ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΟ...?


Η ADELE απαγόρευσε

στους ανεμβολίαστους θαυμαστές της να παρευρεθούν στην επερχόμενη συναυλία της στο Λας Βέγκας – αποφασίζοντας ότι ακόμη και οι μισοί εμβολιασμένοι υποστηρικτές δεν μπορούν να παρευρεθούν.

«Ο Διοργανωτής της Εκδήλωσης απαιτεί από όλους τους συμμετέχοντες σε αυτήν την εκδήλωση να έχουν εμβολιαστεί πλήρως (14 ημέρες μετά τον τελικό εμβολιασμό) ΚΑΙ να έχουν λάβει αρνητικό τεστ COVID-19 εντός 48 ωρών από την εκδήλωση. Για την είσοδο στην εκδήλωση απαιτείται τόσο η απόδειξη εμβολιασμού όσο και η απόδειξη αρνητικού τεστ εντός 48 ωρών από το συμβάν.»

Συγκριτικά, ο Sir Rod Stewart, 76 ετών, επιτρέπει στους ανεμβολίαστους θαυμαστές του να συμμετέχουν στις συναυλίες του στον ίδιο χώρο 4.300 θέσεων, εφόσον όλοι οι καλεσμένοι συμφωνούν «να φοράνε μάσκες ανά πάσα στιγμή, εκτός εάν τρώνε και πίνουν, και λαμβάνουν έλεγχο θερμοκρασίας στο είσοδος του χώρου κατά την άφιξη».

Ο Sting, 70, ο οποίος θα παίξει το The Colosseum τον ερχόμενο Ιούνιο, επί του παρόντος δεν έχει περιορισμούς Covid για τους συμμετέχοντες που αναφέρονται. Τον περασμένο μήνα η Adele είπε ότι είχε αναβληθεί να κάνει μια μεγάλη παγκόσμια περιοδεία το 2022 λόγω του Covid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις