Mitch McConnell ή κλωνος....?

 

Περικυκλωμένος από

ένα πλήθος νομοθετών, ο αξιοσέβαστος Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Mitch McConnell ξαφνικά και ανεξήγητα πάγωσε και σώπασε για ένα λεπτό κατά την εναρκτήρια ομιλία στην εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου των Ρεπουμπλικανών στη Γερουσία την Τετάρτη. Μετά το συμβάν, οι ειδικοί της ιατρικής απέδωσαν γρήγορα το σιωπηλό λεπτό του McConnell σε εγκεφαλικό επεισόδιο ή άλλη σημαντική νευρολογική κρίση. Ωστόσο, ένας επιστήμονας κλωνοποίησης του Deep State που βρίσκεται υπό στρατιωτική κράτηση πιστεύει ότι ο McConnell αντιμετώπισε ένα «πρόβλημα κλωνοποίησης» που συνηθίζεται μεταξύ των κλώνων που πλησιάζουν την ημερομηνία λήξης των 3 ετών.

Όπως αναφέρθηκε τον Ιανουάριο, τα Λευκα Καπελα συνέλαβαν έναν ακόμη ανώνυμο γενετιστή που είχε εργαστεί στο παρελθόν σε ένα κρυφό εργαστήριο κλωνοποίησης στο Missouri Ozarks. Ο 50χρονος γερμανικής καταγωγής τρελός επιστήμονας μετάνιωσε για την ηθική του παράβαση και συμφώνησε να βοηθήσει τα Λευκα Καπελα να εντοπίσουν κλώνους μέσα στην πολιτική ελίτ, αν και αρνήθηκε ότι γνώριζε πού βρίσκονται άλλα εργαστήρια κλωνοποίησης σε αμερικανικό έδαφος, κατηγορώντας την άγνοιά του στην κατακερματοποίηση του Deep State. Κρατήθηκε υπό «απομονωμένη επίβλεψη» στο Womack Army Medical Center, στο Fort Bragg, όπου τα Λευκα Καπελα είχαν εξετάσει και ανατέμνουν κλώνους που είχαν ανακτηθεί από εργαστήρια στο Μιζούρι και την Αλάσκα.

Στο εργαστήριο της Αλάσκας βρέθηκαν κλώνοι του McConnell.

Έχοντας παρακολουθήσει το μυστηριο του McConnell στην τηλεόραση, το προσωπικό του Womack ζήτησε την επαγγελματική γνώμη του γενετιστή σχετικά με το εάν ο McConnell στην οθόνη ήταν η πραγματική φιγουρα ή ένας κλώνος. Δεν μπορούσε να τον δηλώσει οριστικά ως κλώνο, αλλά είπε ότι η ξαφνική κρίση κατατονικής συμπεριφοράς του McConnell ήταν ένα άλυτο σύμπτωμα κλώνων που πλησίαζαν στο τέλος της ύπαρξής τους, οι συνέπειες της βιαστικής επιστήμης και οι ατελείς τεχνικές κλωνοποίησης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι κλώνοι υπάρχουν μόνο τρία χρόνια από την ημερομηνία ωρίμανσης και συλλέγονται ή ανακαλούνται, διαλύονται σε οξύ και αντικαθίστανται πριν εμφανιστούν σημάδια αποσύνθεσης. Οι δείκτες επιδείνωσης περιλαμβάνουν συναπτική και καρδιαγγειακή ανεπάρκεια. Λιγότερο συχνές, παρατηρήσιμες παρενέργειες περιλαμβάνουν δερματικές βλάβες παρόμοιες με το έκζεμα, σπασμους και εκπέμπουν πύον και γιγαντισμό σε ένα ή περισσότερα άκρα. Σε σπάνιες περιπτώσεις, ένας κλώνος κοντά στο τέλος μπορεί να γίνει βίαια ψυχωτικός.

Αυτά τα ελαττώματα, είπε ο γενετιστής, συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες της ύπαρξης ενός κλώνου.

«Αυτά τα αυτόματα, και δεν ξέρω πώς άλλο να τα ονομάσω γιατί δεν πιστεύω ότι έχουν ψυχή, δεν πιστεύω ότι είναι γεννημένα από τον Θεό, έχουν ένα μικροτσίπ με οδηγίες ανάκλησης ενσωματωμένες στον εγκέφαλό τους. [Το όνομα παραλείφθηκε] λέει ότι το Deep State μπορεί να ενεργοποιήσει το τσιπ για να ανακαλέσει τον κλώνο. Μπορούν επίσης να βραχυκυκλώσουν το τσιπ, το οποίο καταστρέφει τον κλώνο», είπε η πηγή μας στο Womack.

Όταν οι νευρολόγοι στο Womack πραγματοποίησαν κρανιοτομές σε ανακτημένους κλώνους, βρήκαν καμένα μικροτσίπ περίπου τη μισή διάμετρο μιας βρεφικής ασπιρίνης. Ο γενετιστής ισχυρίζεται ότι η εμφύτευση πραγματοποιείται από έναν ρομποτικό χειρουργό όπως αυτοί που αναπτύχθηκαν από την εταιρεία Neuralink του Έλον Μασκ.

«Λοιπόν, δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι ο McConnell που είδαμε χθες, ο κόσμος είδε χθες, είναι ένας κλώνος, αλλά σίγουρα ενήργησε σαν ένας. Ο μόνος τρόπος για να είμαστε σίγουροι είναι να τον συλλάβουμε, να ρίξουμε μια ματιά στα δόντια, τα πόδια και τα γεννητικά του όργανα και να του πάρουμε ένα  δειγμα οστών απο το κεφάλι», είπε η πηγή μας.

«Θα είχα την τάση να πιστεύω ότι ο Μιτς ΜακΚόνελ στο Κογκρέσο είναι ένας κλώνος, αφού γνωρίζουμε ότι έχουν γίνει κλώνοι του», φέρεται να είπε ο γενετιστής. 






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..













ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις