"Λευκα καπέλα" δολοφονήθηκαν ενώ ερευνούσαν κύκλωμα εμπορίας παιδιών στο Λος Άντζελες

 

Σιωπηλές κραυγές θλιψης

κλειδωμένες σε σκυθρωπα πρόσωπα πρόσφεραν έναν μακάβριο χαιρετισμό στους πράκτορες των Ειδικών Δυνάμεων, απαντώντας σε μια πληροφορία ότι πράκτορες του Deep State είχαν πιάσει και σκόπευαν να σκοτώσουν τέσσερα Λευκα Καπέλα που ερευνούσαν ένα κύκλωμα εμπορίας παιδιών στη νότια Καλιφόρνια.

Η μονάδα αυτοαποθήκευσης όπου βρέθηκαν οι νεκροί ειχε τέσσερις καρέκλες γραφείου με ένα σώμα δεμένο σε καθεμία—χέρια με χειροπέδες πίσω από την πλάτη και αστραγάλους δεμένους στα πόδια της καρέκλας. Ενας παγοκοφτης προεξείχε από μια κόγχη ματιών. Δύο πυρσοί προπανίου βρίσκονταν στο πάτωμα σε μια αιματοβαμμένη τσιμεντένια πλάκα.

Στις 15 Ιουλίου, το γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith έλαβε ταχυδρομικά έναν λευκό φάκελο που περιείχε μόνο μια κάρτα SD και μια δακτυλόγραφημενη σημείωση με την πρόταση «Θα θελήσεις να το δεις». Ο φάκελος δεν είχε φυσική διεύθυνση επιστροφής και είχε σταλεί στον στρατηγό μέσω μιας υπηρεσίας αποστολής αλληλογραφίας –μια εταιρεία που τον ταχυδρομεί και μετά τον αποστέλλει ξανά, δίνοντάς του μια εντελώς διαφορετική διεύθυνση επιστροφής και σφραγίδα ταχυδρομείου– στην Πόλη του Μεξικού, στο Μεξικό. Οι ιατροδικαστές δεν βρήκαν αποτυπώματα ή DNA ούτε στον φάκελο ούτε στο περιεχόμενό του.

Η κάρτα SD είχε ένα βίντεο με δύο αγγλόφωνους άνδρες με μάσκες του σκι να στέκονται δίπλα στους τέσσερις τότε ζωντανούς στρατιώτες, γυμνασμένους, φιμωμένους και δεμένους στις καρέκλες. Εκείνη τη στιγμή, οι στρατιώτες είχαν μόνο επιφανειακά τραύματα, ένα κόψιμο πάνω από το μάτι, ένα πληγωμένο μάγουλο κ.λπ. Τίποτα απειλητικό για τη ζωή. Ένας από τους βασανιστές απευθύνθηκε στην κάμερα, λέγοντας: «Αυτό συμβαίνει όταν τα βαζεις μαζί μας», ενώ ο σύντροφός του άρχισε ξαφνικά να χτυπάει έναν αβοήθητο κρατούμενο στο πρόσωπο, με τη γροθιά του με τα γάντια να χτυπά επανειλημμένα στο μάγουλο και το σαγόνι του στρατιώτη. Ο στρατιώτης άνοιξε τα μάτια που χτυπούσαν, κοιτάζοντας απειλητικά τον σαδιστή επιτιθέμενό του. Όσο πιο σκληρά κοιτούσε, τόσο πιο δυνατά γίνονταν τα χτυπήματα, μέχρι που φάνηκε να χάνει τις αισθήσεις του.

Στη συνέχεια, ο επιτιθέμενος εστίασε σε έναν δεύτερο στρατιώτη που μασούσε τη φίμωση του. Αυτή τη φορά έβγαλε ένα μεταλλικό ρόπαλο και χτύπησε τα γόνατα του στρατιώτη με τέτοια δύναμη που αυτός, ο επιτιθέμενος, τραυμάτισε τους καρπούς του και φώναξε από τον πόνο. Δάκρυα κύλησαν στα μάτια του στρατιώτη.

«Αυτή είναι μια προειδοποίηση. Μην διαφωνείτε μαζί μας. Μπορούμε να έρθουμε και σε εσάς. Αυτοί οι άντρες θα πεθάνουν. Τους στείλατε να πεθάνουν. Αν στείλεις περισσότερους, θα πεθάνουν. Αυτο θέλεις? Ελάτε να τους βρείτε στο Λος Άντζελες», είπε η φωνή και το βίντεο τελείωσε.

Ο στρατηγός Smith συμβουλεύτηκε αμέσως τα Λευκα Καπελα στη Διοίκηση Κυβερνοχώρου Στρατού των ΗΠΑ, οι οποίοι απέκλεισαν την τεχνολογία CGI και Deep Fake και καθόρισαν χρόνο εγγραφής από τα μεταδεδομένα του βίντεο.

«Ήταν δυσάρεστα νέα», είπε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Σμιθ  «Το βίντεο έγινε 14 μέρες πριν το δούμε».

Ο στρατηγός Σμιθ ζήτησε από τον Κύριο να βοηθήσει να βρεθούν οι στρατιώτες και μετά είπε: «Προσευχόμαστε να βρούμε τους άντρες μας ζωντανούς, αλλά αν δεν είναι, αφήστε τους να αναπαυθούν με ασφάλεια στη χάρη σου, Κύριε».

Η τοποθεσία στο βίντεο είχε τα ενδεικτικά σημάδια μιας εγκατάστασης αυτοαποθήκευσης—ένα πλακάτ σε έναν τοίχο καθοδηγούσε τους ενοικιαστές να κλειδώσουν με ασφάλεια τη χαλύβδινη πόρτα μετά την έξοδο από το δωμάτιο, τα φώτα οροφής που τρεμοπαίζουν και, το πιο χαρακτηριστικό, κίτρινο post-It σημείωμα κολλημένο σε έναν τοίχο. Ο "αγνωστος" είχε πληκτρολογήσει τη διεύθυνση και τον αριθμό μονάδας σε αυτό.

«Ο Smith αρχικά σκέφτηκε ότι μπορεί να ήταν μια παραπλάνηση - μια παγίδα. Ποιος ξέρει τι θα μπορούσε να ήταν εκεί; Μια βόμβα. Δηλητηριώδες αέριο. Αυτοί οι κακοί τύποι απλώς συμβιβάζονται με τη λογική, αφήνοντάς μας τη δουλειά να ξετυλίξουμε την τρομακτική ιδιοτροπία κάποιου άρρωστου καθάρματος. Αυτό ήταν το μόνο προβάδισμα, οπότε εκεί πήγαμε», είπε η πηγή μας.

Αφού μίλησε με τον διοικητή της 5ης Ομάδας Ειδικών Δυνάμεων, συνταγματάρχη Brent Lindemen, ο στρατηγός Smith διέταξε μια ομάδα Ειδικών Δυνάμεων στην Καλιφόρνια. Έφτασαν στην εγκατάσταση αυτοαποθήκευσης στις 2:30 π.μ., 16 Ιουλίου, και χρησιμοποίησαν «τεχνολογία κατά της εξέγερσης» για να απενεργοποιήσουν προσωρινά ένα ασύρματο σύστημα επιτήρησης, αφού διαπίστωσαν ότι η τεράστια κατασκευή δεν είχε περιπολίες ασφαλείας και ελάχιστη ασφάλεια. κάμερες.

Οι ειδικές δυνάμεις βρήκαν τη μονάδα και έκοψαν τις δύο σιφεριες στις πορτες. Ο τόπος μύριζε θάνατο. Οι μαυρισμένοι, νεκροί σε αποσύνθεση εξακολουθούσαν να κάθονται δεμένοι στις καρέκλες. Τα βασανιστήρια που πέρασαν ήταν αδιανόητα. Βρέθηκαν δόντια σε μια γωνία της μονάδας.

Η πηγή μας είπε ότι οι ειδικές δυνάμεις ανέσυραν τους πεσόντες στρατιωτικούς αδελφούς τους και μετέφεραν τα πτώματα στο στρατόπεδο Πέντλετον.

«Ο επικεφαλής ιατρός πιστεύει ότι δολοφονήθηκαν λίγο μετά τη λήψη του βίντεο. Αυτό μας έχει χτυπήσει όλους, συμπεριλαμβανομένου του στρατηγού Σμιθ, πολύ σκληρά», πρόσθεσε.

Οι πεσόντες συγκέντρωναν στοιχεία εναντίον ενός διάσημου παραγωγού του Χόλιγουντ για τον οποίο τα Λευκα Καπελα πιστεύουν ότι ηγείται ενός συνδικάτου εμπορίας παιδιών ατιμώρητα για σχεδόν 20 χρόνια. Το εν λόγω άτομο, είπε η πηγή μας, έφυγε κατά λάθος από τις Ηνωμένες Πολιτείες για την Τσεχία, φαινομενικά για παραγωγή, την ίδια μέρα που το γραφείο του στρατηγού Smith πήρε την κάρτα SD.

Τα Λευκα Καπέλα κρατούν προς το παρόν τα ονόματα, τις τάξεις και τις μονάδες των νεκρών.

«Αν και τραγικό, αυτό δεν θα αποτρέψει την αποστολή μας», είπε η πηγή μας κλείνοντας.

Επεξεργασία: Μόλις μου είπαν ότι οι νεκροί ήταν όλοι οι αξιωματικοί του εντάλματος του αμερικανικού στρατού που προσήλθαν στο Τμήμα Εγκληματικών Ερευνών του Στρατού (CID.)

 

 

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις