ΘΑ ΞΑΝΑΠΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ....Κιβωτός του Κόσμου: Νέα επιστολή αναίρεσης των καταγγελιών από ανήλικο – «Είπα ψέματα ότι έφαγα ξύλο»

 

Το κείμενο φέρεται

να συντάχθηκε και να υπογράφηκε από τον 16χρονο στις 8 Σεπτεμβρίου και έχει περιεχόμενο που εκτείνεται σε 10 σελίδες, ενώ υπάρχουν και δύο μάρτυρες που συνυπογράφουν

Μια νέα επιστολή έρχεται στο φως της δημοσιότητας που αναιρεί τις αρχικές καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές σε δομή φιλοξενίας της «Κιβωτού του Κόσμου».

Πρόκειται για μια επιστολή που περιλαμβάνεται στο συμπληρωματικό απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε στην ανακρίτρια ο πατέρας Αντώνιος το οποίο έχει συνταχθεί στις 8 Σεπτεμβρίου 2023.

Το συμπληρωματικό υπόμνημα

Να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο συμπληρωματικό υπόμνημα, αποκάλυψε συμπεριλαμβάνεται και ένα βίντεο με άλλον 16χρονο που παίρνει πίσω όσα κατήγγειλε για σεξουαλική παρενόχληση από τον πατέρα Αντώνιο και μία επιστολή από τη μητέρα του που αναιρεί τις κατηγορίες, η οποία όμως αποδείχθηκε ότι είναι πλαστή.

Σύμφωνα με τη νέα επιστολή που βλέπει το φως της δημοσιότητας ο νεαρός φέρεται να παίρνει πίσω τις καταγγελίες που είχε κάνει περί ξυλοδαρμού στη δομή του Βόλου ενώ αναφέρεται και στην υπόθεση της κλοπής από την οποία ξεκίνησαν οι καταγγελίες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις