Η Delta Force αιχμαλωτισε αξιωματικούς Μαυρων Καπελων στη Γερμανία

 

Τέσσερις αξιωματικοί του στρατού

που στάθμευαν στο Vilseck της Γερμανίας, συνελήφθησαν από χειριστές της Δύναμης της Δέλτα το πρωί της Τρίτης στο πλαίσιο μιας πρωτοβουλίας για τον εντοπισμό και τη φυλάκιση αυτού που ο στρατηγός Eric M. Smith έχει αποκαλέσει «Μακιαβελικό Στρατό», μια κλούβα από αθλιους αξιωματικούς και ανώτερους Υπαξιωματικους που στρατολόγησαν στρατιώτες που συμπαθούσαν τον Μπάιντεν σε προσωπικές πολιτοφυλακές αφιερωμένες στην πτώση του προέδρου Ντόναλντ Τζ. Τραμπ και των υποστηρικτών του.

Όπως αναφέρθηκε χθες, τα Λευκα Καπελα συνέλαβαν έναν ταγματάρχη του αμερικανικού στρατού και έναν CSM που είχαν πείσει 250 στρατιώτες του Fort Drum να συμμετάσχουν σε εικονικά πολεμικά παιχνίδια με στόχο να καταπνίξουν βίαια την ομιλία υπέρ του Trump, εάν ο Μπάιντεν νικήσει το 2024 ή ο Τραμπ φυλακιστεί παράνομα. Ο ταγματάρχης και το CSM βρίσκονται επί του παρόντος υπό κράτηση , όπως και 163 από τους 250 στρατιώτες του Fort Drum, μπορεί τώρα να αναφέρει η ιστοσελιδα. Οι ανακρίσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, είπε πηγή από το γραφείο του στρατηγού Σμιθ. Δεν είπε εάν οι πληροφορίες που προέκυψαν από τους κρατούμενους ενοχοποιούσαν τους αξιωματικούς του Βίλσεκ, τους οποίους αρνήθηκε να κατονομάσει.

Οι τέσσερις αξιωματικοί - τρεις υπολοχαγοί και ένας λοχαγός - είναι προσκολλημένοι στο 2ο Σύνταγμα Ιππικού, ένα ενεργό πεζικό Stryker και ιππικό στους στρατώνες Rose Barracks στο Vilseck.

Τα Λευκα Καπελα ισχυρίζονται ότι οι αξιωματικοί υποχρέωσαν τους στρατευμένους να καταδικάσουν τον Ντόναλντ Τραμπ και να κηρύξουν τους υποστηρικτές του «εχθρούς των Ηνωμένων Πολιτειών». Ένας υπολοχαγός, είπε η πηγή μας, ήταν φωνητικός ακτιβιστής της ANTIFA πριν φοιτήσει στη Σχολή Υποψηφίων Αξιωματικών το 2021. Η αποδοχή του βασίστηκε εν μέρει σε μια συστατική επιστολή που έγραψε ο Τσακ Σούμερ.

Αν και δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποδεικνύουν ότι αυτοί οι αξιωματικοί, σε αντίθεση με τον Ταγματάρχη Dunbar και τον CSM Mobarakzadeh, επέβλεπαν ασκήσεις με πραγματικά πυρά εναντίον υποστηρικτών του Τραμπ, υποστήριξαν την αδιάκοπη εχθρότητα απέναντι σε όλα τα πράγματα του Τραμπ και είπαν στους υπαξιωματικούς ότι η βία εναντίον των «τραμπιστών» ήταν δικαιολογημένη επειδή ο Τραμπ και οι υποστηρικτές του προσπάθησαν να υπονομεύσουν το Σύνταγμα των ΗΠΑ.

«Ο μόνος καλός Τραμπιστής είναι ένας νεκρός Τραμπιστής», φέρεται να είπε ένας υπολοχαγός.

Ερωτηθείς πώς τα στρατεύματα στη Γερμανία θα μπορούσαν να τραυματίσουν ή να σκοτώσουν υποστηρικτές του Τραμπ στις ΗΠΑ, η πηγή μας είπε ότι πολλοί στρατιώτες στο Βίλσεκ υπέγραψαν συμβόλαια 3-4 ετών και, εκτός και αν ξαναστρατευτούν, θα αποχωριστούν από τη στρατιωτική θητεία πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2024.

«Η θεωρία μας είναι ότι οι αποστάτες αξιωματικοί στρατολογουν εύπλαστους στρατιώτες για να πολεμήσουν για λογαριασμό του Deep State όταν είναι πολίτες, και δεδομένου ότι όλες οι στρατιωτικές συμβάσεις είναι τεχνικά 8 ετών, εάν το Deep State κηρύξει στρατιωτικό νόμο, θα μπορούσαν να κληθούν στο καθήκον ως έφεδροι », είπε η πηγή μας.

Ερωτηθείς πώς τόσοι πολλοί μπορούσαν να προδώσουν τον όρκο τους, είπε: «Μην κάνετε το λάθος να πιστεύετε ότι όλοι όσοι στρατεύονται το κάνουν από αίσθηση πατριωτισμού. Οι ένοπλες δυνάμεις προσελκύουν νεαρούς άνδρες από όλα τα κοινωνικά στρώματα, συμπεριλαμβανομένων των απαξιωμένων, παιδιών που μας βλέπουν ως τη μόνη επιλογή μετά το γυμνάσιο. Αυτά τα παιδιά δεν συμμετέχουν περιμένοντας να πολεμήσουν. επιστρατεύονται ελπίζοντας να αφιερώσουν το χρόνο τους, να περάσουν μερικά χρόνια κάνοντας ταπεινές εργασίες, να εξοικονομήσουν χρήματα και να επιστρέψουν στην πολιτική ζωή. Επίσης, κοιτάξτε, αγαπάμε τα αδέρφια μας στο Green, και, σίγουρα, είχαμε τα κακά μας παραδειγματα, αλλά ο Στρατός είναι ο πιο εύκολος κλάδος για να μπεις. Αν μπορείς να κάνεις crunches και pushups και να πυροβολεις ευθεία, ο καθένας μπορεί να γίνει 11 Bravo.

Military Occupational Skill (MOS) 11 Bravo είναι η ονομασία του στρατού των ΗΠΑ για πεζικαριους.

Επικαλούμενος την επιχειρησιακή ασφάλεια, δεν θα πει ακριβώς πώς ή πού συνέλαβε η Delta τους προδότες αξιωματικούς, μόνο ότι ο στρατηγός Smith ενέκρινε το σχέδιο αφού μίλησε με συναδέλφους του στη Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων του Στρατού των ΗΠΑ.

Κλείνοντας, η πηγή μας είπε ότι θα παράσχει περισσότερες λεπτομέρειες το συντομότερο δυνατόν.

 

 

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις