Ποιος χρηματοδοτεί το κίνημα των τρανσέξουαλ...?


 Σε αυτούς περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, η Jennifer Pritzker (άνδρας που αυτοπροσδιορίζεται ως τρανσέξουαλ), ο George Soros, η Martine Rothblatt (άνδρας που αυτοπροσδιορίζεται ως τρανσέξουαλ και τρανσουμανιστής), ο Tim Gill (ομοφυλόφιλος άνδρας), ο Drummond Pike, ο Warren και ο Peter Buffett, ο Jon Stryker (ομοφυλόφιλος άνδρας), ο Mark Bonham (ομοφυλόφιλος άνδρας) και ο Ric Weiland (αποθανών ομοφυλόφιλος άνδρας του οποίου η φιλανθρωπία εξακολουθεί να είναι προσανατολισμένη προς τις ΛΟΑΤ). Οι περισσότεροι από αυτούς τους δισεκατομμυριούχους χρηματοδοτούν το λόμπι και τις οργανώσεις των τρανσέξουαλ μέσω των δικών τους οργανισμών, συμπεριλαμβανομένων των εταιρειών.

Αυτοί οι χρηματοδότες συχνά περνούν από ανώνυμους οργανισμούς χρηματοδότησης, όπως το Ίδρυμα Tides, που ιδρύθηκε και λειτουργεί από τον Πάικ. Μεγάλες εταιρείες, φιλάνθρωποι και οργανώσεις μπορούν να στείλουν τεράστια χρηματικά ποσά στο Ίδρυμα Tides, να καθορίσουν την κατεύθυνση προς την οποία θα πάνε τα κεφάλαια και τα κεφάλαια να φτάσουν στον προορισμό τους ανώνυμα. Το Ίδρυμα Tides δημιουργεί ένα νομικό τείχος προστασίας και φορολογικό καταφύγιο για τα ιδρύματα και χρηματοδοτεί πολιτικές εκστρατείες, συχνά χρησιμοποιώντας νομικά αμφίβολες τακτικές.

Αυτοί οι άνθρωποι και άλλοι, συμπεριλαμβανομένων φαρμακευτικών εταιρειών και της κυβέρνησης των ΗΠΑ, στέλνουν εκατομμύρια δολάρια σε ΛΟΑΤ σκοπούς. Οι συνολικές αναφερόμενες παγκόσμιες δαπάνες για τους ΛΟΑΤ υπολογίζονται τώρα σε 424 εκατομμύρια δολάρια. Από το 2003 έως το 2013, η αναφερόμενη χρηματοδότηση για θέματα τρανσέξουαλ αυξήθηκε περισσότερο από οκταπλάσια, αυξάνοντας με τριπλάσιο ρυθμό την αύξηση της συνολικής χρηματοδότησης των ΛΟΑΤΚΙ, η οποία τετραπλασιάστηκε από το 2003 έως το 2012. Αυτή η τεράστια αύξηση της χρηματοδότησης συνέβη την ίδια στιγμή που ο τρανσεξουαλισμός άρχισε να κερδίζει έδαφος στην αμερικανική κουλτούρα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις