Ο Σατανάς ηττήθηκε και τώρα τα τσιράκια του συγκεντρώνονται


Κάτι θεμελιώδες συνέβη στα υψηλότερα επίπεδα της παγκόσμιας δύναμης. Ο Σατανάς -όπως σε μια αρχαία λατρεία των ανθρώπινων σκλάβων- ηττήθηκε και τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μια επιχείρηση καθαρισμού. Τα σημάδια είναι παντού. Πρώτα, όμως, ας δούμε τι έχει ηττηθεί.

Όταν με πλησίασαν για πρώτη φορά οι ασιατικές μυστικές εταιρείες το 2006, μου έδωσαν το παρακάτω χειροποίητο διάγραμμα της δομής της εξουσίας τους (συγγνώμη για τους λεκέδες από καφέ). 

 

Στην κορυφή βρίσκεται το αστέρι του Σατανά (παραπλανητικά αποκαλούμενο Αστέρι του Δαβίδ) και ακριβώς από κάτω βρίσκετε την Ελβετία και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας. Ο Βαβυλώνιος θεός-βασιλιάς στην κορυφή αυτής της δομής ήταν ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ. Υπό τον άμεσο έλεγχό του, βλέπετε την Ιαπωνία, το Μεξικό, τον Καναδά, την Αφρική, την Αμερική, το Ιράν, την Ελλάδα, την Αγγλία, τη Ρωσία και τη Μογγολία.

Στην αριστερή πλευρά, βλέπετε τη βασίλισσα Ελισάβετ και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (τώρα ΕΕ). Κάτω από αυτήν, βρίσκετε το Σίτι του Λονδίνου και κάτι που λέγεται ακίνητα (προφανώς Crown land, συμπεριλαμβανομένων των περισσότερων από την Αυστραλία και τον Καναδά). Στα δεξιά, βλέπετε τη Γαλλία και δίπλα της το Fortune 500.

Αυτό που δεν βρίσκετε υπό τον έλεγχό τους είναι η Γερμανία (με επικεφαλής τότε τον Φύρερ Τζορτζ Μπους τον πρεσβύτερο). Επίσης, δεν βρίσκετε υπό τον έλεγχό τους τις μοναρχίες της Μέσης Ανατολής όπως η Σαουδική Αραβία, η Κίνα, η ASEAN και η Νότια Αμερική.

Εντάξει, λοιπόν, ας κάνουμε ζουμ στο 2023 και ας δούμε τι έχει συμβεί. Η Αγγλία υπό τη βασίλισσα Ελισάβετ χωρίστηκε, εξ ου και το Brexit. Δεδομένου ότι ο σύζυγός της Φίλιππος ήταν μονάρχης της Δανίας και της Ελλάδας, χώρισαν επίσης. Παρόλο που η Ελισάβετ δολοφονήθηκε, η Αγγλία, η Ιρλανδία και η Σκωτία βρίσκονται τώρα υπό τον έλεγχο κάποιου πιστού στο πνεύμα της. Δεν είναι ο ψεύτικος βασιλιάς Κάρολος Γ'. Αυτό το άτομο λέει ότι θα κάνει μια δημόσια εμφάνιση το νέο έτος.

Η Γαλλία έχει επίσης χωριστεί. Τώρα βρίσκεται υπό τον έλεγχο του Pierre De Gaulle, εγγονού του Charles De Gaulle. Στο φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης, ο Ντε Γκωλ έθεσε το ενδεχόμενο η Γαλλία να ενταχθεί στους BRICS. Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε ότι εάν η Γαλλία παρουσιάσει την υποψηφιότητά της, θα την εξετάσει

 https://www.voltairenet.org/article220008.html

 Η Ρωσία, φυσικά, διασπάστηκε επίσης όταν τσάροι πιστοί στην Ορθόδοξη Εκκλησία σκότωσαν 200 σατανιστές ολιγάρχες και εξόρισαν πολλούς άλλους προτού βάλουν επικεφαλής τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Η Αφρική έχει επίσης χωριστεί, γι' αυτό σχεδόν κανείς δεν υποβλήθηκε σε εμβολιασμούς σε αυτήν την ήπειρο. Οι Ρώσοι παρέχουν στρατιωτική υποστήριξη σε πρόσφατα ανεξάρτητες αφρικανικές χώρες. Οι Κινέζοι έχουν παράσχει οικονομική στήριξη. Οι αφρικανικές χώρες της Βρετανικής Κοινοπολιτείας είναι επίσης ανεξάρτητες.

Στη συνέχεια, ας δούμε τη Γερμανία. Αφού ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος και το μεγαλύτερο μέρος της οικογένειάς του εκτελέστηκαν για προδοσία, ο νέος Φύρερ έγινε, σύμφωνα με τους πρεσβύτερους της Οργάνωσης Μαύρος Ήλιος, ο Έλον Μασκ. Ο Ντόναλντ Τραμπ (ο αληθινός, όχι ο ψεύτικος), είναι σύμμαχος με αυτήν την ομάδα.

 

 Η Ιαπωνία και η Κορεατική Χερσόνησος είναι πλέον πεδίο μάχης με τη φυλή Ροκφέλερ να πολεμά (και να χάνει) μια δράση οπισθοφυλακής για να διατηρήσει τον έλεγχο.

Έτσι, αυτό αφήνει στον Ντέιβιντ Ροκφέλερ Τζούνιορ μια κληρονομιά που τώρα αποτελείται από την United States Corporation υπό τον ψεύτικο πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, τον Καναδά υπό τον Καστρντό και πολλές από τις εταιρείες του Fortune 500. Το πολιτικό του γραφείο είναι η ελβετική ομάδα Octagon. Το μέλος του Πολιτικού Γραφείου Κλάους Σβάμπ Ρότσιλντ μπορεί να προσπαθούσε να εκδιώξει τον Τζούνιορ με το σχέδιο «μεγάλης επαναφοράς». Αυτός απέτυχε.

Με άλλα λόγια, πολλά από τα ειδησεογραφικά γεγονότα των τελευταίων ετών μπορούν να θεωρηθούν ως η φυλή Ροκφέλερ που αγωνίζεται να παραμείνει στην εξουσία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το πρώτο πράγμα που έκαναν όταν έκλεψαν τις εκλογές του 2020 ήταν η ακύρωση του αγωγού Keystone για να σταματήσουν οι ΗΠΑ να αγοράζουν πετρέλαιο μη Rockefeller από τον Καναδά. Ανατίναξαν επίσης τον αγωγό Nordstream II για να αναγκάσουν τους Ευρωπαίους να αγοράσουν πετρέλαιο και φυσικό αέριο Rockefeller σε διπλάσια τιμή από τη Ρωσία.

 

 Τώρα αποδεικνύεται ότι ένας από τους μεγάλους λόγους για τη συνεχιζόμενη γενοκτονία στη Γάζα είναι η διασφάλιση των τεράστιων αποθεμάτων φυσικού αερίου που βρέθηκαν εκεί. Ο παραπάνω χάρτης το δείχνει.

Παρ' όλα αυτά, παρά την εξαθλίωση των Αμερικανών και των Ευρωπαίων για να παραμείνουν στην εξουσία, οι Ροκφέλερ εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν χρεοκοπία.

Όπως επισημαίνει το Kim.com «Η Ρωσία, η χώρα με τις περισσότερες κυρώσεις στον κόσμο τελειώνει το 2023 με κέρδη 75 δισεκατομμυρίων δολαρίων… Οι ΗΠΑ, η πιο χρεωμένη χώρα στον κόσμο θα τελειώσει το 2023 με ζημίες 2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων».

 

 

 Την περασμένη εβδομάδα οι Ροκφέλερ ήλπιζαν να παραμείνουν στην επιχείρηση προσφέροντας στους Κινέζους σχεδόν οτιδήποτε ήθελαν με αντάλλαγμα περισσότερα χρήματα. Προσέφεραν την Καλιφόρνια στους Κινέζους και έβαλαν στους δρόμους του Σαν Φρανσίσκο κινεζικές σημαίες λέγοντας: «Ω, κοιτάξτε, το Σαν Φρανσίσκο μετατράπηκε σε Κίνα για την άφιξη του Προέδρου Xi. Επιτέλους αποκαλύπτει τα αληθινά του χρώματα».

 https://www.newsweek.com/joe-biden-xi-jinping-videos-chinese-flags-backlash-1844043

 Ωστόσο, αν κοιτάξετε την έκφραση του ψευτικου Άντονι Μπλίνκεν μετά από συνομιλίες με τους Κινέζους ομολόγους του, μπορείτε να δείτε καθαρό τρόμο και να καταλαβετε το αποτελεσμα....

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

Σχόλια

  1. Η ΦΥΛΗ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΕΠΙΘΈΣΕΙΣ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΣΤΌΧΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ "ΕΥΓΕΝΕΙΣ" ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ ΔΟΥΛΙΚΟΥ ΤΟΥ , ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΑΝΤΟΝΥ ΜΠΛΙΝΚΕΝ.

    ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ,ΤΟΥΡΚΙΑ,ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΗΑΕ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΥΣ,ΒΡΟΧΕΣ,ΠΛΗΜΜΎΡΕΣ, ΑΝΕΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ.
    ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΕΠΙΤΈΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΗΦΑΊΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ(ΝΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ ΑΦΎΠΝΙΣΗΣ ΗΦΑΙΣΤΕΙΩΝ ΔΩΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ) ΚΙ ΌΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΊΘΕΣΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΘΑ ΤΟ ΈΛΕΓΑ ΚΑΘΌΤΙ ΧΑΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.
    ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΦΙΔΟΦΩΛΙΑ Νο 1 ΟΥΚΡΑΝΙΑ,ΠΟΥ Ο ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥΣ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΊ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΔΟΦΩΛΙΑ Νο2 ΠΟΥ Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΊ ΕΠΊΣΗΣ ΝΑ ΣΙΩΝΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΤΥΧΩΣ ΠΛΕΟΝ(ΠΕΣΑΝΕ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΡΟΈΛΕΥΣΗΣ ΜΕΣ' ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ,)ΤΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΜΙΑΣ ΚΙ ΑΝΕΦΕΡΘΗ Η ΕΛΛΆΔΑ ΝΑ ΠΩ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΆΚΙΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕ...

    ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΊΣ ΤΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΌ/ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΓΊΓΝΕΣΘΑΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΆΛΩΝ ΤΟΥ ΡΟΚΦΈΛΕΡ.

    ΑΡΧΙΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΧΟΜΠΥ ΜΟΥ ΚΛΑΣΣΙΚΟ...

    ΤΙ ΔΙΕΠΙΣΤΩΣΑ;
    ΕΔΩ ΣΤΟ ELLADA,Η ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ,ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ,ΠΟΡΝΙΔΙΑ ΣΕ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΑ,ΕΝΙΟΤΕ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΕΚΠΟΜΠΈΣ ΤΥΠΟΥ ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΝΙΑ Η ΖΑΡΙΦΗ=ΔΙΑΟΛΟΜΑΤΟ ΣΚΕΤΟ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟ,ΤΑ ΣΗΡΙΑΛ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΝΕΚΡΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΠΡΟΣΤΥΧΙΑ,ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΑ,ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ,ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΙ Ο ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΚΟΥΝΙΣΤΟΣ ΠΑΤΟΥΣΑΚΙΑΣ ΓΙΑ ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ...

    ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΤΩΝ BRICS,KAI ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΙ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ.

    ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΠΛΕΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ,ΡΩΣΣΙΚΕΣ,ΒΙΕΤΝΑΜΕΖΙΚΕΣ,ΙΝΔΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΓΙΑΤΙ;

    ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ ΜΟΝΙΜΩΣ.ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑΙΝΙΑ ΟΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑ Η ΤΟΤΕ ΙΝΔΟΚΙΝΑ ΤΑ ΓΑΛΛΑΚΙΑ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΝΕΓΡΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΚΡΕΜΠ ΑΠΟΙΚΊΑ ΤΟΤΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΑΘΩΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΌΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΔΩΣ ΤΟΥ VIVE LA FRANCE,MEXPI ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΝΕ ΟΙ ΚΟΝΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΟΙ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ".
    ΜΕΤΑ ΒΑΖΩ ΡΩΣΣΙΚΗ 2ου ΠΠ,Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΚΛΙΝΩ ΕΥΛΑΒΙΚΑ ΤΟ ΓΟΝΥ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ.
    ΒΛΕΠΩ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ:ΜΑΧΕΣ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΑΠΩΝΕΣ ΣΤΟΝ 2ο ΠΠ ΚΑΙ ΗΡΩΙΣΜΟΣ ΑΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ.ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥΣ,ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΜΠΛΙΝΚΕΝ ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΗΘΗΚΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΆΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ.....

    ΒΛΕΠΩ ΙΝΔΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΟΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΑΧΑΜΠΑΡΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ=ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΡΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥΣ.
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΙ ΛΑΟΙ,Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΝΟΤΟΣ ΚΙ Η ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΑ ΡΩΣΣΙΑ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΩ ΤΑΙΝΙΩΝ ΚΑΙ TV ΑΝΕΒΑΖΑΝ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΑΦΥΠΝΙΖΑΝΕ.

    ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΥΡΙΕ ΡΟΚΦΕΛΕΡ;
    ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΕΔΩ ΕΔΩΣΕΣ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΧΑΖΟΠΟΙΗΣΟΥΝ/ΜΑΛΘΑΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ/ΜΑΣΤΟΥΡΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ;

    ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΌ ΓΚΟΥΒΕΡΝΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΝΩΤΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;

    ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΑΣΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΙΟΥΣΑ.
    ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ,ΕΛΛΗΝΙΔΑ;
    ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΗΝ ΜΑΓΙΣΣΑ ΤΗΣ ΜΑΝΗΣ,Η ΤΗΝ ΖΑΡΙΦΗ ΧΟΝΤΡΗ ΔΙΑΟΛΑ,Η ΤΗΝ ΤΑΤΙΆΝΑ ΕΒΡΑΙΟΚΟΚΑΙΝΑΤΖΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΝΩΤΑΤΟΥ=ΞΕΚΩΛΟΤ@ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΛΕΓΕ Η ΜΑΛΒΙΝΑ;

    ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΕΤΑΝΙΕ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΠΡΙΝ ΜΠΑΤΑΡΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ;
    ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΑ ΑΜΠΆΡΙΑ ΠΟΥ'ΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ Μ'ΑΓΡΙΑ ΘΕΡΙΑ,ΟΡΤΣΑ ΤΑ ΠΑΝΙΑ ΩΡΕ;
    ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΝΤΕΛΗ ΒΟΡΙΑ;ΜΗΠΩΣ;

    ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΡΩΣΣΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

    "ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΜΑΝΙΑ" ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΩ ΤΑ ΝΤΕΖΙΜΠΕΛ ΜΟΥ ΜΕ ΗΡΩΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕ ΡΩΣΣΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝΟΥΝ ΓΑΝΤΙ ΜΕ ΧΕΡΙ ΜΕ ΕΜΈΝΑ ΤΗΝ ΡΊΤΑ.

    ΣΤΑ ΡΩΣΣΙΚΑ:
    ΖΑΜΝΟΊ;=ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ;

    ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΩΣ ΚΟΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ....

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις