Οι Ειδικές Δυνάμεις απελευθέρωσαν φυλακισμένους πεζοναύτες που επισκέφτηκαν το Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου

 

Οι Ειδικές Δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών

απελευθέρωσαν την Τετάρτη έξι μέλη των ενόπλων δυνάμεων τα οποία το εγκληματικό καθεστώς Μπάιντεν είχε «κρατήσει επ' αόριστον» για την συγκεντρωση στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου. Οι έξι κρατήθηκαν σε ένα «μυστικό» ομοσπονδιακό κέντρο κράτησης στο Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης, όχι στο DC φυλακές με αμέτρητους άλλους ειρηνικούς διαδηλωτές των οποίων τα συνταγματικά δικαιώματα καταπάτησε το καθεστώς όταν άρχισε να στοχεύει όχι μόνο πολίτες που μπήκαν στο Καπιτώλιο αλλά και αθώους περαστικούς, ανέφεραν πηγές από το γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith .

Μέχρι τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο, οι ομοσπονδίες έχουν συλλάβει περισσότερους από 1000 αθώους ανθρώπους σε σχέση με τη λεγόμενη εξέγερση. 518 έχουν αντιμετωπίσει μια σωρεια ομοσπονδιακών κατηγοριών και 26 έχουν παραδεχτεί την ενοχή τους για κακουργηματική παρεμπόδιση, παρεμπόδιση ή παρέμβαση σε έναν αξιωματικό επιβολής του νόμου κατά τη διάρκεια μιας πολιτικής αναταραχης.Οι οποιες ειναι ειτε ψευδείς κατηγορίες ειτε παραδοχη κατοπιν πιεσεων. Η κυβέρνηση έχει καταδικάσει δέκα για ανατρεπτικές συνωμοσίες, οι οποίες επισύρουν ποινή φυλάκισης έως και 20 ετών.

Τα Λευκα Καπελα, είπε η πηγή μας, δεν έχουν ιδέα πόσοι προβοκάτορες της ANTIFA ήταν παρόντες, αλλά γνωρίζουν με βεβαιότητα ότι οι ομοσπονδιακοί ξεχώρισαν ανθρωπους που υποστηρίζουν τον Τραμπ λόγω της σχέσης τους με οντότητες - νομικές πολιτοφυλακές, για παράδειγμα - η κυβέρνηση τους θεωρεί «εγχώριους τρομοκράτες». μια φράση που χρησιμοποιείται τώρα για να δυσφημεί όποιον αποφεύγει την αφήγηση του καθεστώτος. Η εγκληματική διοίκηση έχει επίσης εφαρμόσει τον όρο αυτο στην οργανωση Λευκα Καπελα.

Από τις 6 Ιανουαρίου 2021, οι ομοσπονδιακοί έχουν συλλάβει και κρατήσει χωρίς εγγύηση 26 εν ενεργεία μέλη των ενόπλων δυνάμεων. Τρεις μπήκαν στο Καπιτώλιο αλλά δεν προκάλεσαν ζημιές. ένας έβαλε ένα καπέλο MAGA σε ένα άγαλμα. Οι άλλοι 23 κρίθηκαν ένοχοι από "καταθεσεις μαρτυρων".

Όταν ο στρατηγός Έρικ Μ. Σμιθ ανέλαβε τη διοίκηση την 1η Ιανουαρίου, ορκίστηκε να κάνει ό,τι μπορούσε για να απελευθερώσει άδικα φυλακισμένα μέλη της υπηρεσίας. Αυτός και το συμβούλιο των Λευκών Καπέλων, είπε η πηγή μας, συζήτησαν αν θα απελευθερωθούν όλοι οι διαδηλωτές της 6ης Ιανουαρίου, αλλά αποφάσισαν να μην το κάνουν επειδή οι ομοσπονδίες και η D.C φυλασονταν καλα. Η αστυνομία έχει 500 πράκτορες και αξιωματικούς - μια πραγματική σπατάλη ανθρώπινου δυναμικού - φυλάσσοντας τις εγκαταστάσεις που στεγάζουν υποστηρικτές του Τραμπ που εξακολουθούν να περιμένουν την ημέρα τους στο διεφθαρμένο ομοσπονδιακό δικαστήριο. Ο στρατηγός Σμιθ ήταν ξεκαθαρος στην απόφασή του. Ένιωθε ότι θα χυθεί αίμα στους δρόμους και δεν το ηθελε.

«Ο στρατηγός Σμιθ ζήτησε από τον Πρόεδρο Τραμπ να σταθεί δίπλα του σε μια κοινή ομιλία απαιτώντας την απελευθέρωση όλων των 6 Ιανουαρίου, αλλά ο Τραμπ του είπε «τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για αυτό», αλλά είχε κάποια ενδιαφέρουσα προταση», είπε η πηγή μας.

Ο πρόεδρος Τραμπ φέρεται να είπε στον στρατηγό Σμιθ ότι δεν βρίσκονταν όλοι οι κρατούμενοι στρατιωτικοί στην D.C. φυλακές. Είχε ακούσει ότι έξι πεζοναύτες κρατούνταν σε ένα μυστικό ομοσπονδιακό κέντρο κράτησης στο Uniondale της Νέας Υόρκης—σε μια εγκαταλελειμμένη αποθήκη που οι ομοσπονδιακοί είχαν μετατρέψει σε παράνομη φυλακή. Ο στρατηγός Smith επιβεβαίωσε γρήγορα την ύπαρξη της εγκατάστασης και τις ταυτότητες των πεζοναυτών μέσα. Διαπίστωσε επίσης γιατί οι ομοσπονδιακοί χώρισαν τους έξι: Τη στιγμή της σύλληψής τους, είχαν δεσμούς με τον στρατηγό Ντέιβιντ Χ. Μπέργκερ.

Σε αντίθεση με τις D.C. φυλακές, μόνο λίγοι ομοσπονδιακοί φρουρούσαν την τοποθεσία του Uniondale. Μετά από συνεννόηση με τον διοικητή της 5ης Ομάδας Ειδικών Δυνάμεων συνταγματάρχη Brent Lindemen, ο στρατηγός Smith συμφώνησε ότι ένα Επιχειρησιακό Απόσπασμα Ειδικών Δυνάμεων Άλφα –επιλεκτικές ομάδες αποτελούμενες από άριστα εκπαιδευμένους χειριστές– θα έσωζαν τα αγόρια του.

Στις 2:00 π.μ. Στις 8 Μαρτίου, οι Ειδικές Δυνάμεις με πολιτικά οχήματα πέρασαν από τη φυλακή και είδαν οκτώ φρουρούς που φορούσαν αντιανεμικά του FBI και της Εσωτερικής Ασφάλειας να περιπολούν στην περίμετρο. Πάρκαρε κοντά και μετά παραβίασαν τον φράχτη που περιέκλειε τη φυλακή. Οι Ειδικές Δυνάμεις έστησαν ενέδρα στους ομοσπονδιακούς φρουρούς, σκοτώνοντάς τους με τουφέκια και όπλα εξοπλισμένα με σιγαστηρες. Τα πτώματα είχαν κλειδιά για την πόρτα, γλιτώνοντας τις Ειδικές Δυνάμεις από τον κόπο να στήσουν εκρηκτικά για να εισέλθουν. Η πόρτα άνοιξε σε ένα διάδρομο που ήταν επενδεδυμένο εκατέρωθεν με άδεια κελιά με ηλεκτρομηχανικές πόρτες. Η μονάδα χωρίστηκε στα δύο. Οι μισοί έψαχναν για ένα δωμάτιο ελέγχου ενώ οι άλλοι μισοί αναζήτησαν τους φυλακισμένους πεζοναύτες, κοιτάζοντας μέσα από ένα μικρό ορθογώνιο παράθυρο σε κάθε πόρτα του κελιού.

Οι μισοί που έψαχναν τους πεζοναύτες έπρεπε να σκοτώσουν δύο επιθετικους φυλακες που έφτασαν γύρω από μια στροφή στο διάδρομο. Πέθαναν χωρις να μπορεσουν να κανουν πολλα. Μέχρι τότε, η άλλη ομάδα είχε βρει το δωμάτιο ελέγχου στο κέντρο της αποθήκης που έγινε φυλακή. Στο τέλος, μόνο 6 από τα 53 κελιά ήταν κατειλημμένα - απλώς Πεζοναύτες σε κακη κατασταση, αδυνατισμένοι και αφυδατωμένοι σαν να μην είχαν λάβει φαγητό ή νερό εδώ και μέρες, ξαπλωμένοι άτονοι σε αυτό που θα μπορούσε να ήταν ο τάφος τους. Ένας πεζοναύτης με μισοκλειστα μάτια είχε χτυπηθεί εχοντας αιματα και το πρόσωπό του τσακισμένο με εγκαύματα από τσιγάρο. «Βγάλτε τους πεζοναύτες μου από εδώ», είπε στις Ειδικές Δυνάμεις.

Οι Ειδικές Δυνάμεις μετέφεραν όσους ήταν πολύ αδύναμοι για να μετακινηθούν καθώς έβγαιναν από το κτίριο, σκοτώνοντας τρεις ακόμη ομοσπονδιακούς που προσπάθησαν ανεπιτυχώς να μπλοκάρουν την έξοδο.


Οι πεζοναύτες, είπε η πηγή μας, έχουν σταλεί στο Ιατρικό Κέντρο Womack Army, στο Fort Bragg, για θεραπεία.

Ερωτηθείσα για τα 21 μέλη των ενόπλων δυνάμεων που βρίσκονται ακόμη υπό ομοσπονδιακή κράτηση, η πηγή μας είπε: 

«Ο στρατηγός Σμιθ είναι αποφασισμένος να φέρει όλα τα αγόρια μας στο σπίτι. Μπορεί να μην είναι σήμερα, μπορεί να μην είναι αύριο, αλλά θα τα πάρουμε και οι υπεύθυνοι θα πληρώσουν».

«Αυτή είναι μια νίκη», πρόσθεσε. «Ευχόμαστε να μπορούσαμε να απελευθερώσουμε όλους, αλλά ο στρατηγός Σμιθ θέλει πολιτική βοήθεια για να συμβεί αυτό».






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..
















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις