ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 09/03/23


Στις νέες MAGA επιτροπές στο Κογκρέσο, ο πρώην διευθυντής του Κέντρoυ Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (CDC ) αναγνώρισε στην ακρόαση στο κογκρέσο ότι η Αμερική, μέσω του [[[[εθνικού ινστιτούτου υγείας (NIH) του Φάουτσι]]]] και του [[[[Υπουργείου Άμυνας]]]], πλήρωσε για την «έρευνα κέρδους-λειτουργίας» που μπορεί να προκάλεσε την παγκόσμια πανδημία COVID. ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Disclose.tv 00:05 Dr. Redfield NEW Former CDC director acknowledged in today's hearing that America, through NIH and the Department of Defense, paid for "gain-of-function research" that may have caused the global COVID pandemic. https://www.disciosetvid100108 @disclosetv QuantumLig..."
 
>>Εκτός από το μέτωπο με την Ουκρανία, το ΒΚ των ΗΠΑ προσπαθεί να δημιουργήσει καινούργια περιφερειακά «προβλήματα» στην Ρωσία. Έτσι τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν 3 περιοχές που βρίσκονται σε αναβρασμό. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που κάθονται και κείμενο
 
1** Αζερμπαϊτζάν-Αρμενία με σημείο έντασης την αμφισβητούμενη περιοχή του Αρτσάχ, κοινώς γνωστή με το προηγούμενο όνομά της Δημοκρατία του Ναγκόρνο-Καραμπάχ. Σε τελευταίες δηλώσεις το Αζερμπαϊτζάν απαιτεί από το Αρτσάχ να αποδεχθεί την πολιτική ένταξης, διαφορετικά θα υπάρξουν σκληρότερα και πιο αιχμηρά βήματα που θα οδηγήσου σε πολεμικές επιχειρήσεις μεταξύ Αρμενίας – Αζερμπαϊτζάν. Όλα αυτά στο υπογάστριο της Ρωσίας. Επίσης, προχθές ανακοινώθηκε πως το Ισραήλ προμηθεύει με όπλα το Αζερμπαϊτζάν με αντάλλαγμα την χρήση μεταγωγικών αεροσκαφών στο Ισραήλ, για την περίπτωση επίθεσης στο Ιράν. Βλέπετε, το Αζερμπαϊτζάν είναι μεγάλος εχθρός του Ιράν στην περιοχή και έτσι όλα δένουν απόλυτα. Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΕΚΡΑΓΕΙ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, όρθια άτομα και κείμενο που λέει "Intel Republic 00:26 Republic Members of Georgian parliament end up in a wild punch- up over Foreign Agents Bill The Bill proposes the establishment of register of NGOs, media outlets and entities receiving foreign funding. Many moneyed interests would be affected by this it would be fair to say Georgia IS cesspool of such agents, including foreign labs for bioweapons research. 239 Subscribe @IntelRepublic 71 33 15 4 edited"
 
2**Γεωργία. Στο κοινοβούλιο της Γεωργίας (αφού έφτασε στο σημείο να έρθουν στα χέρια βουλευτές) προτάθηκε νομοσχέδιο που προτείνει τη δημιουργία μητρώου ΜΚΟ και ΜΜΕ και φορέων που λαμβάνουν ξένη χρηματοδότηση και υποχρεώνει τις οργανώσεις που λαμβάνουν πάνω από το 20% της χρηματοδότησης από το εξωτερικό να δηλώσουν ως ξένοι πράκτορες. ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ; ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΙ ΜΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ;
 
Έλα που «ξαφνικά» ξεκίνησε μια αντίδραση «οργισμένων» πολιτών με σημαίες της ΕΕ, των ΗΠΑ, της Ουκρανίας να θέλουν να μπουν στο Κοινοβούλιο, επειδή όπως σχολίασε η ΕΕ, «διακυβεύεται» η Δημοκρατία εάν υιοθετηθεί ένα τέτοιο νομοσχέδιο που ζητά διαφάνεια… έτσι όπως στην Ουκρανία, σχεδιάστηκε από γνωστές δυνάμεις (είναι πολλές εκεί), ένα καινούργιο Μαϊντάν με οδοφράγματα και όλα τα υλικά που δημιουργούν μια τυχαία «επαναστατική» κίνηση… Χθες το βράδυ ο «κόσμος» προσπάθησε να μπει στο κοινοβούλιο, κάτι που απετράπη από πάρα πολλές αστυνομικές δυνάμεις, poy ανέπτυξαν κανόνια νερού, δακρυγόνα, χειροβομβίδες κρότου-λάμψης αφού περίπου 10.000 διαδηλωτές πέταξαν βόμβες βενζίνης και βλήματα σε αστυνομικούς και επιτέθηκαν στο ίδιο το κυβερνητικό κτίριο, οδηγώντας σε 77 συλλήψεις το βράδυ της Τρίτης.
 
Τελικά Το κυβερνών κόμμα της Γεωργίας επιβεβαίωσε ότι θα αποσύρει το προσχέδιο νόμου. που που είχαν πυροδοτήσει δύο ημέρες διαδηλώσεων στην πρωτεύουσα Τιφλίδα. Φυσικά, βγήκε και ο Ζελένσκι να χαιρετήσει τις διαδηλώσεις και ευχήθηκε στην Γεωργία «δημοκρατική επιτυχία»….
 
Επίσης, τυχαία, μια ημέρα πριν τις διαδηλώσεις, ο βοηθός υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τοντ Ρόμπινσον έφτασε στην Τιφλίδα. Φαινομενικά, ο Ρόμπινσον είναι εκεί για να μιλήσει σε μια εκδήλωση «Γυναίκες στην Αστυνομία» (τι καλός άνθρωπος να κάνει τόσο μακρινό ταξίδι για να κάνει μια τέτοια ομιλία), αλλά άρχισε αμέσως να παρεμβαίνει στις εσωτερικές υποθέσεις της χώρας: «Αυτός είναι ένας νόμος που βασίζεται στα συμφέροντα της Ρωσίας, όχι στα συμφέροντα της Γεωργίας", επέμεινε ο Ρόμπινσον στους δημοσιογράφους, αναφερόμενος στο νομοσχέδιο λέγοντας «Πιστεύουμε ότι είναι προς το συμφέρον της Γεωργίας να εργαστεί πιο στενά για την ευρω-ατλαντική της ολοκλήρωση. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
Αυτός ο νόμος δεν κάνει αυτό». ΝΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑΤΟ…. ΓΕΩΡΓΙΑ, ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΙΟ-ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩ-ΑΤΛΑΝΤΙΚΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΙΟΕΡΓΑΣΤΡΗΡΙΩΝ ΠΟΥ ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΕΚΕΙ… 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Intel Republic OU US State Department, referring to violent protests in Georgia, says law on foreign agents NSPIRED by Kremlin, its adoption would harm Georgia's Euro-Atlantic ambitions. Protests have been going on in Georgia over Foreign Agents Bill which proposes establishment of register of NGOS, media outlets and entities receiving foreign funding. Subscribe @IntelRepublic 18 QuantumLi...,11:26AM"
 
3** Οι φιλορωσικές αρχές στην αυτονομιστική περιοχή της Υπερδνειστερίας, δήλωσαν την Πέμπτη ότι απέτρεψαν μια επίθεση που οργάνωσε το Κίεβο και είχε στόχο αυτονομιστές αξιωματούχους. Αξιωματούχοι ασφαλείας των αυτονομιστών ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους ότι απέτρεψαν «τρομοκρατική επίθεση… κατευθυνόμενη από ουκρανικές υπηρεσίες ασφαλείας, η οποία προετοιμαζόταν εναντίον ορισμένων αξιωματούχων. Οι ύποπτοι έχουν συλληφθεί. Έχουν δώσει ομολογίες», δήλωσαν οι αρχές. Ο εισαγγελέας της Υπερδνειστερίας Ανατόλι Γκουρέτσκι είπε ότι οι δράστες είχαν στόχο να «εξολοθρεύσουν ανώτατους κρατικούς αξιωματούχους» και ότι η φερόμενη επίθεση οργανώθηκε για να λάβει χώρα στο διοικητικό κέντρο του φιλορωσικού θύλακα Τιρασπόλ. ΕΙΠΑΜΕ, Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ… ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα χάρτης και κείμενο
 
>>Πολύ μεγάλη Ρωσική πυραυλική επίθεση όλο το βράδυ (πάνω από 80 πύραυλοι υψηλής ακρίβειας) μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, όπου χτυπήθηκαν σημεία σε όλη την Ουκρανία και το Κίεβο (υποδομές και σταθμοί παραγωγής ενέργειας) από μία σειρά από τύπους πυραύλων με αιχμή τους μη-αντιμετωπίσιμους υπερηχητικούς Κινζάλ. ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΑΤΟ, ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΔΩΣΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΩΣ Η ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα χάρτης και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Intel Slava z 4epHиroB жиTomиp mлbBoBo repHonoлb meлbHиuKий noлTaBa 4epKaccbl xapbKoB 4epHoBubl KponиBHиuKий HиKoлaeB PEIPEOAIC OAECcL nopcTpKTypHblйHbleT Bo3o6HoBлeHHble yAapbl Bo3me3AиR Vengeance Strikes Morning Summary Feb 07:20GMT 2023aso Today, retaliatory strikes infrastructure facilities Ukraine have resumed since early morning. night, aid alerts sounded throughout country were reports overflights Geran. explosions sounded at4 am Moscow time. Immediately after that, emergency lackouts pegan na umber of regions. Explosions sounded in: Odessa; Odessa region; Nikolaev region; Dnepropetrovsk; Dnepropetrovskregic Zhytomyr region; Kharkov; Kharkivregion; Vinnitsa region; region; Zaporozhye region; Kyiv; region; -Ivano-Frankivsk region; Ternopil region; Poltava region; Khmelnitsky region;"
 
>>Ο πυρηνικός σταθμός ηλεκτροπαραγωγής στη Ζαπορίζιε έχει μείνει χωρίς παροχή ηλεκτρικού ρεύματος μετά από ρωσικό χτύπημα στις Ουκρανικές θέσεις και λειτουργεί με γεννήτριες ντίζελ, δήλωσε την Πέμπτη η ουκρανική εταιρεία πυρηνικής ενέργειας. «Η τελευταία γραμμή ηλεκτρικού ρεύματος μεταξύ του κατεχόμενου πυρηνικού σταθμού Zaporizhzhia και του ουκρανικού συστήματος ηλεκτρικής ενέργειας κόπηκε ως αποτέλεσμα επιθέσεων με πυραύλους», ανέφερε η Energoatom. Το εργοστάσιο τροφοδοτείται από γεννήτριες ντίζελ, οι οποίες μπορούν να καλύψουν τις ενεργειακές ανάγκες της εγκατάστασης για 10 ημέρες, πρόσθεσε η Energoatom. «Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Εάν είναι αδύνατο (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ) να ανανεωθεί η εξωτερική τροφοδοσία του σταθμού κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορεί να συμβεί ένα ατύχημα με συνέπειες ακτινοβολίας σε ολόκληρο τον κόσμο», ανέφερε η Energoatom.
Οι ρωσικές αρχές που ελέγχουν το εργοστάσιο δήλωσαν ότι οι γεννήτριες ντίζελ είχαν τεθεί σε λειτουργία μετά από «βραχυκύκλωμα» στις γραμμές ηλεκτρικής ενέργειας, χωρίς να δώσουν λεπτομέρειες. «Υπάρχουν αρκετά αποθέματα καυσίμου για να διασφαλιστεί η λειτουργία των γεννητριών», ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους, προσθέτοντας ότι όλα τα ζητήματα ασφάλειας και ασφάλειας στο εργοστάσιο ήταν εντάξει. ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ, ΚΑΘΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from AZgeopolitics 00:13 AFU claims that 6 "Kinzhals" and a large number of other missiles and drones were fired at once in Ukraine at night, most of which were shot down in a telegram as usual. At the same time, there continue to be reports of damage and failure of various infrastructure facilities in a number of areas, with accompanying blackouts of light, heat supply etc. QuantumLi..."
 
>> Πριν από λίγο, πολλοί άνθρωποι στη Ρωσία (Αικατερίνμπουργκ, στη Μόσχα και στις περιοχές του Σβερντλόφσκ της Ρωσίας) φέρονται να έλαβαν την προειδοποίηση σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές «πραγματοποιήθηκε πυρηνική επίθεση» και να αναζητήσουν καταφύγιο και να πάρουν χάπια ιωδιούχου ασβεστίου. Αλλά αργότερα αποκαλύφθηκε ότι η προειδοποίηση προκλήθηκε από μια ύποπτη επίθεση στον κυβερνοχώρο στους διακομιστές ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών, σύμφωνα με μια ουκρανική πλατφόρμα ειδήσεων. ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΗ; Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΤΟ ΒΚ ΤΩΝ ΗΠΑ.
=====> ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΑΠΟ ΗΠΑ ΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΡΑΜΠ
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο
 
>> Ο Τραμπ λέει ότι μπορεί να αφήσει τη Ρωσία να καταλάβει περιοχές της Ουκρανίας ως μέρος της ειρηνευτικής συμφωνίας. Σε μια συνέντευξη στη ραδιοφωνική εκπομπή του παρουσιαστή του Fox News Σον Χάνιτι τη Δευτέρα, η οποία δεν μεταδίδεται από το Fox, ο Τραμπ αποκάλυψε πώς θα προσπαθούσε να μεσολαβήσει για μια ειρηνευτική συμφωνία μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας στον απόηχο της εισβολής της Ρωσίας πέρυσι. Στη συνέντευξη, καυχήθηκε για το πώς η Ρωσία δεν θα τολμούσε να εξαπολύσει επίθεση κατά τη διάρκεια της προεδρίας του και πρόσθεσε: «Θα μπορούσα να είχα διαπραγματευτεί. Στη χειρότερη περίπτωση, θα μπορούσα να είχα κάνει μια συμφωνία για να αναλάβω κάτι, υπάρχουν ορισμένοι τομείς που είναι ρωσόφωνες περιοχές, ειλικρινά, αλλά θα μπορούσατε να πετύχετε μια συμφωνία». ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΤΙΣ ΡΩΣΟΦΩΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ… ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΩΣ ΕΝΙΩΣΕ Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ…
 
>>Εκτός την πίκρα από τον πρόεδρο Τραμπ, ο Ζελένσκι έλαβε και μια απόρριψη από τον πρόεδρο της Βουλής Μακάρθι να επισκεφτεί το Κίεβο… το MAGA κίνημα φαίνεται πως δεν υπολογίζει τον Ζελένσκι…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Insider Paper BREAKING: US House Speaker Kevin McCarthy has declined Zelensky's invitation to visit Ukraine CNN Follow @insiderpaper 26 QuantumLig... 7:52AM"
 
>>Ο Έλον Μασκ μεταξύ πολλών άλλων για την κορώνα, την 6η Ιανουαρίου, σχολίασε σε μια λίστα ενός χρήστη με δεκάδες «θεωρίας συνομωσίας (κορώνα, 6η Ιανουαρίου, εμβ0λια, Ρωσία, λαπτοπ Χάντερ, αγωγοί nord stream κ.α.)», απαντά: «ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ «ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ» ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!! ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΚΟΜΑ; ΤΟ ΡΑΦΙ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑΣΕΙ!!!».
ΕΠΙΣΗΣ, πριν από λίγο, νέες αποκαλύψεις από το Twitter δείχνοιυν ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ ζήτησε από το YouTube να καταργήσει βίντεο ως «Αντι-Ουρανικά αφηγήματα….»… ΤΙ ΥΛΙΚΟ ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΕΛΟΝ!!! ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΙΣ ΟΛΟΥΣ!!!!
 
 
>> Εννέα ακόμη κουτιά με έγγραφα Μπάιντεν βρέθηκαν στη Βοστώνη. ΣΕ ΠΟΣΑ ΜΕΡΗ ΑΦΗΣΕ ΕΓΓΡΑΦΑ;
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 4 άτομα και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Midnight Rider Channel (Karli Bonne) 00:36 Conald J. Trump @realDonaldTrump WATTERS3 6h /FOX NEWS NINE MORE BOXES OF BIDEN DOCS FOUND INBC SOMIC FATLER 9h Donald J. Trump @realDonaldTrump NEWS ALERT: MANY BOXES OF BIDEN DOCUMENTS FOUND IN BOSTON. THIS INFORMATION WAS KNOWN PRIOR Το THE MIDTERM ELECTIONS, BUT NOT REPORTED DUE το POLITICAL RAMIFICATIONS. NARA HAS DONE NOTHING, WHEN WILL JACK SMITH AND THE GESTAPO STOP HARASSING TRUMP PEOPLE? WITCH HUNT!!!" από το Twitter
 
>>Ο συνταξιούχος αντισυνταγματάρχης Αλεξάντερ Βίντμαν, ο οποίος έκανε πάταγο ως μάρτυρας κατά τη διάρκεια της πρώτης διαδικασίας παραπομπής του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, κατηγορείται τώρα ότι [[[[[[προσπάθησε να επωφεληθεί από τον πόλεμο στην Ουκρανία συνάπτοντας προσοδοφόρα αμυντικά συμβόλαια μέσω της ιδιωτικής του εταιρείας]]]]. ΒΟΟΟΟΟΟΟΟΜ. Σε μια δήλωση στο Fox News Digital, η ρεπουμπλικανή γερουσιαστής Μάρσα Μπλάκμπερν, η οποία ήταν ένας από τους οξύτερους επικριτές του Βίντμαν σε όλη την έρευνα για την παραπομπή, τον κατηγόρησε ως «καιροσκόπο» και τον κατηγόρησε ότι κατέβαλε συνεχείς προσπάθειες για να προσπαθήσει κέρδος προσωπικά από τις επιθέσεις του κατά της κυβέρνησης Τραμπ στις αναφερόμενες συναλλαγές του στην Ουκρανία. Η πρώτη παραπομπή του Τραμπ επικεντρώθηκε γύρω από μια κλήση τον Ιούλιο του 2019, στην οποία ο Τραμπ πίεσε τον Ουκρανό Πρόεδρο Ζελένσκι να ξεκινήσει έρευνες για τις ενέργειες και τις επιχειρηματικές συναλλαγές της οικογένειας Μπάιντεν στην Ουκρανία - συγκεκριμένα τις επιχειρήσεις του Χάντερ Μπάιντεν με την ουκρανική εταιρεία φυσικού αερίου Burisma Holdings. Το αίτημα του προέδρου ήρθε μετά το πάγωμα της στρατιωτικής βοήθειας εκατομμυρίων των ΗΠΑ προς την Ουκρανία, κάτι που οι Δημοκρατικοί και ορισμένοι μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένου του Βίντμαν, ανέφεραν ως συμφωνία εξαγοράς!!!! «Όταν οι συντηρητικοί λένε την αλήθεια, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης πανικοβάλλονται και προσπαθούν απεγνωσμένα να καλύψουν την αριστερά. Το έκαναν για τον Αλεξάντερ Βίντμαν, όπως ακριβώς έκαναν για τον Χάντερ Μπάιντεν, τον Δρ Φάουτσι και τα συνδικάτα καθηγητών", είπε η Μπλάκμπερν, αναφερόμενη στα φιλελεύθερα μέσα ενημέρωσης. «Ο Αλεξάντερ Βίντμαν ήταν πάντα ένας πολιτικός ακτιβιστής και καιροσκόπος που μασκαρεύεται πίσω από την καριέρα του. Είδε ένα άνοιγμα για την προσωπική του φήμη και επωφελήθηκε εκμεταλλευόμενος την οργή των μέσων ενημέρωσης εναντίον του προέδρου Τραμπ.Ο Βίντμαν πέρασε τα τελευταία τρία χρόνια στο MSNBC και στο CNN να επιτίθεται στους Ρεπουμπλικάνους. Τώρα, νέες αποκαλύψεις υποδηλώνουν ότι ο Βίντμαν θα μπορούσε να επωφεληθεί από τον πόλεμο στην Ουκρανία, όπως έκανε μιλώντας εναντίον της κυβέρνησης Τραμπ", πρόσθεσε η Μπλάκμπερν. Σύμφωνα με μια αναφορά της Human Events, μιας συντηρητικής ψηφιακής εφημερίδας, ο Vindman έχει ζητήσει από την κυβέρνηση της Ουκρανίας να αποκτήσει αμυντικά συμβόλαια μέσω της Trident International LLC, της οποίας είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος. ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ… ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ…
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 7 άτομα, όρθια άτομα και κείμενο που λέει "FOX U.S. Politics NEWS 10:06AM World Opinion TRENDING MURDAUGH Media Entertainment Sports Lifestyle Video More Watch REPUBLICANS Published March7 EST Trump impeachment witness Alexander Vindman accused of trying to profit off Ukraine war with defense contracts Sen. Marsha Blackburn called key impeachment witness Vindman an opportunist,' while accusations Brandon Gillespie Fox News fired back at her More from Politics 26 toblock including am-packedwith ELBRIDGE COLBY FMR TRUMP DEP ASST SEC OF DEFENSE NGRAHAM NEWS "AS LONG AS 8:14MT TAKES" ...BUT AT WHAT COST? MOMENTS AWAY KPUNOBI pursuing Ukraine policy that's 'detached from reality': Elbridge Colby adbl" από το Twitter
 
>> Ο κορυφαίος Ρεπουμπλικανός της Γερουσίας των Ηνωμένων Πολιτειών Μιτς ΜακΚόνελ, ο ηγέτης της μειοψηφίας στη Γερουσία, εισήχθη στο νοσοκομείο την Τετάρτη αφού παραπάτησε και έπεσε κατά τη διάρκεια ενός ιδιωτικού δείπνου, δήλωσε ο εκπρόσωπός του. «Σήμερα το βράδυ, ο ΜακΚόνελ πήγε σε ένα τοπικό ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια ενός ιδιωτικού δείπνου. Έχει εισαχθεί στο νοσοκομείο όπου λαμβάνει θεραπεία». Δεν δόθηκαν επιπλέον πληροφορίες για την κατάστασή του ή το περιστατικό. ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Midnight Rider Channel (Karli Bonne) 'RECEIVING TREATMENT' Senate Minority Leader Mitch McConnell hospitalized in Washington DC Mitch McConnell hospitalized after fall during private DC dinner fall-dc-dinner QuantumLig.."
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 QuantumLight111 BREAKING U.S. Senate Minority Leader Mitch McConnell t... https:/t.me/ShadowofEzra/280 Telegram Shadow of Ezra @ShadowofEzra QuantumLig.. 3:03PM"
 
 
>>ΝΕΟ ΒΟΟΟΟΟΟΟΜ ΑΠΟ ΤΗΝ Σ. ΑΡΑΒΙΑ: Η Σαουδική Αραβία επιβεβαιώνει την αποφασιστικότητά της να συνεχίσει τη συνεργασία και να ενισχύσει τις σχέσεις της με τη Ρωσία, δήλωσε την Πέμπτη ο υπουργός Εξωτερικών του Βασιλείου της Μέσης Ανατολής, Faisal bin Farhan Al Saud, σε συνέντευξη Τύπου μετά τις συνομιλίες με τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ. «Επιβεβαιώνω την αποφασιστική στάση του βασιλείου να συνεχίσει τη συνεργασία με τη Ρωσία και να ενισχύσει τις σχέσεις σε όλους τους τομείς. Συζητήσαμε την κατάσταση στην Ουκρανία με τον κ. Υπουργό. Επιβεβαιώσαμε τη θέση μας για την πολιτική διευθέτηση της κρίσης, την ανακούφιση των ανθρωπιστικών προβλημάτων σε αυτή τη χώρα που προκλήθηκαν από την κρίση, ειδικά όσον αφορά τις αναπτυσσόμενες χώρες. Και η Σαουδική Αραβία είναι έτοιμη να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση αυτής της κρίσης», είπε ο υπουργός. ΤΙ; ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΟΙ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΕΣ; ΜΟΝΟ ΕΕ, ΚΑΝΑΔΑΣ, ΗΠΑ ΚΑΙ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΚΑΘΩΣ Η ΙΑΠΩΝΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΞΑΝΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΡΩΣΙΚΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ;
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
>>Η Βόρεια Κορέα, μετά τις προειδοποιήσεις ότι οποιαδήποτε στρατιωτική ενέργεια των ΗΠΑ κατά των πυραυλικών δοκιμών της θα θεωρηθεί ως κήρυξη πολέμου, εκτόξευσε βαλλιστικό πύραυλο μικρού βεληνεκούς προς την Κίτρινη Θάλασσα.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα χάρτης και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Intel Republic N.KOREA Sea of Japan Yellow Sea CHINA S.KOREA JÁPAN North Korea launches short-range ballistic missile toward Yellow Sea South Korea. Pyongyang has said any US military action against its missile tests will be seen as declaration of war. UPDATE: US says it's aware of ballistic missile launch by North Korea, there is no threat to their territory or other countries in the region. Subscribe @IntelRepublic QuantumLig 2:55PM"
 
>>Στο Ισραήλ το μεσημέρι, εν μέσω μεγάλων αντικυβερνητικών διαδηλώσεων, συναντήθηκαν ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Νετανιάχου και ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Όστιν. Το θέμα της συνάντησης; Το Ιράν.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Aquila BREAKING The meeting between Israeli Prime Minister Netanyahu & US Defense Minister Lloyd Austin has started. statement can be issued following the meeting. 13 QuantumLig..."
 
Μετά την συνάντηση ο Όστιν επανέλαβε πως «Οι ΗΠΑ έχουν δεσμευτεί να μην επιτρέψουν ποτέ στο Ιράν να αποκτήσει πυρηνικά όπλα»…. ΤΟ ΙΡΑΝ…
Το καθήκον των ΗΠΑ και του Ισραήλ να εμποδίσουν το Ιράν να αποκτήσει πυρηνικά όπλα, η ιρανική πυρηνική απειλή απαιτεί να είμαστε προετοιμασμένοι για ΚΑΘΕ ΠΟΡΕΙΑ ΔΡΑΣΗΣ, δήλωσε ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ Galant μετά τη συνάντηση με τον αρχηγό του Πενταγώνου.
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΧΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΠΩΣ ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη, συνοδευόμενα από μια μοίρα αμερικανικών «Αεροσκαφών ανεφοδιασμού καυσίμου» και ισραηλινών βαρέων μεταφορικών αεροπλάνων «Hercules», εντοπίστηκαν να πετούν από το Τελ Αβίβ του Ισραήλ προς μια αμερικανική αεροπορική βάση στη Μαδρίτη της Ισπανίας. Κατά τη διάρκεια των πτήσεων πραγματοποιήθηκαν επιχειρήσεις ανεφοδιασμού των ισραηλινών μαχητικών αεροσκαφών υπό την επίβλεψη της CENTCOM (ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ). Το ενδιαφέρον μέρος ξεκινά τώρα η απόσταση που διανύουν αυτά τα αεροπλάνα μεταξύ Τελ Αβίβ και Μαδρίτης είναι η ίδια απόσταση πέρα δώθε από το Τελ Αβίβ στην Τεχεράνη… ΑΣΚΗΣΕΙΣ…
>>Υπεξ. Κίνας: «Είμαι περίεργος να δω πως μοιάζει το σχέδιο των ΗΠΑ για την καταστροφή της Ταιβάν. Οι ΗΠΑ οφείλουν να δώσουν μια ξεκάθαρη εξήγηση. Η ΤAIBAN EINAI ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ. Θα υπερασπιστούμε σθεναρά την κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της Κίνας. ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ, Η ΤΑΙΒΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ…
>>Καινούργιες σημαντικές ειδήσεις από τον αγαπητό Q The Storm Rider
ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ<
με> 64.000 μέλη τvn καρτέλ<
______
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
Τα πιο θανατηφόρα καρτέλ σε μεγάλους αριθμούς, που παίρνουν εντολές από έργα της ΣIA και βραχίονες είναι η MS13 της Νότιας Αμερικής, που δημιουργήθηκε για τον πόλεμο 4ης και 5ης γενιάς για βίαιες έγχρωμες επαναστάσεις, ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ κυβερνητικούς αξιωματούχους, ηγέτες, εκπροσώπους ελίτ καιεκτελώντας την ατζέντα της ΣIA για τον έλεγχο της Κεντρικής Αμερικής και τη δεκαετία του 2000, τα έργα της ΣIA άρχισαν να φέρνουν το ΦΟΝΙΚΟ καρτέλ MS13 στις πόλεις των ΗΠΑ σε εξελιγμένα οργανωμένα σχήματα.
_Αυτές οι θανατηφόρες συμμορίες σκότωσαν και απείλησαν χιλιάδες αμερικανούς αξιωματούχους που διοικούσαν τράπεζες, την ειδησεογραφική βιομηχανία, εταιρείες και δημόσιους τομείς που ήταν όλοι μέρος των Ρεπουμπλικανικών κομμάτων και δημοκρατών που δεν θα έπαιζαν/συμμετείχαν μαζί με την ατζέντα του [ΒΚ] (τα περισσότερα μέλη της MS13 δεν γνωρίζουν ότι έχουν δημιουργηθεί και χρηματοδoτηθεί από στρατιωτικές επιχειρήσεις του ΒΚ, ΣΙΑ, όπως ακριβώς και οι Αντίφα < )
Το 2014 με 2016, η δολοφονική δύναμη του δικτύου MS13 της ΣIA έφτασε στο υψηλότερο σημείο των επιχειρήσεων εκβιασμού/δολοφονίας μέσα στα εδάφη των Ηνωμένων Πολιτειών που οδήγησαν στο τέλος τους χιλιάδες Ρεπουμπλικάνους επενδυτές και χιλιάδες επιχειρήσεις τέθηκαν υπό τον έλεγχο της MS13 και ο ΟΜΠΑΜΑ δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ και αγνόησε τα ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΣIA>>> Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΤΕΛ MS13 για να φέρει Ρεπουμπλικάνους, όμοιους και απατεώνες δημοκράτες στον έλεγχο του καρτέλ MS13 με σχέδια εκβιασμών<<<
Με λογισμικό κατασκοπείας του OΜΠAMA/ ΣIA, ΝΤΑΡΠΑ που παρακολουθούσε όλα τα δεδομένα, τα email του τηλεφώνου, Υπολογιστές, διακομιστές ( Θυμηθείτε τον Σνόουντεν<) ....... Το λογισμικό κατασκοπείας εγκατέστησε επίσης ανεπιθύμητη πορνογραφία... Συνδέσμους παιδεραστίας, πλαστές καταθέσεις χρημάτων σε υπολογιστές αντιπάλων....
Αυτή η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΚΒΙΑΣΗΣ από το [ ΒΚ] πήγε επίσης χέρι-χέρι με τις δολοφονίες της MS13, τους εκβιασμούς<
_______
Η Στρατιωτική Συμμαχία ανακάλυψε ότι στις αρχές της δεκαετίας του 2000 μετά την 11η Σεπτεμβρίου, τα δολοφονικά έργα της MS13 θα εγκαινιάζονταν στις ΗΠΑ και το 2008 (αναφέρονται από τους μυημένους) η Στρατιωτική Συμμαχία έκανε σχέδια να εγκαταστήσει τον ΤΡΑΜΠ και να χρησιμοποιήσει την Προεδρική Δύναμη του Τραμπ για να κηρύξει ως τρομοκρατική ομάδα την MS13 και να ξεκινήσει τις Επιχειρήσεις ενάντια στην Ms13 του ΒΚ.
> Αμέσως καθώς ο Τραμπ εκλέχτηκε και το 2017 ανέλαβε μαζική δράση κατά της MS13 ( Ο ΤΡΑΜΠ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΩΣ Η ΝΤΑΡΠΑ, ΣIA, ΟΙ ΡΟΚΦΕΛΕΡ, ΟΜΠΑΜΑ, ΚΛΙΝΤΟΝ ΕΛΕΓΧΑΝ την MS.13)
και τους είχε συλλάβει μέσω των ΗΠΑ και απέλασε δεκάδες χιλιάδες από αυτούς (αλλά μόνο λίγες αναφέρθηκαν στο ΜΜΕ)
_______
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 2023 ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΦΟΝΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΤΗΣ ΣIA MS13 ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 64.000 ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΛ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΕΝΤΡΙ ΜΟΛΙΣ 1500 ΜΙΛΙΑ ΝΟΤΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ. (Η CIA είχε σχέδια να χρησιμοποιήσει την MS13 για να δημιουργήσει χιλιάδες στρατιωτικές ομάδες μετανάστευσης στις ΗΠΑ μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και να χρησιμοποιήσει τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών που ήρθαν παράνομα στις ΗΠΑ και να τους βάλει υπό τον έλεγχο των προγραμματισμένων τομέων του MS13. .. Αυτές οι επιχειρήσεις της CIA είχαν σκοπό να προκαλέσουν Εμφύλιο ΠΟΛΕΜΟ και να σταματήσουν τον Τραμπ και να Πολεμήσουν την κοινότητα των Ρεπουμπλικανών Πατριωτών. ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ)
_ΤΩΡΑ_με ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ Ελ Σαλβαδόρ και τον στρατό των ΗΠΑ να εκπαιδεύουν τον τοπικό στρατό και την αστυνομία και >να ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ τη ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ>>>
🔥 ΕΠΙΚΕΙΝΤΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ MS13 ΤΗΣ ΣΙΑ ΚΑΙ ΝΤΑΡΠΑ <
Ο ΤΡΑΜΠ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΕΙ ΤΗΝ MS13<
Αυτό το ισχυρό δίκτυο καρτέλ της Ms13 χρηματοδοτήθηκε από εταιρείες της ΜΠΛΑΚΡΟΚ που διαχειρίζονται τράπεζες και επιχειρήσεις νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες στη Βόρεια Αμερική, τη Μέση Αμερική και τη Νότια Αμερική.
ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ που έγιναν.
ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ που τηρήθηκαν
Q
________
Την ίδια εποχή της σύλληψης του καρτέλ των 64.000 μελών της MS13... στις Η.Π.Α. Αποσφραγίζονται κατηγορητήρια για τρομοκρατία σε άνδρες που έχουν αναγνωριστεί ως ηγέτες της MS-13 <
😉
Τραμπ/ στρατιωτικές επιχειρήσεις που καθαρίζουν τον παγκόσμιο βάλτο.
Έχεις περισσότερα από όσα ξέρεις.
=======================================================
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Q) The Storm Rider /Official Page It only would take less then 32 hours to round up over 16,000 top leaders, high level and mid commanders of ANTIFA< The Mil. ,NG. ..U.S. Marshals Mil reserve deputized as U.S. Marshal and U.S. Sheriff's dp. Could do a MASSIVE operation against ANTIFAJ/// Does Mil. Have a secret PLAN in place? From the>] CABLES; TRUMP. EZRA. MIL HAVE PLANS IN PLACE/// Everything is CONNECTED 8 QuantumLig..., 8:38 PM"
 
Θα χρειαστούν μόνο λιγότερες από 32 ώρες για να συγκεντρωθούν πάνω από 16.000 ανώτατοι ηγέτες, υψηλού επιπέδου και μεσαίου επιπέδου διοικητές της AΝΤΙΦΑ<
Ο στρατός, η εθνοφρουρά, οι αστυνομικοί/σερίφηδες των ΗΠΑ, έφεδροι, που θα είναι ορισμένοι ως αστυνομικοί/σερίφηδες των ΗΠΑ θα μπορούσαν να κάνουν μια ΜΑΖΙΚΗ επιχείρηση κατά του ANΤΙΦΑ (ΣΧΟΛΙΟ: ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΩΣ ΣΧΕΔΙΟ)////
_
Μήπως ο στρατός έχει κάποιο μυστικό ΣΧΕΔΙΟ;
Από ΠΗΓΕΣ>ΤΡΑΜΠ, ΕΖΡΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ///
________
Όλα είναι ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ
====================================================================
Τώρα γίνεται πιο εμφανές ότι λαμβάνουν χώρα Στρατιωτικές ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, καθώς το καθεστώς της MS13 της ΣΙΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ και δισεκατομμύρια από τα περιουσιακά τους στοιχεία κατασχέθηκαν στις 64.000 συλλήψεις... Και επικρατεί ΠΑΝΙΚΟΣ στις τράπεζες των ΗΠΑ και αυτό συνδέεται με τις Επιχειρήσεις ξεπλύματος βρώμικου χρήματος στη μέση Αμερική σε συνεργασία με τα καρτέλ.////
Την ίδια στιγμή Η ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΑΡΘΙ κυκλοφόρησαν βίντεο της 6ης Ιανουαρίου που προκαλούν ΠΑΝΙΚΟ στο ΒΚ της Ουάσιγκτον, καθώς η αφήγησή τους καταρρέει και οι αποκαλύψεις του στρατιωτικού πραξικοπήματος Ομπάμα πλησιάζουν στην ΕΚΘΕΣΗ.
. Από τον Τραμπ Στον >McCarthy> στον> ΤΑΚΕΡ ΚΑΡΛΣΟΝ > TOΝ ΜΑΣΚ, ΜΑΣΚ, ΜΑΣΚ, [ΕΖΡΑ], [ΠΑΤΕΛ] ΣΤΡΑΙΩΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ >ΜΑΣΚ, ΜΑΣΚ, ΜΑΣΚ ///// γίνεται φανερό στους Πατριώτες που ακολουθούσαν την ομάδα Q και τις επιχειρήσεις... Ότι η Στρατιωτική ΣΥΜΜΑΧΙΑ συγκεντρώνει τα πάντα και το Η ΦΟΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ MS13 της ΣΙΑ διαλύεται ταυτόχρονα///
Με τη ΛΙΣΤΑ ΕΠΣΤΙΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΗΔΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ..
το σφυρί έρχεται πιο κοντά καθώς Η ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.
Στρατηγοί καταστρέφονται από μάρτυρες που καταθέτουν με όρκο σε δίκες ενώπιον των ΣΥΜΜΑΧΩΝ TOY ΤΡΑΜΠ.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. ΈΧΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΑΠΟΣΑ ΞΈΡΕΙΣ...(ΛΈΕΙ)

    ΤΏΡΑ ΝΑ ΠΟΎΜΕ ΌΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΕΊΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ ΑΠΟΤΙ ΝΟΜΊΖΟΥΝ...!?
    ΟΛΟ ΤΟ ΧΜ ΒΚ ΕΊΝΑΙ ΣΑ ΔΏΘΕ. ΜΠΟΡΕΊ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΑΛΛΩ...




    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις