Στρατιωτικές συλλήψεις...Ο πρώην διευθυντής της IRS Τσαρλς Ρέττιγκ


Οι πεζοναύτες των Ηνωμένων Πολιτειών συνέλαβαν την Παρασκευή τον πρώην Διευθυντή της IRS Τσαρλς Ρέττιγκ με κατηγορίες ότι έκανε περικοπή 1% σε κάθε πληρωμή ομοσπονδιακού φόρου εισοδήματος για το οικονομικό έτος 2021 και φύλαξε τα μετρητά σε ανώνυμους υπεράκτιους λογαριασμούς, είπε πηγή της JAG.

Για προοπτική, εάν ένας φορολογικός υπάλληλος «χρωστούσε» και πλήρωνε στην κυβέρνηση 700 δολάρια, ο Rettig έπαιρνε επτά δολάρια. αν ένας φορολογούμενος χρωστούσε 3.000.000 $, ο Rettig έκλεψε 30.000 $. Το IRS συγκέντρωσε 4,38 τρισεκατομμύρια δολάρια εκείνο το έτος, που σημαίνει ότι ο Rettig έκλεψε 40 δισεκατομμύρια δολάρια, τα οποία κατέθεσε σε λογαριασμούς κελύφους στην Ελβετία, το Μπελίζ, τη Σιγκαπούρη, το Χονγκ Κονγκ και τα νησιά Κέιμαν.

Ο Rettig διορίστηκε από τον Πρόεδρο Donald J. Trump το 2018 μετά από παρότρυνση του γαμπρού του, Jared Kushner, και του πρώην αντιπροέδρου Michael Pence, οι οποίοι είπαν στον Trump ότι «ο Rettig είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τη σωστή δουλειά και θα εκκαθάριση της Υπηρεσίας Εσωτερικών Εσόδων».

Ο Rettig συνταξιοδοτήθηκε τον Νοέμβριο του 2022, αντικαταστάθηκε από τον εξίσου αξιοθρήνητο Danny Werfel.

Η ιστοσελιδα έχει καταγράψει στο παρελθόν τη μανιακή συμπεριφορά του Rettig. Τον Σεπτέμβριο του 2022, ενώ απευθυνόταν σε μια κατηγορία νέων προσλήψεων στο «Κέντρο Φορολογικής Βοήθειας του Ντάλας», ο Ρέττιγκ είπε στα μελλοντικά μέλη του βαριά οπλισμένου τμήματος εγκληματικών ερευνών της Υπηρεσίας: «Δείξε μου τα χρήματα… Πάρε τα λεφτά τους, τα λεφτά μας» και συζήτησε μπερδεμένα. την έναρξη της νέας σχολής ελεύθερων σκοπευτών της IRS.

Ο στρατός έδειξε αυξημένο ενδιαφέρον για τον Rettig τον Μάιο του 2023, όταν τα Λευκα Καπελα έλαβαν μια αξιόπιστη πληροφορία ότι ο Rettig είχε αναπτύξει ξαφνικό ενδιαφέρον για ακριβά ακίνητα. Πάνω από 60 ημέρες, ο Rettig, ο οποίος κέρδιζε 91.000 δολάρια ετησίως και είχε καθαρή περιουσία ~ 5 εκατομμύρια δολάρια στο απόγειο της καριέρας του, απέκτησε δώδεκα ακίνητα πολλών εκατομμυρίων δολαρίων στις ΗΠΑ και στο εξωτερικό. Αγόρασε επίσης ένα σούπερ γιοτ Benetti 19 εκατομμυρίων δολαρίων το 2003.

«Αν ένας άνεργος άντρας που ζει σε ένα πάρκο τρέιλερ ληστεύει μια τράπεζα και στη συνέχεια πετάει τα χρήματά του σε μεγάλες δαπάνες, καλά, ξέρετε τι, οι άνθρωποι το προσέχουν και έτσι τους πιάνουν. Οι Deep Staters, θα νομίζατε ότι θα ήταν πιο δυσδιάκριτοι, αλλά, φίλε, αυτοί οι τύποι λατρεύουν να ξοδεύουν χρήματα», είπε η πηγή μας.

Τα Λευκα Καπέλα στη Διοίκηση Κυβερνοχώρου Στρατού των ΗΠΑ (ARCYBER) άρχισαν να διερευνούν τα οικονομικά του Rettig. Μια ομάδα χακάρισε τον δρομολογητή στη διεύθυνση του Ρέττιγκ στο Λος Άντζελες και είχε πρόσβαση σε ένα κρυπτογραφημένο υπολογιστικό φύλλο που περιείχε στοιχεία συναλλαγών για κάθε δολάριο που είχε οικειοποιηθεί παράνομα από φορολογούμενους πολίτες. Το υπολογιστικό φύλλο, είπε η πηγή μας, είχε τις ημερομηνίες και τις ώρες κάθε κατάθεσης, καθώς και τους αριθμούς δρομολόγησης και λογαριασμού. Επιπλέον, ο Rettig είχε ασυνείδητα τεκμηριώσει ψηφιακά την εγκληματικότητα του, σημειώνοντας εξερχόμενα τραπεζικά εμβάσματα προς τους μεσίτες ακινήτων και τον πωλητή γιοτ.

Η πηγή μας είπε ότι η JAG δεν πιστεύει ότι ο Rettig είχε την εξουσία, την ευφυΐα ή την εμπιστοσύνη να εκτελέσει μονομερώς ένα τόσο τεράστιο οικονομικό έγκλημα.

«Ο Ρέττιγκ είναι διαβολικός, αλλά πρέπει να είχε βοήθεια από ψηλά και υποπτευόμαστε τη Τζάνετ Γέλεν. Η θεωρία εργασίας μας είναι ότι ο Rettig ήταν ο "μπροστινος", ότι θα κρατούσε ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι αυτού του επιχειρηματος και θα διέθετε το υπόλοιπο στους φίλους του στο Deep State. Πρέπει να ξαφνιαστικαν όταν τον είδαν να ξοδεύει χρήματα σαν ατμος. Εάν εχει εμπλακεί η Yellen, θα την πάρουμε, αλλά προς το παρόν, έχουμε τον Rettig», είπε η πηγή μας, παρέχοντας μερικές λεπτομέρειες για τη σύλληψη του Rettig.

Στις 27 Ιουλίου, ο Rettig και μια γυναίκα συνοδός του που δεν ήταν σύζυγός του πέταξαν σε μια πτήση από το Λος Άντζελες στο Μαϊάμι, όπου μαζί με τη φιλη του έκλεισαν μια σουίτα στο ξενοδοχείο Intercontinental στον κόλπο Biscayne. Εν αγνοία του Rettig, οι μυστικοί πεζοναύτες τον εντοπισαν στο Μαϊάμι και τον είχαν υπό παρακολούθηση. Νοίκιασαν ένα διπλανό δωμάτιο και, με παραβολικά μικρόφωνα, κρυφάκουσαν τις συνομιλίες του ζευγαριού. Ο Ρέττιγκ, αυτοαποκαλούμενος Χριστιανός και πατέρας τριών παιδιών, ήταν το αντίθετο του θεοσεβούμενου οικογενειάρχη που προσποιήθηκε ότι είναι.

Εκείνο το βράδυ, οι πεζοναύτες οδήγησαν το διεφθαρμένο δίδυμο στο Flemming's Steak House & Wine Bar, όπου γλέντησαν με μπριζόλα tomahawk και μανιτάρια maitake και ηπιαν τρία μπουκάλια vintage Dom Perignon, και μετά επέστρεψαν στο ξενοδοχείο με ένα νοικιασμένο σπορ κουπέ.

Οι πεζοναύτες άκουσαν την σύντροφο του Rettig να γκρινιαζει που λογω της μεθης επεσε ξερος για υπνο.

Την επόμενη μέρα ο Ρέττιγκ προσπάθησε να ξεσηκώσει την σύντροφό του από το κρεβάτι για να περάσουν χρόνο στην παραλία, αλλά εκείνη του είπε να πάει μόνος γιατί είχε ένα φρικτό hangover και χρειαζόταν ξεκούραση στο κρεβάτι. Οι πεζοναύτες ακολούθησαν τον Rettig σε όλη την οδό προς το South Pointe Beach, έναν δημοφιλή τουριστικό προορισμό με πανοραμική θέα στην ακτογραμμή του South Beach, στα κρουαζιερόπλοια του Port of Miami και στον ορίζοντα του Downtown Miami.

Οι πεζοναύτες παρακολουθούσαν καθώς ο Ρέττιγκ πάλευε να βρει θέση στάθμευσης και πάλευε πιο αδέξια κρατώντας μια ομπρέλα παραλίας με το ένα χέρι . Είχε κάνει μόλις έξι βήματα από το αυτοκίνητο όταν ο ψυγείο γλίστρησε και χτύπησε στο έδαφος, σκορπίζοντας κουτιά αναψυκτικών και εμφιαλωμένο νερό. Ο Ρέτιγκ δεν είχε κανέναν τρόπο να ξέρει ότι ο τύπος χωρίς πουκάμισο με βερμούδα που προσφέρθηκε να τον βοηθήσει ήταν ένας από τους πεζοναύτες που στάλθηκαν να τον συλλάβουν.

Ο Ρέττιγκ δέχτηκε ευγενικά τη βοήθεια, παραδεχόμενος ότι ήταν ανισόρροπος και αγαρμπος. Δεν έγινε καχύποπτος μέχρι που ο πεζοναύτης τον οδήγησε μακριά από το μονοπάτι που οδηγούσε στην παραλία προς τέσσερις άλλους άντρες με βερμούδα, οι οποίοι έκαναν όλοι έναν κύκλο γύρω του.

"Τι είναι αυτό?" φέρεται να ρώτησε ο Rettig. "Ληστεία? Δεν έχω μετρητά πάνω μου».

Καθώς οι Πεζοναύτες τον ενημέρωσαν ότι τέθηκε υπό στρατιωτική σύλληψη για προδοσία κατά του λαού των Ηνωμένων Πολιτειών, ένα SUV με δύο ακόμη πεζοναύτες ηρθε δίπλα τους.

«Πρέπει να είναι αστείο», είπε ο Ρέτιγκ.

«Δεν είναι αστείο», απάντησε ένας πεζοναύτης, ανοίγοντας την πίσω πόρτα.

Ο Rettig υποσχέθηκε τότε να δώσει στους πεζοναύτες 250.000 δολάρια για να ξεχάσουν ότι τον είδαν.

«Θα το προσθέσουμε στη λίστα με τις κατηγορίες εναντίον σου», του είπε ένας πεζοναύτης.

Η πηγή μας είπε ότι ο Rettig "φορεσε" χειροπέδες και μεταφέρθηκε σε κέντρο επεξεργασίας JAG στη Νότια Φλόριντα.

«Μέχρι στιγμής δεν μιλάει. Καμία έκπληξη εκεί. Αλλά έχουμε πρόσθετα, ουσιαστικά στοιχεία να προσκομίσουμε στο δικαστήριο του, συμπεριλαμβανομένων συνεργαζόμενων μαρτύρων. », είπε η πηγή μας.





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..













ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΑΡΝΟΎΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΈΜΨΟΥΝ ΤΟΝ ΓΕΡΟΞΕΚΟΥΤΙ
    Ο DJT ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΛΈΕΙ...
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΎΜΕ...!
    ΤΙ ΚΌΛΠΟ ΚΙΑΥΤΟ Ε !?
    ΞΈΡΕΤΕ ΤΙ ΠΆΕΙ
    ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΌ ?



    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις