Εμπειρίες από πρώτο χέρι με διάφορες μυστικές εταιρείες που ελέγχουν τον κόσμο


Δεδομένου ότι πολλοί αναγνώστες είναι νέοι σε αυτήν την αναφορά, θα ήταν καλό να συζητήσετε πώς ο γραφων ενεπλάκη άμεσα με μυστικές εταιρείες που ελέγχουν τον πλανήτη.* Πρέπει να ρίξουμε μια άλλη ματιά σε αυτές τις ομάδες, επειδή καμία πραγματική αλλαγή δεν είναι δυνατή εκτός και αν τις εντοπίσεις και να τα αντιμετωπίσεις. Οι διάφορες μυστικές εταιρείες είναι μορφές ομαδικών μυαλών που δρουν συλλογικά και χρησιμοποιούν τη μυστικότητα για να συγκαλύψουν την επιρροή και τον έλεγχό τους. Τείνουν επίσης να είναι αρχαιες με ρίζες που συχνά πηγαίνουν πίσω χιλιάδες χρόνια. Είναι στενά συνδεδεμένοι με πολλές από τις μεγαλύτερες θρησκείες και τις παλαιότερες κοινωνίες του κόσμου.

Η εμπλοκή μου ξεκίνησε επειδή, ως δημοσιογράφος, είχα αποκαλύψει μια ομάδα που δολοφονούσε συστηματικά Ιάπωνες πολιτικούς, βιομήχανους και κυβερνητικούς αξιωματούχους. Το ίχνος της ιατροδικαστικής έρευνας οδήγησε στον Ντέιβιντ Ροκφέλερ τον πρεσβύτερο και τα μέλη της οικογένειας Ρότσιλντ. Εκθέτοντας αυτούς τους ανθρώπους με τρόπο που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί εναντίον τους σε ένα δικαστήριο, άνοιξα ένα κουτί της Πανδώρας.

Η πρώτη μυστική ομάδα που επικοινώνησε μαζί μου στάλθηκε από τον Ροκφέλερ, Χένρι Κίσινγκερ, μέσω του πρώην υπουργού Οικονομικών της Ιαπωνίας Χέιζο Τακενάκα. Ο απεσταλμένος που έστειλαν, ένας αυτοαποκαλούμενος δολοφόνος, είπε ότι εκπροσωπούσε «τους πρεσβύτερους της Σιών». Μου είπε (και το έχω σε κασέτα) ότι έπρεπε να σκοτώσουν το 90% του παγκόσμιου πληθυσμού μέσω ασθενειών και πείνας για να «σώσουν το περιβάλλον». Η ομάδα του μου πρόσφερε μεγάλο πλούτο και τη θέση του υπουργού Οικονομικών της Ιαπωνίας, εάν συμφωνούσα να ακολουθήσω τα γενοκτονικά τους σχέδια. Μου είπαν επίσης ότι θα σκοτωνόμουν αν συνέχιζα να τους αποκαλύπτω. Αυτή είναι η ομάδα που αναφέρω τώρα ως Χαζαρική μαφία. Οι ηγέτες τους είναι γνωστοί ως ομάδα Octagon με έδρα την Ελβετία και περιλαμβάνουν τις οικογένειες Rothschild και Rockefeller καθώς και τις διάφορες βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης.

Η δεύτερη μυστική ομάδα που επικοινώνησε μαζί μου ήταν οι Κόκκινοι και Μπλε. Ισχυρίζονται ότι προέρχονται από την περίοδο των εμπόλεμων κρατών της Κίνας γύρω στο 400 π.Χ. Στην τελευταία τους ενσάρκωση, πολέμησαν για να ανατρέψουν τη δυναστεία Manchu Qing και να αποκαταστήσουν τη δυναστεία Ming. Ισχυρίστηκαν ότι είχαν πάνω από 6 εκατομμύρια μέλη (πολλά περισσότερα τώρα) συμπεριλαμβανομένων «100.000 δολοφόνων». Είπαν ότι η κοινωνία τους θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί μόνο για το ευρύτερο καλό και όχι για προσωπικό όφελος. Επέλεξα να συμμετάσχω μαζί τους σε μια μάχη κατά των Χαζάρων. Αυτά είχα αναφέρει για αυτούς εκείνη την εποχή:

Μου είπαν ότι η κοινωνία τους θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί μόνο για το ευρύτερο καλό και όχι για προσωπικό όφελος. Το βιβλίο κανόνων τους μοιάζει με ένα βιβλίο ηθικής γεμάτο με οδηγίες για να κάνετε πράγματα όπως να βοηθήσετε τους αδύναμους, να πολεμήσετε την αδικία, να βοηθήσετε τους συντρόφους σας κ.λπ.».

«Με πλησίασαν και με ρώτησαν αν μπορούσαν να βοηθήσουν αφού έκανα μια ομιλία στο Τόκιο που περιγράφει τη χρήση βιολογικών όπλων από τα καθεστώτα Μπους. Για μένα, ήταν σαν ένα φάντασμα από τα βιβλία ιστορίας που εμφανίστηκε ακριβώς μπροστά μου. Στην αρχή, σκέφτηκα ανόητα πράγματα όπως να τους βάλω να παίζουν 911 βίντεο αλήθειας σε Chinatowns σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, τότε θυμήθηκα τη σκηνή από την ταινία Kill Bill όπου η Uma Thurman αρπάζει το μάτι του αντιπάλου της. Σύντομα συνειδητοποίησα ότι αυτοί οι άνθρωποι θα μπορούσαν να σώσουν τον κόσμο επιτιθέμενοι απευθείας στο μάτι στην κορυφή της πυραμίδας στο χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου». Έτσι, τους έδωσα μια λίστα με 10.000 άτομα που σχετίζονται με τους Illuminati, κυρίως μέλη των Bilderberg,CFR και Κρανιο και Οστα.

Απειλώντας αυτούς τους ανθρώπους εκείνη την εποχή, αυτή η ομάδα μπόρεσε να σταματήσει με επιτυχία μια γενοκτονία που είχε προγραμματιστεί για το 2012.

Η τρίτη ομάδα που επικοινώνησε μαζί μου ήταν το στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα των ΗΠΑ. Έστειλαν τον Paul Laine, πρώην μέλος της μονάδας ψυχικού πολέμου του Πενταγώνου. Ισχυρίστηκε επίσης ότι ήταν με τη CIA. Ο Laine μου έδωσε πολλές εσωτερικές πληροφορίες. Επεσήμανε ότι το διαστημικό πρόγραμμα των ΗΠΑ είχε σταματήσει στην αρχη του από κάποια άγνωστη δύναμη. Παρείχε επίσης αποδείξεις ότι αυτός ο πλανήτης είχε σχεδόν καταστραφεί στο παρελθόν. Αυτή η ομάδα συμφώνησε με τον Κόκκινο και Μπλε στόχο να αποτρέψει τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο, επειδή όλα τα πολεμικά παιχνίδια του Πενταγώνου έδειξαν ότι ένας τέτοιος πόλεμος θα κατέστρεφε το 90% της ανθρωπότητας και θα άφηνε το βόρειο ημισφαίριο του πλανήτη ακατάλληλο για ανθρώπινη κατοίκηση.







 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις