Η JAG ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΤΗΣ JANSSEN(JOHNSON-JOHNSON) "ΣΠΙΤΙ"

Το Σώμα του Γενικού Εισαγγελέα του Ναυτικού

των Ηνωμένων Πολιτειών καταδίκασε την Παρασκευή σε θάνατο τον επιστήμονα της Janssen Pharmaceuticals, Richard Tillyer, ο οποίος κατηγορήθηκε ότι διατηρούσε μια εμπιστευτική βάση δεδομένων της εταιρείας που περιγράφει λεπτομερώς πώς η Janssen εμπόδισε τους συμμετέχοντες στη δοκιμή τους οποίους είχε αρρωστήσει το εμβόλιο να δουν τους προσωπικούς τους γιατρούς. Αντίθετα, η υποχρεωτική NDA της Janssen όριζε -μέσω εξαναγκασμού και απειλών δικαστικών διαδικασιών- οι άρρωστοι να χρησιμοποιούν νοσοκομεία και κλινικές όπου είχε παρουσία η φαρμακευτική εταιρεία, ακόμα κι αν οι άρρωστοι είχαν ιδιωτική ασφάλιση υγείας ή ασφάλιση υγείας με χορηγία του εργοδότη.

Πλαισιωμένος από ένα ζευγάρι πεζοναύτες, ο Τίλιερ την Παρασκευή μπήκε στο δικαστήριο, με τα πρησμένα, και τα γυαλιά του στα μάτια να ανοιγοκλεινουν γρήγορα. Τα χέρια του έτρεμαν. Τα γκρίζα μαλλιά ήταν τακτοποιημένα στη μία πλευρά του κεφαλιού του. Έμοιαζε πολύ μεγαλύτερος από τα 57 του χρόνια, γεγονός που δεν διέφυγε της προσοχής του αντιναύαρχου Darse E. Crandall.

«Το κακό γερνάει τον άνθρωπο», σημείωσε ο ναύαρχος. «Απλώς κοιτάξτε τον Ομπάμα. τα μαλλιά του έγιναν γκρίζα κατά τη διάρκεια της νύχτας».

Μόλις ο Τίλιερ καθισε στο εδωλιο του κατηγορουμενου , σήκωσε το χέρι του όπως θα έκανε ένας μαθητής για να απαντήσει σε μια ερώτηση στην τάξη.

«Θα μπορούσε κάποιος να μου πει πού βρίσκομαι;» είπε ο Τίλιερ σιγανά και φοβισμενα.

Η φαινομενική αμηχανία του προκάλεσε ένα γέλιο από το πάνελ των 3 αξιωματικών που είχε επιλέξει η JAG να σταθμίσει τα πλεονεκτήματα της υπόθεσής της. Ο ναύαρχος Κράνταλ, ωστόσο, δεν είδε χιούμορ στην ερωτηση του Τίλιερ.

«Βρίσκεσαι στο Γκουαντάναμο, κρατούμενε Ρίτσαρντ Τίλιερ, όπου κατηγορείσαι για συνεργεια σε μαζική δολοφονία, προδοσία, συνωμοσία κατά των Ηνωμένων Πολιτειών, συνωμοσία για απόκρυψη εγκλήματος και μαζική ιατρική αμέλεια», είπε ο ναύαρχος Κράνταλ, διαβάζοντας το κατηγορητηριο.

«Κόλπος Γκουαντάναμο; Δεν καταλαβαίνω», είπε ο Τίλιερ με αγνοια.

«Τι δεν καταλαβαίνεις;» ρώτησε ο ναυαρχος.

«Πώς έφτασα εδώ. Γιατί είμαι εδώ», είπε ο Τίλιερ.

Ο ναύαρχος Κράνταλ πήγε προς το τραπέζι το εδωλιο, διαβάζοντας στον Τίλιερ. Αυτό δεν είναι διασκεδαστικό. Ήξερες πολύ καλά πού ήσουν πριν από δύο μέρες όταν σε κοίταξε ο γιατρός. Το θυμάσε αυτό?

Ο Τίλιερ έμεινε σιωπηλός για λίγο και μετά είπε: «Δεν θυμάμαι».

Ο ναύαρχος Κράνταλ πλησίασε το πάνελ, λέγοντας ότι η βολική αμνησία του Τίλιερ ήταν ένα θεατρικό τροπάριο του Deep State για να αποφύγει ένα ταξίδι στην αγχόνη. Τη στιγμή της σύλληψής του, ο Τίλιερ παραδέχτηκε ότι απέκρυψε θύματα από εμβόλια στο όνομα του εταιρικού απορρήτου. Αργότερα είπε στους ερευνητές της JAG ότι ήταν περήφανος για τη δουλειά του και ότι θα το «έκανε ξανά και ξανά και ξανά, πέντε φορές» και παρέθεσε μια γραμμή που είπε ο φανταστικός Captain Spock στο Star Trek: The Wrath of Khan: «Οι ανάγκες απο τα πολλά αντισταθμίζουν τις ανάγκες των λίγων ή του ενός».

«Είπατε ότι αν τα εμβόλια σκοτώσουν ένα δισεκατομμύριο για να εξοικονομήσουν έξι δισεκατομμύρια, αξίζει τον κόπο;» ρώτησε ο ναυαρχος.

«Δε θυμαμαι», είπε ο Τιλίερ, καθώς ο ναύαρχος Κράνταλ έπαιζε την μαγνητοφωνηση του να λέει αυτά ακριβώς τα λόγια κατά τη διάρκεια μιας κατάθεσης στις 20 Φεβρουαρίου.

«Μπορώ να πάω σπίτι τώρα;» ρώτησε ο Τίλιερ.

Το πάνελ αποφάσισε ότι ο Τίλιερ «επαιζε θεατρο», αποκαλώντας τη θεατρική του παράσταση αστεία και γελοία, και είπε ότι η επινοημένη λήθη του Τίλιερ αποδεικνύει την ενοχή του. Βρήκαν ομόφωνα ένοχο τον Τίλιερ για όλες τις κατηγορίες και συνέστησαν να του επιβληθεί η μέγιστη επιτρεπόμενη ποινή - θάνατος - για τον ρόλο του στην απόκρυψη εγκλημάτων Covid.

Καθώς το πάνελ μιλούσε, ο Τίλιερ φαινόταν αναστατωμένος. "Πού είμαι?" ξαναρώτησε.

Ο ναύαρχος Κράνταλ αποδέχτηκε την ετυμηγορία και την κρίση της επιτροπής και αποφάσισε ότι ο Τίλιερ έπρεπε να κρεμαστεί για τα εγκλήματά του. Ο Τίλιερ είτε ήταν ηθοποιός άξιος του Όσκαρ είτε ειλικρινά δεν κατάλαβε τη βαρύτητα της απόφασης, ρωτώντας το δικαστήριο αν «πήγαινε σπίτι του».

«Ναι, θα πάτε σπίτι, με διαφορετική έννοια της λέξης», είπε ο ναύαρχος Κράνταλ και προγραμμάτισε την εκτέλεση του Τίλιερ για την Τρίτη, 7 Μαρτίου.

Μέχρι τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο, η ιστοσελιδα εξακολουθεί να περιμένει νέα για τον απαγχονισμό. 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..













ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις