Το Deep State επιστρατεύει στρατιώτες κατευθείαν από το σχολειο

 

Η εξαπάτηση των

Μαύρων Καπέλων εκτείνεται από τα υψηλότερα σκαλοπάτια της κυβερνητικής κλίμακας έως τις αίθουσες των λυκείων της Αμερικής, όπου στρατιωτικοί στρατολογούντες υπόσχονταν στους πιθανούς στρατευμένους ανταμοιβές σε αντάλλαγμα για μια εγκληματική δέσμευση: Αν ο POTUS Joseph R. Biden, Barack Obama ή Υπουργός Άμυνας Lloyd Ο Όστιν ανακηρύξει τον Ντόναλντ Τραμπ και τους οπαδούς του εγχώριους τρομοκράτες, να ειναι ετοιμοι να ξεκινήσουν πόλεμο εναντίον των εχθρών του Συντάγματος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Όπως αναφέρθηκε αυτή την εβδομάδα, τα Λευκα Καπελα συνέλαβαν αρκετούς διεφθαρμένους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς που σταθμεύουν στο Fort Drum της Νέας Υόρκης και στους Rose Barracks στο Vilseck της Γερμανίας. Συνέλαβαν επίσης 165 στρατευμένους που συμμετείχαν σε αγώνες πολέμου με ζωντανά πυρά, ασκώντας σκοποβολή σε ξύλινους στόχους ντυμένους με ενδυμασία MAGA.

Μερικοί από τους 165, όταν τους είπαν ότι αντιμετώπιζαν ισόβια φυλάκιση ή απαγχονισμό, λύγισαν υπό ανάκριση και περιέγραψαν ένα σενάριο τόσο κακό που συγκλόνισε τους ηγέτες των Λευκων Καπελων που νόμιζαν ότι είχαν ήδη δει ό,τι χειρότερο είχε να προσφέρει το Deep State.

Στρατιωτικοί στρατολόγοι κάθονται εδώ και καιρό στους διαδρόμους των λυκείων των ΗΠΑ με την ελπίδα να παραπλανήσουν τους τελειοφοιτους να αναβάλουν το κολέγιο και αντ 'αυτού να «Be All That You Can Be», υποσχόμενοι τους ότι μεταξύ των μισθών που εξοικονομούνται από την ενεργό υπηρεσία και του Pell Grant—οικονομική βοήθεια που δίνεται στις ένοπλες δυνάμεις μέλη που επιστρατεύονται και ολοκληρώνουν το αρχικό τους συμβόλαιο—θα άφηναν τον στρατό με αρκετά μετρητά για να χρηματοδοτήσουν το κολέγιο χωρίς να χρεωθούν. Οι υπεύθυνοι προσλήψεων κερδίζουν μπόνους βάσει μη δημοσιευμένων ποσοστώσεων. Και ενώ οι περισσότεροι είναι σίγουρα πατριώτες Υπαξιωματικοί που εργάζονται εργατικά, μια αυξανόμενη μειοψηφία ατίμασε τον εαυτό της ακολουθώντας τις οδηγίες του Deep State για τη δημιουργία ιδιωτικών στρατών στρατιωτών που μισούν τον Τραμπ.

Η ανορθόδοξη στρατολόγηση ξεκίνησε λίγο μετά τις κλεμμένες εκλογές του 2020 και την ανάδειξη του Λόιντ Όστιν σε υπουργό Άμυνας, καθώς στρατολόγοι άρχισαν να επισκέπτονται σχολεία της πόλης σε γειτονιές κυρίως μαύρων. Μέσα από παρατήρηση και συζήτηση, αυτοί οι υπεύθυνοι προσλήψεων επέλεξαν ποιους μαθητές γυμνασίου να προσεγγίσουν. Αν και ένα αίσθημα κατά του Τραμπ είναι διαδεδομένο στα σχολεία των πόλεων στο Σικάγο, τη Φιλαδέλφεια και την D.C., το ίδιο ισχύει και για τον στρατιωτικό μηχανισμό, τόσο πολύ που οι σχολικές περιφέρειες σε όλη τη χώρα έχουν ασκήσει ανεπιτυχώς πιέσεις για να απαγορεύσουν τους στρατολόγους από τα σχολικά ακίνητα. Ως εκ τούτου, οι ψεύτικοι στρατολόγοι μείωσαν το βήμα τους. προσέγγισαν τους μαθητές με το πρόσχημα της φιλίας, συζητώντας αρχικά για τη συνηθισμένη ζωή αντί να δειξουν πιθανά σημάδια σε μια στρατιωτική δέσμευση. Ασχολήθηκαν με αβλαβείς συζητήσεις - αθλήματα, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οικογενειακή ζωή, οικονομικές καταστάσεις και τα προβλήματα της ζωής στην πόλη. Μερικές φορές, οι υπεύθυνοι προσλήψεων περνούσαν μέρες καλλιεργώντας φιλίες, δένονταν με φοιτητές και κερδίζοντας την εμπιστοσύνη τους προτού αποφασίσουν αν θα μεταφέρουν συνομιλίες στην πολιτική αρένα.

Εάν ένας μαθητής έδειχνε συμπάθεια ή αμφιθυμία ή ουδετερότητα για τον Πρόεδρο Τραμπ, οι υπεύθυνοι προσλήψεων αποδεσμεύονταν και επιδίωκαν τον επόμενο στόχο τους. Δεν ήθελαν να σπαταλήσουν πολύτιμο χρόνο γυρίζοντας τα σημάδια στη Σκοτεινή Πλευρά. Αλλά αν ένας φοιτητής εξέφραζε πραγματική εχθρότητα για τον Τραμπ, και ειδικά για τους υποστηρικτές του, οι στρατολόγοι κλιμάκωναν τη ρητορική. Στους φοιτητές είπαν ότι ενώ ο Τραμπ έχασε τις εκλογές, η επιστροφή του στην εξουσία το 2024 ή πριν από αυτήν ήταν επικείμενη, επειδή ένα μεγάλο μέρος του στρατού ήταν άγρια πιστό σε αυτόν (η μόνη αλήθεια που είπαν οι στρατολόγοι). Και όταν συνέβαινε αυτό, η στρατιωτική φάλαγγα του Τραμπ θα αποδεκάτιζε πολιτικούς και πολιτικούς αντιπάλους, ιδιαίτερα εθνοτικές μειονότητες. Ο στρατός χρειαζόταν στρατιώτες για να υπερασπιστεί την προεδρία του Μπάιντεν, με τη βία εάν ήταν απαραίτητο, για να αποτρέψει αυτό το αποτέλεσμα.

Αν οι φοιτητές δεν αγαπούσαν τον Μπάιντεν, οι υπεύθυνοι στρατολόγησης τους είπαν ότι ο Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα ήταν ακόμα επικεφαλής και έπρεπε να έχει στο πλευρό του γενναίους άνδρες. Το σεναριο είχε ανταμοιβές. Τους είπαν ότι μετά την επιτυχή κατάταξή τους, θα δημιουργηθεί ένα καταπιστευματικό ταμείο στο όνομά τους, στο οποίο οι άνθρωποι του Μπάιντεν θα κατέθεταν 5.000 $/μήνα, ανεξάρτητα από τη βασική αμοιβή και θα μπορούσαν να εξαργυρωθούν με την τιμητική ολοκλήρωση του αρχικού τους συμβολαίου. Εάν σκοτωθεί στη μάχη κατά των εξεγερμένων, ένας καθορισμένος δικαιούχος θα μπορούσε να διεκδικήσει το καταπιστευμα.

Οι στρατιώτες που καταταχθησαν στην παράνομη στρατολόγηση τηρούσαν τις τυπικές αυστηρότητες της στράτευσης στο στρατό - δίνοντας μια εξέταση τοποθέτησης που ονομάζεται ASVAP, οι βαθμολογίες που καθορίζουν την επιλεξιμότητα ενός στρατιώτη για διάφορα στρατιωτικά επαγγέλματα. Οι περισσότεροι σκόραραν μόνο αρκετά ψηλά για να γίνουν πεζικαριοι, αναμφίβολα ο στόχος των αδίστακτων στρατολογητών.

Επιφανειακά, οι στρατολογήσεις φαίνονταν απλές: Εκπαίδευση Μονάδας Μονάδας Ενός Σταθμού (OSUT) στο Φορτ Μπένινγκ της Τζόρτζια, στη συνέχεια μόνιμες αναθέσεις καθήκοντος. Περίπου έξι μήνες μετά την υιοθέτηση μιας πειθαρχημένης, συνταγματικής νοοτροπίας, έλαβαν εντολές μεταφοράς που τους ανέθεταν στη 10η Ορεινή Μεραρχία στο Fort Drum ή στο 2ο Σύνταγμα Ιππικού στο Vilseck της Γερμανίας. Εκεί, τοποθετήθηκαν σε διμοιρίες των οποίων οι αξιωματικοί και οι Υπαξιωματικοί τους ενημέρωσαν για τον λόγο πίσω από την ξαφνική μεταφορά - για να εκπληρώσουν τον συνταγματικό όρκο να υπερασπιστούν το έθνος ενάντια στον Ντόναλντ Τραμπ.

 Οι στρατιώτες που βρίσκονται επί του παρόντος υπό κράτηση, τουλάχιστον οι λίγοι που ομολόγησαν, είπαν ότι επισκεπτόμενοι πράκτορες του FBI δίδαξαν μαθήματα για το πώς να αναγνωρίζουν τα αυθεντικά MAGA από ατομα που υποδύονταν ως MAGA, άτομα όπως ο Ray Epps. Οι διάδρομοι, τα κατώφλια και τα γραμματοκιβώτια γνωστών υποστηρικτών του Τραμπ έχουν επισημανθεί με ένα είδος χρώματος που φέρεται να φωτίζει όταν εκτίθεται στο υπεριώδες φως.

Αν ξέσπασει πόλεμος, ο στρατός του Μπάιντεν δεν θα έπαιρνε κανέναν αιχμάλωτο, ούτε καν παιδιά, γιατί μπορεί να γίνουν η επόμενη γενιά υποστηρικτών του Τραμπ που θέλουν να εκδικηθούν τους δολοφόνους των γονιών τους.

Μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith είπε ότι τα Λευκα Καπελα εμπλέκονται σε μια επίπονη αποστολή να βρουν και να φυλακίσουν όλους τους στρατηλάτες, τους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς και τους στρατιώτες που έκαναν την ατιμωτικη αυτη ενεργεια.

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. H φωτογραφία ......από μόνη της ...το καλλίτερο σχόλιο.
    Η προσωποποίησις της μισανθρωπίας, ....
    Βράζει από κακία και μίσος για την λευκή φυλή.
    Πρησμένος......πολύ... κι απ' ότι φαίνεται θα πάει σκαστός κι όχι απο κρεμάλα.

    Κοσμας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις