Γνώριζαν τα πάντα για τους κινδύνους των εμβο-λίων και όμως τα προώθησαν! Οι επτά από τους δέκα κινδύνους ήταν γνωστοί όταν έδωσαν έγκριση!

 


Σειρά μελετών αποκαλύπτουν πως 7 από 10 χειρότερους κινδύνους

ήταν γνωστοί στους επιστήμονες πριν από την κυκλοφορία των εμβο-λίων για τον CO-VID.

Οποιοσδήποτε από αυτούς, υπό άλλες συνθήκες, θα ήταν ένα σήμα να διακοπεί η πορεία προς την έγκριση γιατί και οι 10 αφορούν την ασφάλεια και όχι την αποτελεσματικότητα.

Ως εκ τούτου, απαιτείται πλήρως ενημέρωση του δέκτη και χωρίς τον παραμικρό εξαναγκασμό συγκατάθεση πριν από τη χρήση.

Εν συνόψει, γνωρίζουμε μέχρι τώρα πως:

1. Τα εννέα κριτήρια του Bradford Hill υποδηλώνουν ότι τα εμβ-όλια για τον CO-VID ευθύνονται για αυξημένο αριθμό παρενεργειών και θανάτων, από τον πρώτο εμβολ-ιασμό το 2020, γεγονός επιβεβαιωμένο σε όλο τον κόσμο. Μια πληθώρα δεδομένων από πολύ διαφορετικές πηγές επιβεβαιώνει αυτή την αιτιότητα.

2. Όταν ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) αναγκάστηκε με δικαστική απόφαση να δημοσιοποιήσει τη λίστα των ανεπιθύμητων ενεργειών που παρατηρήθηκαν από την Pfizer στη σύντομη κλινική δοκιμή της, ο κατάλογος έφτασε σε 1290 διαφορετικές παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένων πολύ σοβαρών και καταστροφικών αφού πολλές από αυτές μπορεί να είναι μόνιμες.

3. Ένα από τα πιο σημαντικά έγγραφα στην εποχή του COV-ID δείχνει ότι τα εμβ-όλια κατά του COV-ID βλάπτουν το ανοσοποιητικό σύστημα και επιτρέπουν τη δημιουργία νέων καρκίνων, λόγω καταστροφικών παρεμβολών στις οδούς σηματοδότησης ιντερφερόνης τύπου Ι.

4. Είναι πιο επικίνδυνος ο εμβολιασμός κατά του SARS-Co-V-2/CO-VID παρά έναντι άλλων ιών.

5. Η μυοκαρδίτιδα είναι μια απειλητική για τη ζωή κατάσταση.

6. Το mRNA μπορεί να επηρεάσει το DNA

7. Η ενίσχυση που εξαρτάται από τα αντισώματα είναι κάτι περισσότερο από μια απλή απόσπαση της προσοχής του ανοσοποιητικού σας συστήματος στην παρουσία παθογόνων ή καρκινικών κυττάρων, επειδή παραμορφώνει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού, μπορεί να γίνει όπλο του ανοσοποιητικού σας συστήματος εναντίον σας.

8. Τα κατιονικά λιπίδια που χρησιμοποιούνται στο σύστημα παροχής νανοσωματιδίων λιπιδίων των εμβο-λίων mRNA δεν φτάνουν ποτέ καλά στις μεμβράνες των ανθρώπινων κυττάρων.

9. Επηρεάζει αρνητικά την γονιμότητα ανδρών και γυναικών: έχει μειωθεί και τα ποσοστά γεννήσεων έχουν μειωθεί, λόγω μηχανισμών γνωστών πριν από τη μέγιστη πρόσληψη αυτών των εμβολ-ίων.

10. Οι πρωτεΐνες ακίδας διασχίζουν τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό, προσκολλώνται στους νευρώνες και δημιουργούν φλεγμονή του εγκεφάλου και ανώμαλες πρωτεΐνες (όπως οι πρίον).

Aναλυτικότερα:

1. Τα κριτήρια του Bradford Hill αναφέρουν ότι τα εμβόλια για τον Covi-d είναι η αιτία αυξημένου αριθμού παρενεργειών και θανάτων.

Τα κριτήρια του Bradford Hill είναι το πιο ευρέως αποδεκτό σύνολο κριτηρίων, εδώ και μισό αιώνα, για την αξιολόγηση της αιτιότητας σε επιδημιολογικά φαινόμενα. Μήπως το Α προκάλεσε το Β; Ή μήπως το Α και το Β απλώς συσχετίζονται; Οι εμπειρίες ολόκληρων πληθυσμών είναι πολύ πολυπαραγοντικές.

Ως εκ τούτου, ήταν απαραίτητο να εξεταστούν τα συσχετισμένα δεδομένα από πολλαπλές προοπτικές ή κριτήρια, να αξιολογηθεί η πιθανότητα αιτιότητας, να εκτιμηθεί εάν τα συσχετισμένα δεδομένα φτάνουν ή όχι σε ένα τέτοιο (αναγκαστικά αυστηρό) όριο όπου μπορεί να προσδιοριστεί η αιτιότητα (ή η έλλειψή τους).

Και για τα εννέα από αυτά τα κριτήρια, υπάρχουν πολλές κλινικές μελέτες και άλλα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι τα εμβόλια κατά του Covi-d όχι μόνο συσχετίζονται, αλλά προκαλούν και υψηλότερα ποσοστά τραυματισμών και θανάτων.

Αυτά τα κριτήρια είναι: η ισχύς του συσχετισμού, η συνέπεια, η ειδικότητα, η χρονικότητα, η βιολογική διαβάθμιση/απόκριση δόσης, η αληθοφάνεια, η συνοχή, το πείραμα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις