί να ναι Κάποιος/α σπέρμα εκλεκτών! έχει αγκαζέψει κιόλας τον "Κύριο" από τα γεννοφάσκια του....κι όλα του 'ρχονται δεξιά ας είναι καλά οι σημιτομογγολολάγνες εκκλησίες μας με τα ποίμνια να τους υμνούν.
    Δείτε την είδηση κάτω απο την παρουσίαση και με σιωνιστική εμπάθεια του παραμυθιού των σεληνιασμένων και ας αναλογιστούμε τι ζημιά έχει προκαλέσει ο "Απόστολος των Εθνών" σαφρακιάρης Παύλος στον Ελληνισμό.
    Η ελληνική γλώσσα, εργαλείον των γενοκτόνων του ανθρωπίνου γένους!

    https://orthodoxoiorizontes.gr/Biblos/Proswpa_Palaias_Diathikhs_1/Goliath.htm

    Βοηθειά μας λοιπόν, όπως συνηθίζουν να λένε οι εβραιόδουλοι εξερχόμενοι από τις εκκλησίες με το αντίδωρο στο χέρι.

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοσμά.
      Υπάρχει μεγάλο μέρος των Ελλήνων που έχει επηρεαστεί από τις λεκτικές αλλοιώσεις στο ευαγγέλιο του Ιησού Χριστού, τις οποίες εντέχνως τις έχουν διαδώσει εβραιομασσώνοι.
      Εάν μελετήσει κάποιος την Καινή διαθήκη κι έπειτα την παλαιά διαθήκη, με επίκεντρο το πρόσωπο του Θεανθρώπου Ιησού Χριστού, θα καταλάβει ότι τον Ιησού Χριστό τον δολοφόνησε ο εβραϊκός λαός.
      Όποιος είναι ενάντια του Ιησού Χριστού είναι σύμμαχος των Εβραιομασσώνων.

      Διαγραφή
  2. Η πυρίτιδα επινοήθηκε στην Κίνα τον δέκατο τρίτο αιώνα κατά την επίσημη παραδοχή
    Τα ατμοβολα όπλα πάντως υπάρχουν από την αρχαιότητα και αυτό είναι γενικά παραδεκτό άρα τίποτε δεν μας υποχρεώνει να δεχθούμε σαν μόνη εξήγηση το πυροβόλο
    Όπως επίσης έχουν βρεθεί τάφοι της ελληνιστικής εποχής στην Εύβοια σε βάθος δεκατεσσάρων μέτρων άρα είναι πιθανές ένα σωρό άλλες εξηγήσεις
    Μην εστιάζουμε κύριοι την επιστημονική έρευνα σε ερμηνείες που απλά εξυπηρετούν τις οποίες πεποιθήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις