ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ


 Ο υπερ αθλητής Μίλτος Τεντόγλου έγινε ο πρώτος άλτης του μήκους που στέφεται Πρωταθλητής Ευρώπης στον κλειστό στίβο.
 


 Και μάλιστα έχει το σερί των τριών χρυσών μεταλλίων στη καριέρα του. Ο ίδιος θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο που βρισκόταν στο κλειστό στάδιο της Κωνσταντινούπολης προέβη σε μια κίνηση που αξίζει χειροκροτήματα.
 

 


Κατά τη διάρκεια της σημερινής (5/3) προσπάθειας, ο 25χρονος αθλητής είχε στο πλευρό του αρκετούς Έλληνες που βρέθηκαν στην «Atakoy Arena».

Οι Έλληνες που βρέθηκαν στις κερκίδες έψαλαν τον εθνικο μας Υμνο, με τον αθλητή του Γιώργου Πομάσκι να είναι βουρκωμένος

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Αξιος αθλητης και καλο παιδι,αλλα επρεπε να αρνηθει να συμμετασχει στον αγωνα λογω πενθους. Το να μη πανηγυρισει την νικη του, κατι ειναι,αλλα οχι αυτο που επιβαλλοταν να κανει,για να μη πω πως θα επρεπε να δηλωσει οτι ντρεπεται που ειναι Ελληνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΊ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΈΠΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΧΑΖΆΡΟΙ ΟΒΡΕΟΙ.

    ΌΧΙ ΕΣΎ/ΑΥΤΌΣ/ΕΜΕΊΣ.

    ΣΚΈΨΟΥ ΤΙ ΕΙΠΕΣ...



    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΝΤΡΑΠΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΡΕ ! ΤΙ ΛΕΣ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις