AKOMA KAI H NAMIMΠΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ


  Σε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ναμίμπια, ο Γερμανός Πρέσβης στη Ναμίμπια επεσήμανε ότι, κατά τη γνώμη του, υπάρχουν πάρα πολλοί Κινέζοι στη Ναμίμπια.

Ο πρόεδρος της Ναμίμπια, τότε, ανέφερε ότι οι Κινέζοι δεν συμπεριφέρονται με ασεβή και μη συγκαταβατικό τρόπο όπως οι Ευρωπαίοι και ότι είναι ακατάλληλο για τον Γερμανό πρέσβη να κάνει τέτοιες κρίσεις.

Η Ναμίμπια είναι πρώην γερμανική αποικία

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Η ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΊΑ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΤΡΙΤΟ ΚΟΣΜΟ,ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΒΑΦΤΙΣΑΝ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΕΝΩ ΒΟΥΤΑΓΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΡΟΪΌΝ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΑ ΒΡΕΦΗ/ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΒΕΩΝ,ΝΑΙ,ΝΑΙ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΦΕΡΟΥΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΌΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΟ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ.ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ" ΠΡΕΣΒΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ DIPLOMATIC IMMUNITY ΣΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΆ ΑΕΡΟΣΚΆΦΗ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΤΥΓΧΑΝΑΝ/ΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΕΛΈΓΧΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΙΚΙΩΝ ΤΟΥΣ,ΑΥΤΟΙ....ΟΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΙ UBERMENSCH,OI ΣΚΑΤΟΑΡΕΙΟΙΤΟΥ ΝΙΜΠΕΛΟΥΓΚΕΝ.

    ΕΥΓΕ ΝΑΜΙΜΠΙΑ!

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις