ΚΛΩΝΟΙ ΚΛΙΝΤΟΝ ΣΤΟ ΣΑΝ ΝΤΙΕΓΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Ν.ΥΟΡΚΗ


«Η πραγματική επιδημία δεν ήταν ποτέ ο Covid. είναι όλοι οι καταραμένοι κλώνοι», δήλωσε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith στις Η.Π.Α. Οι πεζοναύτες τη Δευτέρα «ζωντάνεψαν» δύο κλώνους Χίλαρι σε αντίθετες πλευρές της χώρας την ίδια ώρα της ημέρας.

Όταν ο στρατηγός Σμιθ άκουσε ότι η Κλίντον θα παρευρεθεί σε μια τελετή μνήμης τη Δευτέρα για έναν φιλελεύθερο δισεκατομμυριούχο που φέρεται να φυτεψε μια σφαίρα στον εγκέφαλό του στις 23 Φεβρουαρίου, ενεργοποίησε μια διμοιρία πεζοναυτών για να διερευνήσει τον ισχυρισμό. Ανησυχούσε διπλά γιατί η Κλίντον επρόκειτο επίσης να παρευρεθεί σε ένα brunch συγκέντρωσης χρημάτων στο Coasterra Restaurant στο Σαν Ντιέγκο—3.000 μίλια μακριά και μόνο μία ώρα μετά την προγραμματισμένη έναρξη του μνημείου του Thomas H. Lee στο Μανχάταν. Εκτός κι αν το άτομο που υποτίθεται ότι είναι η Κλίντον είχε πρόσβαση σε διαστημοπλοιο Star Trek ή μπορούσε να πιλοτάρει ένα SR-71 Blackbird, δεν θα μπορούσε να εμφανιστεί ως δια μαγείας ταυτόχρονα στη Νέα Υόρκη και την Καλιφόρνια.

Μια δεύτερη ομάδα Πεζοναυτών επισκέφτηκε τη Νέα Υόρκη για να δει αν εμφανίστηκε στο μνημείο του Λι ένας παρόμοιος κλωνος με την Κλίντον.

Και οι δύο ομάδες είχαν ξεκάθαρους κανόνες εμπλοκής. Αρχικά, υπολογίστε αν οι απατεώνες ήταν κλώνοι ή άνθρωποι ηθοποιοί. Εάν οι κλώνοι, "μονοζωντανοί" τους. εάν είναι ηθοποιοί, κάντε μια σύλληψη.

Η εκπλήρωση αυτού του στόχου σήμαινε ότι οι πεζοναύτες θα έπρεπε να απομονώσουν και να συλλάβουν τα αντίγραφα της Κλίντον και στη συνέχεια να τα επιθεωρήσουν για ανωμαλίες -πλατυποδία, γομφίους που λείπουν, παραμορφωμένα γεννητικά όργανα- κοινές λεπτομεριες μεταξύ των κλώνων που βρέθηκαν στα εργαστήρια κλωνοποίησης της Αλάσκας και του Μιζούρι. Η πηγή μας μοιράστηκε απρόθυμα ένα πρόσθετο ελάττωμα - την ετεροχρωμία, την παρουσία διαφορετικού χρώματος ματιών στο ίδιο άτομο. Η ετεροχρωμία στον άνθρωπο εμφανίζεται είτε ως κληρονομικό χαρακτηριστικό που δεν σχετίζεται με άλλη ασθένεια, είτε ως σύμπτωμα διαφόρων συνδρόμων είτε ως αποτέλεσμα τραύματος.

Τα Λευκα Καπέλα λένε ότι οι κλώνοι ανάμεσά μας κρύβουν το ελάττωμα με έγχρωμους φακούς επαφής ή μέσω διορθωτικής χειρουργικής επέμβασης.

Οι πεζοναύτες στη Νέα Υόρκη εντόπισαν έναν άθλιο ντόπιο κλωνο της Κλίντον έξω από το Κέντρο Παραστατικών Τεχνών του Λίνκολν, όπου συναναστρεφόταν με παρευρισκομενους που αποτίνονταν τον τελευταίο φόρο τιμής στον Λι. Κρυφά και από απόσταση, κοίταξαν το ζαρωμενο πρόσωπό της μέσα από τα κιάλια, αναζητώντας ενδεικτικά σημάδια ενός μεταμφιεσμενου σώματος με μάσκα ή με μακιγιάζ - ραφές γύρω από το λαιμό, ένα άτομο "φορτωμενο" με υπερβολικά ρούχα ακατάλληλα για τον καιρό, την ανισότητα το μέγεθος και το σχήμα των αυτιών, κ.λπ., αλλά δεν μπορούσαν να αποφασίσουν από την κρυψωνα τους στην ταράτσα, 100 μέτρα μακριά. Προς έκπληξή τους, ένας άνδρας που έμοιαζε με τον πρώην Πρόεδρο Μπιλ Κλίντον προσχώρησε στη Χίλαρι καθώς το πλήθος των παρευρισκομενων έφευγε προς τις λιμουζίνες που συνωστίζονταν στον αποκλεισμένο δρόμο.

Ο Γουίλιαμ Τζέφερσον Κλίντον πέθανε με δηλητηρίαση μετά από το στρατοδικείο του στο Γκουαντάναμο τον Σεπτέμβριο του 2021. Η εν διαστάσει σύζυγός του, μια λεσβία, απαγχονίστηκε μέχρι θανάτου στο GITMO τέσσερις μήνες νωρίτερα.

«Ήταν μια ευκαιρία "δυο τρυγονια μ ενα σμπαρο". Θέλουμε να καταστρέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους κλώνους, να μειώσουμε αυτούς τους αριθμούς, ενώ εργαζόμαστε για να βρούμε όλα τα εργαστήρια, αλλά εξακολουθούμε να προσπαθούμε να προσέχουμε ότι αυτοί θα μπορούσαν να είναι ηθοποιοί και θέλουμε να ξέρουμε ποιος τους πληρώνει. Όταν οι Κλίντον μπήκαν σε μια λιμουζίνα και έφυγαν, οι Πεζοναύτες τους ακολουθησαν. Δεν είναι εύκολο πραγμα αφού το Μανχάταν είναι ένα από τα πιο πολυσύχναστα μέρη στον πλανήτη. Αν προσπαθουσαν να σταματήσουν το αυτοκίνητο, είχαν να αντιμετωπίσουν τη θεαση απο τον κοσμο και τον οδηγό», είπε η πηγή μας.

Οι πεζοναύτες επέλεξαν την υπομονή από την απερισκεψία κι εγιναν σκια στη λιμουζίνα καθώς περιηγούνταν στους δρόμους της πόλης και τελικά έφυγαν από το Μανχάταν για το Κουίνς μέσω της γέφυρας 59th Street Bridge, φτάνοντας τελικά στην πλούσια Αστόρια αργά το απόγευμα. Η λιμουζίνα σταμάτησε σε ένα ήσυχο αδιέξοδο δίπλα σε ένα πολυτελές τριώροφο σπίτι βικτωριανού στιλ. Αφού ο οδηγός άνοιξε το πορτμπαγκάζ για να πάρει τις αποσκευές, οι πεζοναύτες έκαναν την κίνησή τους, τραβώντας τον οδηγό και τραβώντας το αντίγραφο της Κλίντον από το όχημα. Ο Μπιλ και η Χίλαρι διαμαρτυρήθηκαν φωνάζοντας: «Δεν ξέρετε ποιοι είμαστε;» Ο διοικητής της μονάδας απάντησε, "Ξέρουμε ποιος και ποια δεν είσαι", ενώ η ομάδα του έσπρωξε το ζευγάρι σε ένα βαν και άρχισε να τους εξετάζει για λεπτομερειες κλώνων. Φυσικά, και οι δύο είχαν ατελειες και φορούσαν φακους επαφης για να κρύψουν τα αταίριαστα μάτια. Το δίδυμο επέμεινε ότι ήταν η «Κθρια και ο Κυριος Κλίντον» και είπαν ότι είχαν «ασφάλιση λύτρων». Ο διοικητής της μονάδας ρώτησε: «Αν είσαι ο Μπιλ Κλίντον, πού είναι τα ατομα της μυστικής υπηρεσίας σου και γιατί έχεις ένα καφέ και ένα μπλε μάτι», στην οποία ο κλώνος του Μπιλ απάντησε: «Θα έπρεπε να είναι εδώ, και πάντα φορούσα φακους επαφης, οπότε αυτο δεν ειναι περίεργο». 

«Αυτό μας λέει ότι οι κλώνοι, κατά τη διαδικασία ωρίμανσης, είναι προγραμματισμένοι να εξηγούν τις διαφορές με αληθοφανη τροπο, αλλά πιστεύουν ότι είναι πραγματικοί άνθρωποι. Οι Πεζοναύτες τους εκαναν απο ζωντανους σε νεκρους,απο μια σφαίρα στα κεφάλια. Υπήρξε μια ατυχής επιπλοκή. Έπρεπε να πάρουν τον οδηγό, ο οποίος ήταν απλώς ένας συνηθισμένος σοφέρ που πίστευε ότι έπαιρνε και εφερνε τους Κλίντον. Και συνελήφθη, ουρλιάζοντας "δολοφονία" όταν μας είδε να απαγάγουμε τους Κλίντον—δεν είδε τους κλώνους να πυροβολούνται. Έτσι, προσπαθούμε να το καταλάβουμε», είπε η πηγή μας.

Εν τω μεταξύ, οι πεζοναύτες στην Καλιφόρνια είχαν μεγαλυτερη επιτυχία απομονώνοντας το αντίγραφό της Χίλαρι Κλίντον. Αφού έφυγε από το σουαρέ της Coasterra στο Σαν Ντιέγκο, το αντιγραφο της Χίλαρι πέρασε μόνο του κατά μήκος μιας προβλήτας στην πολυτελή μαρίνα Sunrose Resort. Ένα βέλος ηρεμιστικού χτύπησε τον λαιμό της και οι πεζοναύτες την περικύκλωσαν, βάζοντας βιαστικά το αναίσθητο πλάσμα στο πίσω κάθισμα ενός SUV που περίμενε. Σε αντίθεση με τους κλώνους της Νέας Υόρκης, η Χίλαρι του Σαν Ντιέγκο είχε «κανονικά μάτια», αλλά οι πεζοναύτες βρήκαν άλλα σημάδια τεχνολογίας κλωνοποίησης: Η Χίλαρι τους δεν είχε γεννητικά όργανα.

Οι πεζοναύτες εκτέλεσαν κι αυτον τον κλώνο.

«Όλοι οι κλώνοι βρίσκονται τώρα στο Camp Pendleton και μελετώνται. Έχουμε προφανως"πελάτες" και σε άλλα εργαστήρια κλωνοποίησης, τόσο στις Η.Π.Α. αλλα και στο εξωτερικό, και το παρακολουθούμε. Είναι δύσκολο να πει κανείς πόσοι απελευθερώθηκαν δημόσια», είπε η πηγή μας κλείνοντας.





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..














ΠΗΓΗ


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις