Πεζοναύτες συλλαμβάνουν προδοτη Σμηναρχο της Πολεμικής Αεροπορίας στη Βόρεια Ντακότα

 

Οι πεζοναύτες των Ηνωμένων Πολιτειών

συνέλαβαν τη Δευτέρα έναν Σμηναρχο της αεροπορικής βάσης Minot για προδοσία, αφού συνέστησε στα μέλη των δυνάμεων να αποφύγουν μια συγκέντρωση στο κέντρο της πόλης με υποστηρικτές του προέδρου Donald J. Trump. Ο αξιωματικός, Daniel Hoadley, Διοικητής της 5ης πτέρυγας βομβαρδιστικων, φέρεται επίσης να είπε στους υφισταμένους ότι «δεν υπάρχει χώρος στην Πολεμική Αεροπορία για πατριώτες ή υποστηρικτές του Τραμπ», είπε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Σμιθ.

Στις 16 Νοεμβρίου, το γραφείο του στρατηγού Σμιθ έμαθε για ένα μήνυμα κειμένου που έστειλε η ηγεσία της Minot AFB σε περίπου 8.500 αεροπόρους. Το κείμενο έγραφε: «Παρακαλούμε να είστε προσεκτικοί αν βρεθειτε στο κέντρο της πόλης αυτό το Σαββατοκύριακο…Μόλις πληροφορηθήκαμε για μια εκδήλωση που διεξάγεται στους εκθεσιακούς χώρους, που ονομάζεται ράλι Dakota Patriot. Ο προσκεκλημένος ομιλητής του είναι από έναν οργανισμό alt-Right που ονομάζεται Turning Point Action. Παρακαλώ ενημερώστε τους δικούς σας ότι αν πρόκειται να βρεθούν στο κέντρο αυτό το Σαββατοκύριακο… Τα πλήθη μπορεί να είναι συγκρουσιακά με τα μέλη του στρατού. Επιπλέον, υπενθυμίστε τους ότι η συμμετοχή σε ομάδες όπως το Turning Point Action θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τη συνέχιση της θητείας τους στον στρατό των ΗΠΑ».

Η πηγή μας είπε ότι το μήνυμα είχε περιφρονητικό τόνο προς οποιοδήποτε μέλος του στρατού που θεωρούσε τον εαυτό του πατριώτη.

«Πέρα από τις αρνητικές συνδηλώσεις, το ίδιο το κείμενο δεν ήταν κάτι που θα λέγαμε ότι μπορεί να γίνει πράξη, αλλά ήμασταν περίεργοι ποιος το έγραψε. Θα μπορούσε να ήταν PR, θα μπορούσε να ήταν ανώτερος αξιωματικός, θα μπορούσε να ήταν ο Lloyd Austin. Ο δειλός δεν έβαλε το όνομά του», είπε η πηγή μας.

Ωστόσο, τα Λευκα Καπελα διαπίστωσαν σύντομα την ταυτότητα του συγγραφέα.

Τις ώρες που ακολούθησαν την ειδοποίηση, ένας ανώνυμος τηλεφωνητής ζήτησε από το γραφείο του στρατηγού Smith να ελέγξει έναν διακομιστή Discord στον οποίο συχνάζουν προσωπικό της Minot AFB.

«Λοιπόν, υποθέτω ότι εγώ και η γυναίκα μου δεν θα πάμε στο ράλι. Απλώς υπονοήθηκε ότι θα έχω πρόβλημα αν το κάνω. Όλα αυτά έρχονται κατευθείαν από τον Σμηναρχο Hoadley», ανέφερε ενα post

"Αυτό είναι όλο? Μας είπαν ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε NJPd αν μας δουν εκεί», απάντησε ενα διαφορετικο post.

Ένας τρίτος έγραψε: «Είμαι συνταξιούχος Σμηναρχος της USAF και ο Σμηναρχος Χόαντλεϊ κάνει λάθος. Οι στρατιωτικοί εκτός υπηρεσίας θα πρέπει να επαινούνται για τη συμμετοχή τους σε πολιτική δραστηριότητα, εφόσον δεν έχουν στολή. Ο Hoadley παραβιάζει τον όρκο του».

"Ο Χόαντλι μόλις είπε ότι οι συγκεντρώσεις Τραμπ στην 5η Μοίρα Συντήρησης πρέπει να απαγορευτούν και να διερευνηθούν όλοι οι «πατριώτες»», είπε ένας άλλος.

Και τέλος, «Πάρε αυτό: Ο GF μου εργάζεται στο δημαρχείο. Είπε ότι ο Hoadley ζήτησε από το δημοτικό συμβούλιο να σταματήσει την εκδήλωση στο κέντρο της πόλης».

Το γραφείο του στρατηγού Smith, είπε η πηγή μας, επιβεβαίωσε ότι ο Hoadley είχε ζητήσει από το Δημοτικό Συμβούλιο του Minot να ακυρώσει τη συνάντηση πατριωτών επειδή «ο Πρόεδρος Μπάιντεν δεν θα το εγκρίνει». Το συμβούλιο, στο οποίο συμμετέχει ο δήμαρχος Τομ Ρος, απέρριψε την κρυφή απειλή του Χόαντλι, λέγοντας ότι δεν θα παραβίαζε το συνταγματικό δικαίωμα στην ελευθερία του λόγου και στην ειρηνική συγκέντρωση. Ένα μέλος του συμβουλίου που ζήτησε να διατηρηθεί η ανωνυμία του είπε στο γραφείο του στρατηγού: «Αυτός ο τύπος [Hoadley] είναι από τους σκληρους υποστηρικτες του και έχει σαφώς χάσει τη πιστη του στην πατριδα. Μου είπε ότι επρόκειτο να με ερευνήσει».

Η πηγή μας είπε ότι τα Λευκα Καπελα αναγκάστηκαν να παρέμβουν.

«Λάβαμε άλλα στοιχεία για εξαναγκασμό και απάτη που θα γίνουν γνωστά αργότερα. Είχαμε την ευθύνη να δράσουμε».

 Μια μυστική ομάδα αναγνώρισης πεζοναυτών έφτασε στο παγωμένο Minot το απόγευμα της Δευτέρας. πήραν απο πισω τα ίχνη του Hoadley αφού έφυγε από τη βάση και οδήγησαν νότια προς την πόλη στην Interstate 83. Ακινητοποιησαν το όχημά του από το δρόμο και πλησίασαν με τραβηγμένα όπλα. Ένας έκπληκτος Hoadley κατέβασε το παράθυρό του, ζητώντας εξηγήσεις και ενημερώθηκε ότι τέθηκε υπό στρατιωτική σύλληψη για προδοσία, εξέγερση και συμπεριφορά ανάρμοστη για αξιωματικό. Σε εκείνο το σημείο, ο Hoadley είπε στους πεζοναύτες ότι οι "Jarheads" δεν είχαν καμία εξουσία σε έναν ανώτερο αξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας.

Η πηγή μας είπε ότι οι πεζοναύτες απάλλαξαν τον Hoadley από το όπλο του και τον ανέλαβαν.

Ερωτηθείς εάν ο Χόαντλεϊ είχε παλαιότερο ιστορικό του συνδρόμου διαταραχής του Τραμπ, πρόσθεσε: «Όλα αυτά έγιναν γνωστά την περασμένη εβδομάδα. Η JAG θα πάρει συνέντευξη από το προσωπικό της Minot. Καθώς πέφτουν τα ντόμινο, αυτοί οι "πατριωτες της κακιας ωρας" απελπίζονται και παραδίδονται. Ο Hoadley θα περάσει την Ημέρα των Ευχαριστιών στο Gitmo και δεν μπορώ να ξερω την ποιότητα της γαλοπούλας που σερβίρουν.»

 

 

 

 

  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΠΗΓΗ

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις