Σύμφωνα με ένα Καναδό γιατρό: 70% θα πεθάνει μέσα σε 10 χρόνια απο τα υποχρεωτικά οφέλη


Το πενήντα τοις εκατό των ατόμων

με μυοκαρδίτιδα, μια φλεγμονή του καρδιακού μυός, πεθαίνουν μέσα σε πέντε χρόνια. Αυτό δεν είναι μια πρόβλεψη, αλλά ένα αποδεδειγμένο γεγονός και η αλήθεια, είπε ο Καναδός γιατρός Chris Shoemaker σε συνομιλία με τον Jim Ferguson.

Ο μόνος λόγος για τον οποίο το υπόλοιπο 50 τοις εκατό δεν πεθαίνει μέσα σε πέντε χρόνια είναι ότι η μυοκαρδίτιδα είναι ήπια σε ορισμένες περιπτώσεις και ως αποτέλεσμα ζουν λίγο περισσότερο, εξήγησε ο γιατρός.

 

 

 

Γιγαντιαίοι οι αριθμοί των μελλοθάνατων

Ο Shoemaker προειδοποίησε ότι το 75% θα πεθάνει μέσα σε 10 χρόνια. Άρα είναι μια πολύ σοβαρή κατάσταση.

Η μυοκαρδίτιδα είναι κανονικά εξαιρετικά σπάνια με ένα στα εκατομμύριο άτομα να διαγιγνώσκονται με την πάθηση. Σήμερα υπάρχουν 30.000 έως 150.000 ανά εκατομμύριο (3 έως 15 τοις εκατό).

 

 

 

1 στους 35 εργαζόμενους στον τομέα της υγείας

Ο Shoemaker εργάστηκε για δύο χρόνια σε μια καναδική κλινική κορωνοϊού, όπου μεταξύ άλλων πραγματοποιήθηκαν τεστ κορωνοϊού. Έδωσε εμβόλια κορωνοϊού σε ηλικιωμένους για δύο με τρεις μήνες, μέχρι να ανακαλύψει πόσο επικίνδυνα είναι.

Μια πρόσφατη μελέτη διαπίστωσε ότι ένας στους 35 εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης (2,8 τοις εκατό) σε ένα ελβετικό νοσοκομείο εμφάνισε σημάδια καρδιακής βλάβης μετά από τις υποχρεωτικές αναμνηστικές ενέσεις που αν δεν τις έκανες έχανες την δουλειά σου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις