Ολόκληρο το χρηματοπιστωτικό σύστημα της KM πρόκειται να καταρρεύσει με την Credit Suisse το πιθανό πρώτο ντόμινο


Η κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος της Χαζαρικής Μαφίας φαίνεται επικείμενη με την Credit Suisse το πιθανό πρώτο ντόμινο. Εάν αποτύχει, θα πυροδοτήσει μια διαδικασία που θα οδηγήσει στην κατάρρευση πολλών μεγάλων τραπεζών και στη συνέχεια στην Παγκόσμια Τράπεζα, το ΔΝΤ και τη μεγάλη "μαμα", την ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ.

Μια πλήρης τράπεζα που λειτουργεί υποτονικα καθως η Credit Suisse βρίσκεται σε δυσκολη θεση αφου οι πελάτες απέσυραν 120 δισεκατομμύρια δολάρια μόνο τον περασμένο μήνα. Τώρα η New York Post αναφέρει ότι ευαίσθητες προσωπικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων κοινωνικής ασφάλισης, των στοιχείων απασχόλησης και των στοιχείων επικοινωνίας των πελατών που διατηρούν 50 εκατομμύρια δολάρια ή περισσότερα στην τράπεζα, έχουν παραβιαστεί. 

https://nypost.com/2023/03/02/credit-suisse-breach-spills-info-of-high-net-worth-clients/

 «Ναι, το θέμα της Credit Suisse είναι πολύ σοβαρό, σκεφτείτε πόσοι λογαριασμοί συνδέονται με κάθε γνωστό εγκληματία ελίτ στον κόσμο», κραυγάζει μια πηγή της CIA.

Αυτή η έκθεση "Suisse Secrets" πριν από ένα χρόνο μόλις αγγίζει την κορυφή του παγόβουνου.

 https://www.occrp.org/en/suisse-secrets/

 «Η Suisse πιθανότατα θα είναι η πρώτη μεγάλη τράπεζα που ελέγχεται από το KM που θα ελευθερωθεί…Αυτό μυρίζει σαν τέλος παιχνιδιού», λέει μια πηγή της Μοσάντ.

Ο επικεφαλής της MI6 συμφωνεί λέγοντας: «Η Credit Suisse εμπλέκεται πράγματι σε διεθνή εγκληματική απάτη, στην προκειμένη περίπτωση, το "πλυντήριο" στη Γενεύη της Ευρωπαϊκής Ένωσης που δωροδοκεί όλους τους Πρωθυπουργούς της Βασίλισσας για να διαπράξουν εσχάτη προδοσία. Έχουμε όλα τα στοιχεία. Γι' αυτό συνεχίζω να απολύω πρωθυπουργούς στο Λονδίνο. Η βασίλισσα και ο σύζυγος της Αυτού Μεγαλειότητας δολοφονήθηκαν και οι δύο εξαιτίας αυτού μεταξύ τόσων πολλών».

Οι άδειες "shoot-to-kill" 001 και 002 είναι τώρα σε πλήρη λειτουργία, προσθέτει.

Αυτή η κατάρρευση δεν αφορά μόνο γκάνγκστερ υψηλού επιπέδου, αλλά είναι πιθανό να οδηγήσει στην απομάκρυνση των περισσότερων από τους λεγόμενους ηγέτες στον κόσμο, λένε πηγές της White Dragon Society.

Οι αποκαλύψεις των τραπεζικών λογαριασμών δωροδοκίας του Βατικανού παρακάτω από την κυβέρνηση Ομπάμα είναι ένα δείγμα συστηματικής δωροδοκίας KM που θα μπορούσε να αναπαραχθεί στις περισσότερες από τις δυτικά ελεγχόμενες χώρες του κόσμου.

 


 Επειδή όλες οι τράπεζες δανείζουν στους ίδιους ανθρώπους, εάν μια τράπεζα πέσει και τραβήξει τα δάνειά της, τότε οι δανειολήπτες δεν μπορούν να πληρώσουν άλλα δάνεια, οπότε ολόκληρο το σύστημα καταρρέει.

«Γνωρίζω από πολύ αξιόπιστες πηγές ότι η Bank of America, η Wells Fargo και η JP Morgan Chase είναι αφερέγγυες και έχουν ενεργές διαδικασίες πτώχευσης. Είναι «σφραγισμένα» από την άποψη του κοινού», προσθέτει η πηγή της Μοσάντ.

Παρά την προσπάθεια να συγκαλυφθεί αυτό, τα κομμάτια διαρρέουν. Οι Κινέζοι κατασκευαστές ακινήτων σταμάτησαν δάνεια ύψους περίπου 53,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε δυτικές τράπεζες, η Blackstone αθέτησε 580 εκατομμύρια δολάρια σε ένα κτίριο στο Μανχάταν (40% κενή θέση). η δεύτερη αθέτηση πληρωμών στο Nordic REIT (46% κενή θέση) συνολικού ύψους 2,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων… Η PIMCO αθέτηση 1,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων και η Brookfield χρεοκοπούσε 2 κτήρια του Λος Άντζελες με 783 εκατομμύρια δολάρια σε υποθήκες.

 https://www.henrymakow.com/

 Αυτό αναμένεται να καταρρίψει την ελβετική ομάδα Octagon και μαζί της, τον έλεγχό τους στις χώρες της G7 και σε διάφορα υποδουλωμενα κράτη σε όλο τον κόσμο.

Το μεγάλο ερώτημα είναι πού βρίσκεται όλος ο φυσικός χρυσός που οι Ελβετοί αποθηκεύουν στα θησαυροφυλάκια τους για περισσότερα από 50 χρόνια; Μέχρι στιγμής έχουν αρνηθεί να τιμήσουν τα νόμιμα αιτήματα να επιστρέψουν είτε κινεζικό είτε ιαπωνικό αυτοκρατορικό χρυσό. Εάν δεν έχουν πλέον τον χρυσό, αυτό είναι πολύ σημαντικό, διότι στην κορυφή του χρηματοπιστωτικού συστήματος, γίνονται αποδεκτά μόνο πραγματικά περιουσιακά στοιχεία όπως ο χρυσός...Το χαρτί δεν είναι.

Η Χαζαρική Μαφία έχει περιοριστεί σε απειλές ότι θα χρησιμοποιήσει όπλα σεισμού για να αναγκάσει τις χώρες να παραδώσουν χρυσό. Οι αρχές της Ινδονησίας μας λένε ότι τους λένε να παραδώσουν χρυσό και άλλους φυσικούς πόρους, διαφορετικά θα συμβεί πολύ μεγάλος σεισμός αργότερα αυτόν τον μήνα. Οι απειλές προήλθαν από την ολλανδική πρεσβεία στην Τζακάρτα. Διαβιβάστηκε σε υψηλόβαθμο στέλεχος του Υπουργείου Εξωτερικών της Ινδονησίας στην Τζακάρτα, αναφέρουν πηγές πληροφοριών της Ινδονησίας.

Αυτό εξηγεί γιατί ο Ολλανδός «σεισμολόγος» Frank Hoogerbeets -ο οποίος αναδείχθηκε διεθνής αφού προέβλεψε τους καταστροφικούς σεισμούς στην Τουρκία και τη Συρία- προβλέπει έναν «μεγα-σεισμό» μεγέθους 8,5 ή μεγαλύτερο «λόγω της ειδικής θέσης της Γης, του Ερμή. και ο Κρόνος." Αυτή η ψευδοεπιστήμη δεν είναι τίποτε άλλο από μια λεπτώς καλυμμένη απειλή.

Αυτό είναι ένα μήνυμα από το WDS προς τους Ολλανδούς: «Οι άνθρωποι που ζουν κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας δεν πρέπει να υποκινουν τσουνάμι».

Η Ινδονησία δεν είναι η μόνη. Η KM προσπαθεί επίσης να εκφοβίσει τις Φιλιππίνες να παραδώσουν τον χρυσό και άλλους πόρους της. Ο λαός των Φιλιππίνων αντεπιτίθεται.

Ένα δικαστήριο των Φιλιππίνων εξέδωσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος ως ιδρυτής του Ιδρύματος Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς «καταζητείται σε σχέση με εκατοντάδες χιλιάδες θανάτους, αριθμός που δεν μπορεί να υπολογιστεί προς το παρόν και είναι βέβαιο ότι θα αυξηθεί. εκθετικά στο χρόνο».

 https://newspunch.com/bill-gates-arrest-warrant-issued-in-philippines-for-premeditated-murder-linked-to-vaccine-roll-out/

 Αυτό το ένταλμα σύλληψης συνδέεται με τη δολοφονία του Κυβερνήτη Roel Degamo της επαρχιας του Negros Oriental 

 

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις