Μ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥΤΙΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΗΚΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ COVID-19

 

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν

διέταξε την Τετάρτη την καταστροφή ενός φαρμακευτικού εργαστηρίου στο Κίεβο που είναι ύποπτο για την κατασκευή εμβολίων για τον COVID-19 που έφτασαν στα χέρια Ρώσων πολιτών.

Το εργοστάσιο Farmak ισοπεδώθηκε το βράδυ της Τετάρτης από υπερηχητικούς πυραύλους κρουζ που εκτοξεύτηκαν από ρωσική φρεγάτα στη Μαύρη Θάλασσα. Η έκρηξη που ακολούθησε σκότωσαν περίπου 150 υπαλλήλους, είπαν πηγές ρωσικών μυστικών υπηρεσιών.

Ο πράκτορας της FSB Andrei Zakharov και η Dr. Angelica Balabinov είπαν σε μια κλήση ότι η Moderna είχε συνάψει σύμβαση με τη Farmak για την παραγωγή και τη διανομή των εμβόλων θρόμβων σε όλη την Ανατολική Ευρώπη. Η ιστοσελιδα έχει λεπτομερώς τα εντυπωσιακά διαπιστευτήρια του Zakharov στο παρελθόν. Η Δρ. Balabinov είναι η υπάλληλος και ανοσολόγος του FSB που συσχέτισε τα εμβόλια με μια ξαφνική αύξηση του HIV στους Ρώσους πολίτες, ωθώντας τον Πρόεδρο Πούτιν να κλείσει φαρμακευτικά εργοστάσια στη Ρωσία, να καταστρέψει τα αποθέματα εμβολίων και να εκτελέσει συνοπτικά τους επαγγελματίες του ιατρικού τομέα που αψηφούσαν το διάταγμά του για την παράνομη COVID- 19 εμβόλια στη Ρωσική Ομοσπονδία.

Τον Οκτώβριο, η FSB απέκτησε πληροφορίες που υποδηλώνουν ότι η Farmak είχε δημιουργήσει έναν εικονιστικό αγωγό μέσω του οποίου οι εκπρόσωποί της είχαν μεταφέρει λαθραία τα θανατηφόρα εμβόλια πέρα από τα σύνορα και είχαν δημιουργήσει μυστικά κέντρα εμβολιασμού για να τρυπήσουν πρόθυμους Ρώσους πολίτες. Όπως οι άνθρωποι σε κάθε χώρα, ο ρωσικός πληθυσμός έχει εξαπατηθεί να πιστεύει ότι οι ενισχυτές σώζουν ζωές και, σύμφωνα με τον Zakharov, πλήθη αφελών εξακολουθούν να φωνάζουν για τρύπημα.

Στις 17 Οκτωβρίου, η αστυνομία της FSB και της Μόσχας πραγματοποίησαν έφοδο στο Boxberry –μια υπηρεσία παράδοσης για ηλεκτρονικά καταστήματα και άλλες εταιρείες εμπορίου μεγάλων αποστάσεων– και βρήκαν δεκάδες κουτιά με πανομοιότυπα προϊόντα: εμβόλια COVID-19. Οι εργαζόμενοι συνελήφθησαν και τα εμβόλια στάλθηκαν στο Υπουργείο Επιστημών για χημική ανάλυση.

«Είχαν εντοπίσει τα φιαλίδια πίσω στο Farmak», είπε η Δρ. Balabinov. «Αυτό είναι πολύ απογοητευτικό. Όπως έχουμε δει στο παρελθόν, μια τοξικολογική ανάλυση έδειξε ότι τα φιαλίδια είχαν δηλητήριο από την κόμπρα της Κασπίας».

Μια εβδομάδα αργότερα, ο ρωσικός στρατός, κατόπιν εντολής του υπουργού Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου, εισέβαλε σε μια εκκλησία της Αγίας Πετρούπολης όπου οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα χορηγούσαν εμβόλια «γρίπης» σε μάζες Ρώσων πολιτών.

«Πιστέψαμε ότι αυτά τα εμβόλια για τη γρίπη ήταν πραγματικά εμβόλια για τον COVID-19 και είχαν εσφαλμένη επισήμανση επίτηδες, και οι άνθρωποι το γνώριζαν αυτό», είπε ο Ζαχάροφ.

Οι γιατροί και οι νοσοκόμες, και μια χούφτα πολίτες, «κρατήθηκαν» για ανάκριση.

«Ναι, στην αρχή είπαν ότι ήθελαν απλώς ένα εμβόλιο γρίπης. Αλλά τους σπάσαμε και παραδέχτηκαν την αλήθεια: Οι ενεσεις ήταν ενισχυτικοί εμβολιασμοι», είπε ο Ζαχάροφ.

«Αυτή η παρτίδα ήρθε επίσης από τη Φαρμάκ», είπε ο Δρ Μπαλαμπίνοφ. «Και πάλι, βρήκαμε δηλητήριο».

Σε εκείνη τη συγκυρία, είπε ο Zakharov, η FSB τοποθέτησε μυστικούς πράκτορες στο Farmak για να επαληθεύσει ότι η εταιρεία όντως διοχέτευε τα δυνητικά θανατηφόρα τρυπήματα. Έχοντας επιβεβαιώσει την παρουσία του θρόμβου, οι πράκτορες ανέφεραν τα ευρήματά τους στο Υπουργείο Άμυνας, το οποίο στη συνέχεια ενημέρωσε τον Πούτιν.

«Δεν είμαστε, όπως λέτε, κουρελιασμένοι. Ο Πρόεδρος Πούτιν, ξέρετε, είναι ανθρωπιστής, όχι ο πολεμοχαρής που λέει η Δύση ότι είναι. Χτύπησε το εργοστάσιο τη νύχτα όταν υπήρχαν λιγότεροι άνθρωποι», είπε ο Ζαχάροφ.

Οι μυστικοί πράκτορες είχαν καθορίσει ότι η Farmak έκανε τρεις βάρδιες όλο το εικοσιτετράωρο και 75-150 υπάλληλοι δούλευαν στη βάρδια του νεκροταφείου αντί για τους 350-500 στις άλλες βάρδιες.

Ένα ρωσικό πολεμικό πλοίο στη Μαύρη Θάλασσα, είπε ο Ζαχάρωφ, εκτόξευσε έναν καταιγισμο με υπερηχητικούς πυραύλους κρουζ 3M22 Zircon, οι οποίοι ταξιδεύουν με ταχύτητα 9 Mach και μπορούν να νικήσουν συστήματα αεράμυνας, στο εργοστάσιο Farmak. Το μπαράζ αυτο ισοπεδωσε το συγκρότημα - κανένας τοίχος δεν έμεινε όρθιος.

«Αυτοί οι δαίμονες, όλοι τους, πρέπει να αντιμετωπιστούν. Αν φέρουν τα δηλητήριά τους στη Ρωσία, είναι δίκαιο παιχνίδι. Ο Πρόεδρος Πούτιν—δεν θα επιτρέψει αυτές τις βρωμιές εδώ», είπε ο Ζαχάροφ. 





  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..
















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΓΛΑΝΙΚΗΣ25 Νοεμβρίου, 2023 19:20

    Πάντως κατά την περίοδο της ψευτοπανδημίας, τα εμβόλια COVID ήταν σχεδόν υποχρεωτικά και στη Ρωσία όπως και στον υπόλοιπο κόσμο. Για να μπείς σε μαγαζιά κι εκεί έπρεπε να δείξεις πιστοποιητικό εμβολιασμού. Οπότε, μακάρι να κάνω λάθος, αλλά φοβάμαι μήπως και ο Πούτιν είναι μέρος του παιχνιδιού, και είναι απλώς το αντίπαλο δέος για να ξεκινήσει ο Γ Παγκόσμιος Πόλεμος. Μην ξεχνάμε ότι κατά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο, οι Ρότσιλντ χρηματοδοτούσαν και τους Συμμάχους και τον Χίτλερ. Επαναλαμβάνω ότι εύχομαι να κάνω λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΡΩΣΣΟΥ ΜΑΞΙΜ ΤΣΟΥΓΚΑΛΙ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ.
    ΤΗΝ ΣΎΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΎΣ ΠΡΆΚΤΟΡΕΣ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΉΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΛΙΒΥΟΥΣ ΔΑΊΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΉΣ ΑΔΕΛΦΌΤΗΤΑΣ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΗΡΩΙΚΌ ΑΝΤΡΑ ΝΑ ΔΩ ΑΥΡΙΟ.

    ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΑΓΓΕΛΟΙ" ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑΣ ΣΕ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΗΣ.
    ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΤΗΛΕΙΜΕΝΕΣ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣ ΑΠΟ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΡΩΣΣΙΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΘΌΡΥΒΑ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ ΟΛΑΚΕΡΗ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ CEO ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΏΝ ΠΟΥ ΠΑΡΗΓΑΓΑΝ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΦΟΛΙΑ.

    ΣΤΑ ΥΠΟΨΙΝ:Η ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΗ ΠΛΕΟΝ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΕΑ ΕΜΦΟΛΙΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΘΕΣ,ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΠΟΥΡΛΑΣ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ/ΓΚΡΑΜΠΟΦΣΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΥΤΌΧΘΟΝΑ ΠΛΗΘΥΣΜΌ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΠΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΘΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΡΥΠΗΘΟΥΝ;

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις